ÇİFTÇİNİN EKMEĞİ PROJESİ TANITIMI GERÇEKLEŞTİ googlepng

<strong>Hatay B&uuml;y&uuml;kşehir Belediyesi Park Bah&ccedil;e ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından d&uuml;zenlenen Hatay&rsquo;ın &Ccedil;i&ccedil;ekleri-&Ccedil;ift&ccedil;inin Ekmeği Projesi&rsquo;nin tanıtımı ger&ccedil;ekleştirildi.</strong>
ÇİFTÇİNİN+EKMEĞİ+PROJESİ+TANITIMI+GERÇEKLEŞTİ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Mustafa Dönmez, Hatay Defne Tıbbi Aromatik Bitkiler Derneği Başkanı Nidal Özdemir ,Zabıta Daire Başkanı  Edip Kadıoğlu ve muhtarların katıldığı tanıtım toplantısı yoğun ilgi gördü.Birlikte Çalışıyor Birlikte Üretiyoruz.Miras hukuku dolayısıyla küçük işletmeler haline dönüşen ve girdi maliyetlerinin yüksekliği dolayısıyla etkin bir tarım yapamayan, küçük sermayesi ile farklı arayışlar içersinde olan çiftçilerimize, Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın sloganlaştırdığı “BİRLİKTE ÇALIŞIYOR-BİRLİKTE ÜRETİYORUZ “ ilkesi doğrultusunda, kentimizde var olan ekolojik potansiyeli de değerlendirerek alternatif bir tarım modeli öğretmek amaçlanıyor.Bu proje ile çiftçilere ve özellikle kadına dönük yerinde istihdam sağlanarak hem köyden kente göçü engellemek hem de onlara ek bir gelir kapısı sağlamak hedefleniyor. Proje sonunda kendi topraklarında ,tüketen değil üreten,toplumda hak ettiği saygın yeri edinmiş mutlu bireylerden  bir topluma kavuşmak en büyük hedeflerden biri olacak.
ÇİFTÇİNİN EKMEĞİ PROJESİ TANITIMI GERÇEKLEŞTİ haberi 29 Temmuz 2015 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay / muhabirimiz Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi tarafından  348 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
ÇİFTÇİNİN EKMEĞİ PROJESİ TANITIMI GERÇEKLEŞTİ haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 348 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
ÇİFTÇİNİN+EKMEĞİ+PROJESİ+TANITIMI+GERÇEKLEŞTİ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
ÇİFTÇİNİN EKMEĞİ PROJESİ TANITIMI GERÇEKLEŞTİ Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 17 Nisan 2024 Çarşamba 02:35 https://firmarehberim.com/haber/yerel/ciftcinin-ekmegi-projesi-tanitimi-gerceklesti--22590 #ÇİFTÇİNİN #EKMEĞİ #PROJESİ #TANITIMI #GERÇEKLEŞTİ #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #ÇİFTÇİNİNEKMEĞİ #EKMEĞİPROJESİ #PROJESİTANITIMI #TANITIMIGERÇEKLEŞTİ #ÇİFTÇİNİNEKMEĞİPROJESİTANITIMIGERÇEKLEŞTİ #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Kayıtlı haber bulunamadı.
Çiftçinin Ekmeği Projesi Tanitimi Gerçekleşti Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Çiftçinin Ekmeği Projesi Tanitimi Gerçekleşti için Sıkça Sorulan Sorular
Çiftçinin Ekmeği Projesi Tanitimi Gerçekleşti En Gücel Haberler
Çiftçinin Ekmeği Projesi Tanitimi Gerçekleşti Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Çiftçinin Ekmeği Projesi Tanitimi Gerçekleşti Firma Rehberi Nerde?
Çiftçinin Ekmeği Projesi Tanitimi Gerçekleşti Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Çiftçinin Ekmeği Projesi Tanitimi Gerçekleşti Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Çiftçinin Ekmeği Projesi Tanitimi Gerçekleşti En Popüler Haber Listesi Nerede?
Çiftçinin Ekmeği Projesi Tanitimi Gerçekleşti Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Çiftçinin Ekmeği Projesi Tanitimi Gerçekleşti İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Çiftçinin Ekmeği Projesi Tanitimi Gerçekleşti Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Çiftçinin Ekmeği Projesi Tanitimi Gerçekleşti Son Güncellemeleri Neler?
Çiftçinin Ekmeği Projesi Tanitimi Gerçekleşti Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Çiftçinin Ekmeği Projesi Tanitimi Gerçekleşti Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Çiftçinin Ekmeği Projesi Tanitimi Gerçekleşti Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?