ÇOCUK VE GENÇLİK SANAT BİENALİ EKİM’DE HATAY’DA googlepng

Hatay’dan 13 okulun projesinin sergilendiği 4. İstanbul Çocuk ve Gençlik Sanat Bienali 24 Ekim – 20 Kasım tarihleri arasında Hatay’da gerçekleştirilecek.
ÇOCUK+VE+GENÇLİK+SANAT+BİENALİ+EKİM’DE+HATAY’DA Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

"Uyandırma Servisi: Günaydın" konseptiyle düzenlenen 4. İstanbul Çocuk ve Gençlik Sanat Bienali, 19 Nisan-23 Mayıs tarihleri arasında çocukların ve gençlerin 450 görsel sanat projesi İstanbul’da sergilenmeye devam ediyor. Uluslararası katılımcıların da yer aldığı Bienal kapsamında paneller, konferanslar, atölyeler, söyleşiler, müzik, dans ve şiir okuma etkinliklerini içeren zengin bir program hazırlandı. Bienal, 4-18 yaş arası çocukların ve gençlerin sanatsal üretimlerini, İstanbul'un farklı kültür sanat mekânlarında, meydanlarında ve şehir hatları vapurlarında sanatseverlerle buluşturmaya devam ediyor. Türkiye’nin yanı sıra Avusturya, ABD, Almanya, Danimarka, Fransa, İtalya, İsveç Hollanda ve KKTC gibi ülkelerden de katılımın olduğu Bienal'de, TEGV, AÇEV ve Hatay Valiliği işbirliğiyle Anadolu'nun 48 ilinde ve Türk Kızılayı işbirliği ile Suriyeli çocuklarla yapılan çalışmalar da yer alıyor. Bienalin ana etkinliği olan sergilerde 10 bin öğrencinin çalışmalarına yer veriliyor. Hatay’dan ise Reyhanlı Yahya Turan Anadolu Lisesi, Antakya Latife Hanım Anaokulu, Altınözü Hacıpaşa Ortaokulu, Antakya İpek Anaokulu, İskenderun Arsuz Akçalı Naci Uyar Ortaokulu, Antakya Karlısu Sosyal Bilimler Lisesi, Antakya Sabiha Gökçen Anaokulu, İskenderun Fevzi Çakmak Ortaokulu, Payas Şehit Çevik İlkokulu, Antakya Erol Bilecik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Kırıkhan Mehmet Akif Ortaokulu, Antakya Antakya Anadolu Lisesi ve Dörtyol Atatürk Ortaokulu öğrencilerinin çalışmaları binlerce projenin arasından seçilerek bienalde sergilenmeye hak kazandı. Özellikle Dörtyol Atatürk Ortaokulu öğrencilerinin hazırladığı “Uyanamayanlar” adlı proje ise Bienal’de açılış performansı olarak sergilenmesi büyük takdir aldı. DASİFED’i temsilen açılışa Başkanvekili Faruk Ekinci katılım sağlarken, İstanbul’a Hatay’dan gelen öğretmen ve öğrencilerle öğle yemeğinde bir araya geldi. 27 Nisan 2016 tarihinde Dörtyol’da düzenlenen 4. Hatay İş Dünyası Çözüm Buluşması’nda da performanslarını sergileyen öğrenciler Hataylı işadamları tarafından beğeniyle izlendi. DASİFED Başkanvekili Faruk Ekinci ilimizi başarıyla temsil eden Dörtyollu öğrencilere birer kitap hediye etti.  Hatay’dan DASİFED ve Antakya Ticaret Borsası’nın kurumsal destek verdiği İstanbul Çocuk ve Gençlik Sanat Bienali'nin diğer ayakları, 1-30 Haziran tarihleri arasında KKTC Lefkoşa'da, 24 Ekim-20 Kasım tarihleri arasında ise Hatay'da gerçekleştirilecek.  Bienal’in Hatay’da başarıyla sergilenmesi ile birlikte Hatay Valiliği’nin devam eden desteğiyle Gençlik ve Çocuk Sanat Bienali’nin 2017 yılında Hatay’da Hataylılar tarafından yapılması hedefleniyor.
ÇOCUK VE GENÇLİK SANAT BİENALİ EKİM’DE HATAY’DA haberi 11 Mayıs 2016 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Gök Mobilya Atölyesi adına Hatay / Antakya muhabirimiz Mehmet Katırcıoğlu tarafından  794 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
İlgili Firma
Şehir
ÇOCUK VE GENÇLİK SANAT BİENALİ EKİM’DE HATAY’DA haberi, Hatay Antakya Yerel Haberleri Hatay ili Antakya ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 794 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
ÇOCUK+VE+GENÇLİK+SANAT+BİENALİ+EKİM’DE+HATAY’DA Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Medeniyetler Korosu Ödül Töreninde Sahne Aldı

