Defne esnafı yine Karataş dedi googlepng

Defne Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı seçiminde esnafların tercihi Murat Karataş oldu.

Kongrede Karataş ile birlikte Sezgin Mansuroğlu ve Emrah Tatlı yarıştı. Seçimi beyaz liste ile kongrede aday olan mevcut başkan Murat Karataş kazandı.Kullanılan oyların sonucunda mevcut başkan Murat Karataş 469, sarı listeyle seçime giren Emrah Tatlı 81 ve mavi listeyle seçime giren Sezgin Mansuroğlu 368 oy aldı.Divan kurulu başkanlığını Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz’ün yaptığı kongreye Hatay Ticaret İl Müdürü Halit İmrek ve çok sayda esnaf katıldı.Karataş’ın yönetim kurulu şu isimlerden oluştu;Yönetim Kurulu asil liste: Mezyet Karateke, Hasan Eşki, Süleyman Sarıgül, Mehmet Kılıç, İbrahim Aslanyürek, Yücel Bostancı, Ali Marangoz, Cemil Ördek,Yönetim kurul yedek liste; Sevcan Kara, Ekrem Mirioğlu, Semir Karasu, Ali Kırkıcı Serdar Demir, Mihriban Bahçeci, İsmail Yurtseven, Cabire Demirel, Yılmaz Gümüşel Denetim kurulu asil liste; Çiğdem Karabulut, Özlem Uslu, Gökhan Akemoğlu Denetim kurulu yedek liste Muhammed Hazal Mersin, Fıdda Kırık, Süleyman Mansuroğlu.
Defne esnafı yine Karataş dedi haberi 14 Ocak 2022 17:23 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Defne Harbiye Esnaf Ve Küçük Sanatkarlar Odası adına Hatay / Defne muhabirimiz Mehmet Katırcıoğlu tarafından Esnaf ve Sanatkarlar Odası sektörüne eklenmiş olup  321 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
İlgili Sektör
Şehir
Defne esnafı yine Karataş dedi haberi, Hatay Defne Yerel Haberleri Hatay ili Defne ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 321 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
Defne+esnafı+yine+Karataş+dedi Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
Defne esnafı yine Karataş dedi Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 29 Mart 2024 Cuma 09:27 https://firmarehberim.com/haber/yerel/defne-esnafi-yine-karatas-dedi-275649?id=275649&sayfa=3 #Defne #esnafı #yine #Karataş #dedi #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Defneesnafı #esnafıyine #yineKarataş #Karataşdedi #DefneesnafıyineKarataşdedi #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Antakya künefesine AB tescili geliyor

Sanayii ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'ndaki konuşmasında Antakya künefesinin Avrupa’da tescil aşamasına geldiğini açıkladı. Varank, komisyona verilen arada milletvekillerine Antakya künefesi ikram etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 14:27
Vali Doğan ATSO Heyetini Makamında Kabul Etti

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin ile beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Mehmet Katırcıoğlu | 26 Kasım 2022 14:20
Servet Kuyumculuk Yeni Konsepti İle Hizmette

Bölgemiz Kuyumculuk sektörünün başarılı firmalarından olmasının yanında müşterilerine sunduğu en trend tasarımlar ile fark yaratan Servet Kuyumculuk, yenilenen konsepti ile hizmete başladı..

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 13:20
Has Turizm Araç Filosunu Büyütüyor

Türkiye’nin yanı sıra Yemen'den Sibirya’ya kadar uzanan geniş bir coğrafyada hizmet veren Has Turizm, araç filosuna yaptığı yatırımları sürdürüyor.

Mehmet Katırcıoğlu | 26 Kasım 2022 12:52
DGC’den İlçe Emniyet Müdürü Bilyeli’ye Hoş Geldiniz Ziyareti

Dörtyol Gazeteciler Cemiyeti (DGC) kısa bir süre önce Dörtyol İlçe Emniyet Müdürü olarak atanan Kenan Bilyeli’yi makamında ziyaret etti.

Nejla Çetinoğlu | 25 Kasım 2022 13:09
ATSO künefeyi dünyaya tanıtacak

Hatay’ın meşhur tatlı çeşitlerinden biri olan Antakya Künefesi’nin dünya çapında tanıtımının yapılması için büyük yol kat eden ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, künefe başvurusunun askı sürecinde olduğunu söyledi.

Mehmet Katırcıoğlu | 22 Kasım 2022 14:15
Vali Doğan, İncelemelerde Bulundu

Hatay Valisi Rahmi Doğan, beraberindeki heyet ile birlikte Yeni Polis Evi inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Nejla Çetinoğlu | 27 Ekim 2022 15:43
PROF. DR. ALAGÖZ’DEN HGC’YE ZİYARET

Bir takım ziyaretler ve konferanslar vermek üzere Hatay’a gelen Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Alagöz ve beraberinde bulunan heyet, Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerini HGC Hizmet Binası’nda ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ekim 2022 15:35
GELENEKSEL SAMANDAĞ KİTAP GÜNLERİ BAŞLIYOR

Samandağ Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği 3. Samandağ Kitap Günleri 28 Ekim-6 Kasım tarihleri arasında Hz. Hızır Parkı’nda gerçekleşecek.

İkan Alkan Düşyolu | 27 Ekim 2022 14:19
GÖKKUŞAĞI KOOPERATİFİ VE IŞIL’S CHOLATE GÖRKEMLİ BİR TÖRENLE AÇILDI

Başkanlığını Kıymet Elmas’ın yaptığı Cemal Gürsel Mah. Bahriye Üçok Cad. No: 15/C (Eski Sulama Birliğinin yeri) adresinde hizmete giren Yufka İmalatı, Kurutulmuş Meyve & Sebze, Yöresel Ürünler, Belçika çikolata imalat ve satışının yapılacağı tesisin açılışı siyaset ve iş dünyasından çok sayıda ismi bir araya getirdi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 11 Ekim 2022 21:08
Defne Esnafı Yine Karataş Dedi Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Defne Esnafı Yine Karataş Dedi için Sıkça Sorulan Sorular
Defne Esnafı Yine Karataş Dedi En Gücel Haberler
Defne Esnafı Yine Karataş Dedi Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Defne Esnafı Yine Karataş Dedi Firma Rehberi Nerde?
Defne Esnafı Yine Karataş Dedi Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Defne Esnafı Yine Karataş Dedi Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Defne Esnafı Yine Karataş Dedi En Popüler Haber Listesi Nerede?
Defne Esnafı Yine Karataş Dedi Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Defne Esnafı Yine Karataş Dedi İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Defne Esnafı Yine Karataş Dedi Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Defne Esnafı Yine Karataş Dedi Son Güncellemeleri Neler?
Defne Esnafı Yine Karataş Dedi Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Defne Esnafı Yine Karataş Dedi Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Defne Esnafı Yine Karataş Dedi Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?