ÇOCUK BEDENİME DOKUNMA googlepng

Saygı değer basın mensupları ve kamuoyu bugün bu basın açıklamasını insanlığımızdan utanarak yapıyor oluşumuzun nedeni maalesef ülkemizin gündeminden düşmeyen fakat kamuoyunda yeterince ilgi görmeyen son zamanlarda ise ciddi bir artış gösteren konulardan bir tanesi olan çocuk ihmal ve istismarın dillendirilmesi ve çocuklarımıza ses olabilmek.

3 Buçuk  yaşındaki torununa cinsel istismarda  bulunan dede.- Cami tuvaletinde kız çocuğuna cinsel istismarda bulunan imam.- Tokat’ın Erbaa ilçesinde, 2 erkek çocuğuna cinsel tacizde bulunan baba.-Özel bir anaokulunda 4 yaşındaki kız öğrenciye cinsel istismardabulunan öğretmen.- Zihinsel engelli çocuğu alıkoyan cani.-Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde 23 yaşında intihar eden kişinin 9yaşından beri taciz edildiği ve kaldıramadığı için intihar ettiğiortaya çıktı.-51 Yaşındaki şahısın 8 yaşındaki çocuğa tacizi.- Öğretmenin masasında 20 öğrencisine istismarı.- Mardin’de 80 yaşındaki şahsın.12 yaşındaki çocuğa tacizi.-Kızına 1 buçuk yaşına kadar çamaşır suyu enjekte edip kesen anne.-Hatay’ın  İskenderun ilçesinde babası tarafından elektrikli süpürgeborusu ile kafasına vurulup öldürülen çocuk.-Annesi tarafından defalarca bıçaklanıp öldürülen kız çocuğu-Ankara’nın Polatlı ilçesinde 8 yaşındaki kız çocuğunu istismar edipöldüren gömen cani… Ve daha nice mide bulandırıcı başlık ve daha görmediklerimiz, duymadıklarımız…Çocuk ihmal ve istismarı öyle bir derecededir ki kendi çocuklarımızınevimizin önünde oynamasına müsaade etmeyecek ve güvenemeyecekmertebeye ulaştık. Bunun akabinde kendi çocuğuna istismarda bulunanlarazımsanmayacak  kadar çok.Çocuk ihmal ve istismarı; ana, baba ya da bakım veren gibi bir erişkintarafından çocuğa yöneltilen, toplumsal kurallar ve profesyonelkişilerce uygunsuz ya da hasar verici olarak nitelendirilen, çocuğungelişimini engelleyen ya da kısıtlayan eylem ve eylemsizliklerintümüdür.Çocuk istismarı genel olarak çocuğa yönelik bilinçli ve zarar vericitekrarlı veya tek  seferlik davranışlarda bulunmaktır. Çocuklarüzerinde bilişsel ,sosyal, duygusal ve fiziksel etkileri olanistismar, çocukların yaşamlarında telafi edilemez sonuçlara nedenolmaktadır.Çocukluk uyanışları hislerini, duygularını bastırmak çocuğun ruhunakast edilmiş bir cinayettir.Yeter artıkRahat bırak çocuğum ben oynamak sokaklarda güvenle koşmak istiyorum.Yeter artıkEn ağır cezalar gelsinİstismarın cezaları caydırıcı olsunYeter artıkAnnem babam üzülmesinYeter artık Geleceğimle oynama benimde ailem hayatım varYeter artıkçocuk bedenime dokunmaCHP ANTAKYA İLÇE GENÇLİK ÖRGÜTÜ ADINABAŞKANHASAN DEĞİRMENCİ
ÇOCUK BEDENİME DOKUNMA haberi 10 Temmuz 2020 16:21 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Chp Cumhuriyet Halk Partisi Hatay İl Başkanlığı adına Hatay / Hatay Merkez muhabirimiz Mehmet Katırcıoğlu tarafından Siyasi Parti Teşkilatları sektörüne eklenmiş olup  291 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
İlgili Sektör
ÇOCUK BEDENİME DOKUNMA haberi, Hatay Hatay Merkez Yerel Haberleri Hatay ili Hatay Merkez ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 291 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
ÇOCUK+BEDENİME+DOKUNMA Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
ÇOCUK BEDENİME DOKUNMA Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 20 Nisan 2024 Cumartesi 04:38 https://firmarehberim.com/haber/yerel/cocuk-bedenime-dokunma-235088 #ÇOCUK #BEDENİME #DOKUNMA #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #ÇOCUKBEDENİME #BEDENİMEDOKUNMA #ÇOCUKBEDENİMEDOKUNMA #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Medeniyetler Korosu Ödül Töreninde Sahne Aldı

