DÖRTYOL GENÇLERBİRLİĞİ SPOR SİZ SAHİP ÇIKMAZSANIZ KAPANACAK googlepng

Dörtyol’da sportif alanda üst üste elde ettiği başarılarla göğsümüzü kabartan ve ilçenin iftiharı olan Dörtyol Gençler Birliği Spor sponsor bulamazsa kapanacak.
DÖRTYOL+GENÇLERBİRLİĞİ+SPOR+SİZ+SAHİP+ÇIKMAZSANIZ+KAPANACAK Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Dörtyol Gençler Birliği Spor Kulübü Başkanı Ali Rıza Günaydın yazılı olarak yaptığı açıklamada; “2011/2012 futbol sezonunda 2. amatör ligden yeniden başlattığımız futbol mücadelemizi dört sene arka arkaya (ilk iki senesini namağlup olarak) şampiyon tamamlayıp en sonunda yarı profesyenel lig olan bölgesel amatör BAL Ligi'ne yükseldik.Her türlü olumsuzluğa rağmen stadımız, tesislerimiz, hatta antrenman sahamız olmadığı halde, sadece bir elin parmağı kadar yönetici arkadaşlarımızın her türlü maddi manevi desteği ve Dörtyol Belediye Başkanımız sayın Yaşar Toksoy'un ciddi anlamda maddi ve manevi katkıları sayesinde 14 takımlı BAL ligi grubunu 4. Sırada tamamladık.Sezon tamamlandıktan sonra her türlü girişimimize rağmen Dörtyol takımlarını Belediye çatısı altında birleşmesini maalesef sağlayamadık. Önümüzdeki sezon için de gerekli olan maddi gücü şu an için yönetim olarak sağlamakta da çok ciddi sıkıntılar çekmekteyiz. Yeni sezonda ciddi anlamda bir sponsor veya destek sağlayacak yeni yönetici arkadaşlar bulamadığımız takdirde önümüzdeki sezonda bu lige katılım şansımız olmayacaktır. Yeni sezonda lige katılamadığımız takdirde bütün emeklerimiz boşa gidecektir.Her hangi bir şekilde destek olmak isteyen, yönetime istekli olan veya sponsor yönetici olmak isteyen ve hatta kendi başkanı ve yönetim kurulu ile gelmek isteyen tüm arkadaş ve ekiplere kapımız sonuna kadar açıktır.Biz mevcut yönetim olarak her türlü desteği sağlamaya hazırız. Sporu ve Dörtyol'u seven tüm sevdalılara duyuruyoruz. Her şey Dörtyol için...” dedi.Aslında bu çağrı Dörtyol Gençler Birliği Spor Kulübü Yönetiminin kamuoyuna yaptığı son çağrı. Çünkü bu güne kadar omuzladıkları maddi ve manevi yükü bundan sonraki süreçte bir avuç insanla götürmeleri mümkün değil.Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden takımların yarı profesyonel bir anlayışla yönetilmeleri gerekir. Böyle takımlara düzenli gelir sağlayıcı bir kaynak yada sponsor olmalıdır. Yönetimdekilerin desteği ve bağışçıların eline bakarak ilerlemeleri mümkün değildir. Ayrıca kurumsallaşmaları ve belli bir kimliğe sahip olmaları da gerekir. Bu manada bölgemizdeki önemli sanayi kuruluşları kendi isimlerini de vererek bu takımın yaşamasını sağlayabilir yada Dörtyol’da bir kaç parçaya bölünmüş ve hepsi maddi imkansızlıklar yaşayan takımlar yerel yönetimin şemsiyesi altına toplanıp güçlü bir yapı oluşturulabilir. İşte bunların hepsinin hesabı bugün yapılmalı. Aksi takdirde yarın geç olacak. Dörtyol’da sporun yaşatılması için siz sahip çıkmazsanız Dörtyol Gençler Birliği Spor Kulübü kapanacak.                       
DÖRTYOL GENÇLERBİRLİĞİ SPOR SİZ SAHİP ÇIKMAZSANIZ KAPANACAK haberi 17 Haziran 2015 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay / muhabirimiz Mesut Mutlu tarafından  931 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Muhabir
Şehir
DÖRTYOL GENÇLERBİRLİĞİ SPOR SİZ SAHİP ÇIKMAZSANIZ KAPANACAK haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 931 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
DÖRTYOL+GENÇLERBİRLİĞİ+SPOR+SİZ+SAHİP+ÇIKMAZSANIZ+KAPANACAK Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Medeniyetler Korosu Ödül Töreninde Sahne Aldı

2019 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülünü alarak gururumuz olan ilimizin marka değeri Antakya Medeniyetler Korosu , Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödül töreninde sahne aldı. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın tarihi salonunda düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödülünü alan kurum ve kuruluşlar katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ocak 2023 13:53
Hatay’da ekmek fiyatları zamlandı

Hatay Fırıncılar Odası’ndan alınan bilgiye göre, 210 gram ekmeğin 5 TL’den satışa sunulacağı belirtildi.

