EN KUTSAL HİZMET İNSANLARIN HİDAYETİ İÇİN YAPILAN HİZMETTİR googlepng

Saadet Partisi GİK Üyesi ve Hatay İl Başkanı Dr. Necmettin Çalışkan Memur-Sene bağlı Diyanet-Sen genişletilmiş İl divan toplantısına katılarak bir konuşma yaptı.

EN+KUTSAL+HİZMET+İNSANLARIN+HİDAYETİ+İÇİN+YAPILAN+HİZMETTİR Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Toplantıya Diyanet-Sen Genel Başkan Yardımcısı Ali Bayır, Memur-Sen ve Diyanet-Sen Hatay İl Başkanı Hasan Urhan, Paysa Belediye Başkanı Bekir Altan, Hatay İl Müftü Vekili Mehmet Okuyucu, Es-Der Hatay Şube Başkanı F. Serdar Özal, bazı belediye başkan adayları, genel merkez görevlileri ve çok sayıda sendka üyesi katıldı. Çalışkan yaptığı konuşmada Sendikaların politize olmadan, hizmet etmek durumunda olduklarını belirtti.  Konuşmasının devamında Çalışkan, "Toplantının Diyanet-Sen camiasına ve ülkemize hayır getirmesini diliyorum. Bu birlik ve beraberliğin her zaman ve her yerde devam etmesi gereklidir.Türkiye'de resmi ve sivil din hizmeti gören herkes en kutsal görevi ifa etmektedir. En önemli hizmet bu dine ve insanların dünya ve ahiret mutluluğu için yapılan çabalardır, hizmettir.Bugün burada bir sendika toplantısı amacıyla toplanılsa da inanıyorum ki, bu sendikanın üyeleri sorumluluk alanları içerisinde aynı acıları yaşamaktadır. Sendikacılık, sadece bireysel talepler ve özlük hakları aramak değil; bu millete hizmeti aramanın bir adresi olmalıdır.  Bu vesileyle geçtiğimiz yıl vefat eden kuran kursu öğrencilerini rahmetle anarken;  eğitimine devam eden öğrencilerin problemlerini düşünmek, cemaat sayısı çok az olan camilerdeki cemaatin artışını düşünmek, insanları nasıl yola getiririz bunu düşünmek olmalıdır. Bu Diyanet-Sen'in en önemli görevidir. Bu görevi yerine getirirken politize olmadan, taraf olmadan ve saygın kişiliğini koruyarak yapması son derece önemlidir.  Belli bir kesimi hedef almaması muhakkak ki güvenilirliği açısından son derece önemlidir. Sendikacılık sadece Hak arama değil; aynı zamanda hakkı savunma mücadelesidir.   Biliyoruz ki dünyaya gelen herkes elindeki nimeti ölçüsünce sorumludur. Rabbimiz tarafından hesaba çekilecek, yani mal varlığı iyi olan bir adamla zayıf bir adam aynı hesaba çekilmeyecek, bilgisi olan insanla bilgisi olmayan aynı hesaba çekilmeyecek. Her şey nimet, külfet çerçevesinde olacağı için bu görevi üstlenen insanlarında topluma karşı insanların hidayetine karşı sorumluluğu herkesten çok daha fazladır. Hesabımız gücümüz nispetince olacaktır.   Bu bilinç içerisinde hareket etme temennisiyle hepinizi saygıyla, hürmetle selamlıyorum." dedi.
EN KUTSAL HİZMET İNSANLARIN HİDAYETİ İÇİN YAPILAN HİZMETTİR haberi 16 Aralık 2013 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay /  3990 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
EN KUTSAL HİZMET İNSANLARIN HİDAYETİ İÇİN YAPILAN HİZMETTİR haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 3990 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
EN+KUTSAL+HİZMET+İNSANLARIN+HİDAYETİ+İÇİN+YAPILAN+HİZMETTİR Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Oyuncaklar, Hatay'da Depremzede çocuklara Ulaştırıldı

