EHDAV'DAN BAŞKAN SAVAŞ'A NEZAKET ZİYARETİ googlepng

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Ehl-i Beyt Kültür  ve Dayanışma Vakfı (EHDAV) Başkanı Ali Yeral ve yönetim kurulu üyelerini konuk etti.

 

EHDAV+#39;DAN+BAŞKAN+SAVAŞ+#39;A+NEZAKET+ZİYARETİ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Hatay Mesleki Eğitim Kursları(HATMEK) binasında sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Başkan Savaş, Hatay'ın adeta bir gökkuşağı gibi rengarenk olduğunu ve bütün renkleri ile gurur duyduğunu ifade etti.Hatay'ın son 4 yılda Ortadoğu'da yaşanan olaylardan dolayı zor süreçler yaşadığını vurgulayan Başkan Savaş "Hatay üzerinde de çeşitli oyunlar oynandı. Fakat  biz Hatay'ın bütün dinamikleriyle 2 bin 500'ü aşkın toplantı gerçekleştirdik. Gerçekleştirdiğimiz bütün toplantılarda çıkan tek anlayış Hatay'ın kardeşliği ve birliği oldu. Ecdatlarımızdan aldığımız bu birlik ve beraberlik anlayışını kimsenin bozmaya  gücü yetmeyecek." dedi.Yerel dinamiklerin büyükşehir için itici bir güç olduğunun altını çizen Başkan Savaş, “Hatay için ne yapabiliriz sorusuna en güzel cevabın, yerel dinamiklerden geleceğine inanıyorum. İlimizin altyapı ve üstyapı hizmetlerine ihtiyacı var. Bu temel eksikler giderildikten sonra kültürel ve sosyal yapılara daha çok ağırlık vereceğiz.” dedi.Hatay için çok önemli projelere imza attıklarını ve bunları hayata geçirmeye başladıklarını belirten Başkan Savaş "Bu projeleri tanıttığımız zaman Hatay'ın bütün güçleriyle bir araya geldik. "Birlikte Çalışıyoruz Birlikte Başaracağız" sloganımızdan aldığımız enerjiyle hiçbir siyasal ve bölgesel ayrım yapmadan Hatay'ı birlikte yöneteceğiz ve kalkındıracağız" dedi.  EHDAV Başkanı Ali Yeral ise, Başkan Savaş ile bir araya gelmekten mutluluk duyduklarını ifade ederek, Hatay’ın her anlamda önemli bir yere gelmesi için üzerlerine düşen görevleri yapmaya hazır olduklarını ifade etti.
EHDAV'DAN BAŞKAN SAVAŞ'A NEZAKET ZİYARETİ haberi 23 Şubat 2015 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay /  3490 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
EHDAV'DAN BAŞKAN SAVAŞ'A NEZAKET ZİYARETİ haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 3490 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
EHDAV+#39;DAN+BAŞKAN+SAVAŞ+#39;A+NEZAKET+ZİYARETİ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Medeniyetler Korosu Ödül Töreninde Sahne Aldı

2019 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülünü alarak gururumuz olan ilimizin marka değeri Antakya Medeniyetler Korosu , Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödül töreninde sahne aldı. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın tarihi salonunda düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödülünü alan kurum ve kuruluşlar katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ocak 2023 13:53
Hatay’da ekmek fiyatları zamlandı

Hatay Fırıncılar Odası’ndan alınan bilgiye göre, 210 gram ekmeğin 5 TL’den satışa sunulacağı belirtildi.

Nejla Çetinoğlu | 14 Ocak 2023 15:11
BAŞKAN SAVAŞ’TAN RAS-EL SENİ MESAJI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Miladi takvime göre 14 Ocak’a denk gelen ve Alevi vatandaşların yeni yıl olarak kutladığı ‘Ras-el Seni’ bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:23
HGC YÖNETİMİNDEN PROTOKOL ZİYARETLERİ

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, protokol ziyareti kapsamında sırasıyla Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve ATB Başkanı Ali Celal Mursaloğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:37
DEVA Defne’den Başkan Güzel’e ziyaret

Demokrasi ve Atılım Partisi Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli ve beraberindeki heyet Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’i makamında ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 14:34
KIRIKHAN BELEDİYESİ YILIN İLK BELEDİYE MECLİS OLAĞAN TOPLANTISINI YAPTI

Kırıkhan Belediyesi 2023 Yılının Ocak ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:26
UKUD’UN 3. GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hatay’da 6 yıl önce kurulan Uluslararası Kültürler Derneği’nin(UKUD) 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Adnan Taş güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Ocak 2023 16:49
SAADET PARTİSİ HATAY’DA SAHADA

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, GİK Üyeleri, Çelebi Keyhıdır, Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Soner Çontar, Necati Eroğlu, Hayri Kamalı ve Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe ilçe teşkilatlarıyla beraber Hatay’da yerel basın, belediye başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat odası, muhtarlar, STK temsilcileri, hasta ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Nejla Çetinoğlu | 04 Ocak 2023 16:25
YENİ KİMLİK KARTI OLMAYANLAR BANKAYA GİREMEYECEK

Yeni kimlik kartı bulunmayan vatandaşlar banka işlemlerini bankadan yapamayacak.

| 03 Ocak 2023 15:16
MKÜ Hastanesinde Devir Teslim Töreni

Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde devir teslim töreni düzenlendi. Rektör Prof. Dr. Veysel Eren ve Rektör Yardımcısi Prof. Dr. Erhan Yengil’in katıldığı törenle hastane yönetiminde görev devir teslim töreni yapıldı.

Mehmet Katırcıoğlu | 03 Ocak 2023 14:32
Ehdav&Amp;#39;Dan Başkan Savaş&Amp;#39;A Nezaket Ziyareti Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Ehdav&Amp;#39;Dan Başkan Savaş&Amp;#39;A Nezaket Ziyareti için Sıkça Sorulan Sorular
Ehdav&Amp;#39;Dan Başkan Savaş&Amp;#39;A Nezaket Ziyareti En Gücel Haberler
Ehdav&Amp;#39;Dan Başkan Savaş&Amp;#39;A Nezaket Ziyareti Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Ehdav&Amp;#39;Dan Başkan Savaş&Amp;#39;A Nezaket Ziyareti Firma Rehberi Nerde?
Ehdav&Amp;#39;Dan Başkan Savaş&Amp;#39;A Nezaket Ziyareti Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Ehdav&Amp;#39;Dan Başkan Savaş&Amp;#39;A Nezaket Ziyareti Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Ehdav&Amp;#39;Dan Başkan Savaş&Amp;#39;A Nezaket Ziyareti En Popüler Haber Listesi Nerede?
Ehdav&Amp;#39;Dan Başkan Savaş&Amp;#39;A Nezaket Ziyareti Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Ehdav&Amp;#39;Dan Başkan Savaş&Amp;#39;A Nezaket Ziyareti İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Ehdav&Amp;#39;Dan Başkan Savaş&Amp;#39;A Nezaket Ziyareti Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Ehdav&Amp;#39;Dan Başkan Savaş&Amp;#39;A Nezaket Ziyareti Son Güncellemeleri Neler?
Ehdav&Amp;#39;Dan Başkan Savaş&Amp;#39;A Nezaket Ziyareti Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Ehdav&Amp;#39;Dan Başkan Savaş&Amp;#39;A Nezaket Ziyareti Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Ehdav&Amp;#39;Dan Başkan Savaş&Amp;#39;A Nezaket Ziyareti Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?