Nejla Çetinoğlu | 14 Ocak 2023 15:11
BAŞKAN SAVAŞ’TAN RAS-EL SENİ MESAJI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Miladi takvime göre 14 Ocak’a denk gelen ve Alevi vatandaşların yeni yıl olarak kutladığı ‘Ras-el Seni’ bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:23
HGC YÖNETİMİNDEN PROTOKOL ZİYARETLERİ

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, protokol ziyareti kapsamında sırasıyla Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve ATB Başkanı Ali Celal Mursaloğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:37
DEVA Defne’den Başkan Güzel’e ziyaret

Demokrasi ve Atılım Partisi Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli ve beraberindeki heyet Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’i makamında ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 14:34
KIRIKHAN BELEDİYESİ YILIN İLK BELEDİYE MECLİS OLAĞAN TOPLANTISINI YAPTI

Kırıkhan Belediyesi 2023 Yılının Ocak ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:26
UKUD’UN 3. GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hatay’da 6 yıl önce kurulan Uluslararası Kültürler Derneği’nin(UKUD) 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Adnan Taş güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Ocak 2023 16:49
SAADET PARTİSİ HATAY’DA SAHADA

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, GİK Üyeleri, Çelebi Keyhıdır, Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Soner Çontar, Necati Eroğlu, Hayri Kamalı ve Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe ilçe teşkilatlarıyla beraber Hatay’da yerel basın, belediye başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat odası, muhtarlar, STK temsilcileri, hasta ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Nejla Çetinoğlu | 04 Ocak 2023 16:25
YENİ KİMLİK KARTI OLMAYANLAR BANKAYA GİREMEYECEK

Yeni kimlik kartı bulunmayan vatandaşlar banka işlemlerini bankadan yapamayacak.

| 03 Ocak 2023 15:16
MKÜ Hastanesinde Devir Teslim Töreni

Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde devir teslim töreni düzenlendi. Rektör Prof. Dr. Veysel Eren ve Rektör Yardımcısi Prof. Dr. Erhan Yengil’in katıldığı törenle hastane yönetiminde görev devir teslim töreni yapıldı.

Mehmet Katırcıoğlu | 03 Ocak 2023 14:32
Dörtyol Gençlerbirliği Spor Siz Sahip Çikmazsaniz Kapanacak Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Dörtyol Gençlerbirliği Spor Siz Sahip Çikmazsaniz Kapanacak için Sıkça Sorulan Sorular
Dörtyol Gençlerbirliği Spor Siz Sahip Çikmazsaniz Kapanacak En Gücel Haberler
Dörtyol Gençlerbirliği Spor Siz Sahip Çikmazsaniz Kapanacak Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Dörtyol Gençlerbirliği Spor Siz Sahip Çikmazsaniz Kapanacak Firma Rehberi Nerde?
Dörtyol Gençlerbirliği Spor Siz Sahip Çikmazsaniz Kapanacak Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Dörtyol Gençlerbirliği Spor Siz Sahip Çikmazsaniz Kapanacak Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Dörtyol Gençlerbirliği Spor Siz Sahip Çikmazsaniz Kapanacak En Popüler Haber Listesi Nerede?
Dörtyol Gençlerbirliği Spor Siz Sahip Çikmazsaniz Kapanacak Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Dörtyol Gençlerbirliği Spor Siz Sahip Çikmazsaniz Kapanacak İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Dörtyol Gençlerbirliği Spor Siz Sahip Çikmazsaniz Kapanacak Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Dörtyol Gençlerbirliği Spor Siz Sahip Çikmazsaniz Kapanacak Son Güncellemeleri Neler?
Dörtyol Gençlerbirliği Spor Siz Sahip Çikmazsaniz Kapanacak Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Dörtyol Gençlerbirliği Spor Siz Sahip Çikmazsaniz Kapanacak Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Dörtyol Gençlerbirliği Spor Siz Sahip Çikmazsaniz Kapanacak Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?