Almanya'nın Dortmund kentinde faaliyet gösteren Çukurova e.V. Dortmund Derneği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Hatay'da depremzede çocuklara oyuncak dağıttı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 19:03
Depremlerde hayatını kaybeden çocuklar 23 Nisan’da unutulmadı

Hatay'da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, depremlerde hayatını kaybeden çocukların mezarları ziyaret edildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 17:54
Medeniyetler Korosu Ödül Töreninde Sahne Aldı

2019 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülünü alarak gururumuz olan ilimizin marka değeri Antakya Medeniyetler Korosu , Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödül töreninde sahne aldı. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın tarihi salonunda düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödülünü alan kurum ve kuruluşlar katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ocak 2023 13:53
Hatay’da ekmek fiyatları zamlandı

Hatay Fırıncılar Odası’ndan alınan bilgiye göre, 210 gram ekmeğin 5 TL’den satışa sunulacağı belirtildi.

Nejla Çetinoğlu | 14 Ocak 2023 15:11
BAŞKAN SAVAŞ’TAN RAS-EL SENİ MESAJI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Miladi takvime göre 14 Ocak’a denk gelen ve Alevi vatandaşların yeni yıl olarak kutladığı ‘Ras-el Seni’ bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:23
HGC YÖNETİMİNDEN PROTOKOL ZİYARETLERİ

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, protokol ziyareti kapsamında sırasıyla Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve ATB Başkanı Ali Celal Mursaloğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:37
DEVA Defne’den Başkan Güzel’e ziyaret

Demokrasi ve Atılım Partisi Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli ve beraberindeki heyet Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’i makamında ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 14:34
KIRIKHAN BELEDİYESİ YILIN İLK BELEDİYE MECLİS OLAĞAN TOPLANTISINI YAPTI

Kırıkhan Belediyesi 2023 Yılının Ocak ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:26
UKUD’UN 3. GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hatay’da 6 yıl önce kurulan Uluslararası Kültürler Derneği’nin(UKUD) 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Adnan Taş güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Ocak 2023 16:49
SAADET PARTİSİ HATAY’DA SAHADA

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, GİK Üyeleri, Çelebi Keyhıdır, Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Soner Çontar, Necati Eroğlu, Hayri Kamalı ve Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe ilçe teşkilatlarıyla beraber Hatay’da yerel basın, belediye başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat odası, muhtarlar, STK temsilcileri, hasta ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Nejla Çetinoğlu | 04 Ocak 2023 16:25
En Kutsal Hizmet İnsanlarin Hidayeti İçin Yapilan Hizmettir Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
En Kutsal Hizmet İnsanlarin Hidayeti İçin Yapilan Hizmettir için Sıkça Sorulan Sorular
En Kutsal Hizmet İnsanlarin Hidayeti İçin Yapilan Hizmettir En Gücel Haberler
En Kutsal Hizmet İnsanlarin Hidayeti İçin Yapilan Hizmettir Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
En Kutsal Hizmet İnsanlarin Hidayeti İçin Yapilan Hizmettir Firma Rehberi Nerde?
En Kutsal Hizmet İnsanlarin Hidayeti İçin Yapilan Hizmettir Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
En Kutsal Hizmet İnsanlarin Hidayeti İçin Yapilan Hizmettir Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
En Kutsal Hizmet İnsanlarin Hidayeti İçin Yapilan Hizmettir En Popüler Haber Listesi Nerede?
En Kutsal Hizmet İnsanlarin Hidayeti İçin Yapilan Hizmettir Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
En Kutsal Hizmet İnsanlarin Hidayeti İçin Yapilan Hizmettir İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
En Kutsal Hizmet İnsanlarin Hidayeti İçin Yapilan Hizmettir Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
En Kutsal Hizmet İnsanlarin Hidayeti İçin Yapilan Hizmettir Son Güncellemeleri Neler?
En Kutsal Hizmet İnsanlarin Hidayeti İçin Yapilan Hizmettir Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
En Kutsal Hizmet İnsanlarin Hidayeti İçin Yapilan Hizmettir Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
En Kutsal Hizmet İnsanlarin Hidayeti İçin Yapilan Hizmettir Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?