2019 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülünü alarak gururumuz olan ilimizin marka değeri Antakya Medeniyetler Korosu , Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödül töreninde sahne aldı. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın tarihi salonunda düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödülünü alan kurum ve kuruluşlar katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ocak 2023 13:53
Hatay’da ekmek fiyatları zamlandı

Hatay Fırıncılar Odası’ndan alınan bilgiye göre, 210 gram ekmeğin 5 TL’den satışa sunulacağı belirtildi.

Nejla Çetinoğlu | 14 Ocak 2023 15:11
BAŞKAN SAVAŞ’TAN RAS-EL SENİ MESAJI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Miladi takvime göre 14 Ocak’a denk gelen ve Alevi vatandaşların yeni yıl olarak kutladığı ‘Ras-el Seni’ bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:23
HGC YÖNETİMİNDEN PROTOKOL ZİYARETLERİ

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, protokol ziyareti kapsamında sırasıyla Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve ATB Başkanı Ali Celal Mursaloğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:37
DEVA Defne’den Başkan Güzel’e ziyaret

Demokrasi ve Atılım Partisi Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli ve beraberindeki heyet Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’i makamında ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 14:34
KIRIKHAN BELEDİYESİ YILIN İLK BELEDİYE MECLİS OLAĞAN TOPLANTISINI YAPTI

Kırıkhan Belediyesi 2023 Yılının Ocak ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:26
UKUD’UN 3. GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hatay’da 6 yıl önce kurulan Uluslararası Kültürler Derneği’nin(UKUD) 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Adnan Taş güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Ocak 2023 16:49
SAADET PARTİSİ HATAY’DA SAHADA

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, GİK Üyeleri, Çelebi Keyhıdır, Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Soner Çontar, Necati Eroğlu, Hayri Kamalı ve Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe ilçe teşkilatlarıyla beraber Hatay’da yerel basın, belediye başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat odası, muhtarlar, STK temsilcileri, hasta ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Nejla Çetinoğlu | 04 Ocak 2023 16:25
YENİ KİMLİK KARTI OLMAYANLAR BANKAYA GİREMEYECEK

Yeni kimlik kartı bulunmayan vatandaşlar banka işlemlerini bankadan yapamayacak.

| 03 Ocak 2023 15:16
MKÜ Hastanesinde Devir Teslim Töreni

Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde devir teslim töreni düzenlendi. Rektör Prof. Dr. Veysel Eren ve Rektör Yardımcısi Prof. Dr. Erhan Yengil’in katıldığı törenle hastane yönetiminde görev devir teslim töreni yapıldı.

Mehmet Katırcıoğlu | 03 Ocak 2023 14:32
Çocuk Bedenime Dokunma Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Çocuk Bedenime Dokunma için Sıkça Sorulan Sorular
Çocuk Bedenime Dokunma En Gücel Haberler
Çocuk Bedenime Dokunma Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Çocuk Bedenime Dokunma Firma Rehberi Nerde?
Çocuk Bedenime Dokunma Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Çocuk Bedenime Dokunma Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Çocuk Bedenime Dokunma En Popüler Haber Listesi Nerede?
Çocuk Bedenime Dokunma Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Çocuk Bedenime Dokunma İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Çocuk Bedenime Dokunma Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Çocuk Bedenime Dokunma Son Güncellemeleri Neler?
Çocuk Bedenime Dokunma Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Çocuk Bedenime Dokunma Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Çocuk Bedenime Dokunma Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?