2019 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülünü alarak gururumuz olan ilimizin marka değeri Antakya Medeniyetler Korosu , Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödül töreninde sahne aldı. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın tarihi salonunda düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödülünü alan kurum ve kuruluşlar katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ocak 2023 13:53
Hatay’da ekmek fiyatları zamlandı

Hatay Fırıncılar Odası’ndan alınan bilgiye göre, 210 gram ekmeğin 5 TL’den satışa sunulacağı belirtildi.

Nejla Çetinoğlu | 14 Ocak 2023 15:11
BAŞKAN SAVAŞ’TAN RAS-EL SENİ MESAJI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Miladi takvime göre 14 Ocak’a denk gelen ve Alevi vatandaşların yeni yıl olarak kutladığı ‘Ras-el Seni’ bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:23
HGC YÖNETİMİNDEN PROTOKOL ZİYARETLERİ

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, protokol ziyareti kapsamında sırasıyla Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve ATB Başkanı Ali Celal Mursaloğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:37
DEVA Defne’den Başkan Güzel’e ziyaret

Demokrasi ve Atılım Partisi Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli ve beraberindeki heyet Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’i makamında ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 14:34
KIRIKHAN BELEDİYESİ YILIN İLK BELEDİYE MECLİS OLAĞAN TOPLANTISINI YAPTI

Kırıkhan Belediyesi 2023 Yılının Ocak ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:26
UKUD’UN 3. GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hatay’da 6 yıl önce kurulan Uluslararası Kültürler Derneği’nin(UKUD) 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Adnan Taş güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Ocak 2023 16:49
SAADET PARTİSİ HATAY’DA SAHADA

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, GİK Üyeleri, Çelebi Keyhıdır, Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Soner Çontar, Necati Eroğlu, Hayri Kamalı ve Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe ilçe teşkilatlarıyla beraber Hatay’da yerel basın, belediye başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat odası, muhtarlar, STK temsilcileri, hasta ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Nejla Çetinoğlu | 04 Ocak 2023 16:25
YENİ KİMLİK KARTI OLMAYANLAR BANKAYA GİREMEYECEK

Yeni kimlik kartı bulunmayan vatandaşlar banka işlemlerini bankadan yapamayacak.

| 03 Ocak 2023 15:16
MKÜ Hastanesinde Devir Teslim Töreni

Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde devir teslim töreni düzenlendi. Rektör Prof. Dr. Veysel Eren ve Rektör Yardımcısi Prof. Dr. Erhan Yengil’in katıldığı törenle hastane yönetiminde görev devir teslim töreni yapıldı.

Mehmet Katırcıoğlu | 03 Ocak 2023 14:32
Çocuk Ve Gençlik Sanat Bienali Ekim’de Hatay’da Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Çocuk Ve Gençlik Sanat Bienali Ekim’de Hatay’da için Sıkça Sorulan Sorular
Çocuk Ve Gençlik Sanat Bienali Ekim’de Hatay’da En Gücel Haberler
Çocuk Ve Gençlik Sanat Bienali Ekim’de Hatay’da Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Çocuk Ve Gençlik Sanat Bienali Ekim’de Hatay’da Firma Rehberi Nerde?
Çocuk Ve Gençlik Sanat Bienali Ekim’de Hatay’da Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Çocuk Ve Gençlik Sanat Bienali Ekim’de Hatay’da Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Çocuk Ve Gençlik Sanat Bienali Ekim’de Hatay’da En Popüler Haber Listesi Nerede?
Çocuk Ve Gençlik Sanat Bienali Ekim’de Hatay’da Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Çocuk Ve Gençlik Sanat Bienali Ekim’de Hatay’da İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Çocuk Ve Gençlik Sanat Bienali Ekim’de Hatay’da Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Çocuk Ve Gençlik Sanat Bienali Ekim’de Hatay’da Son Güncellemeleri Neler?
Çocuk Ve Gençlik Sanat Bienali Ekim’de Hatay’da Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Çocuk Ve Gençlik Sanat Bienali Ekim’de Hatay’da Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Çocuk Ve Gençlik Sanat Bienali Ekim’de Hatay’da Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?