ESNAFI AVM LER KARŞISINDA EZDİRMEYECEĞİZ googlepng

 Saadet Partisi milletvekili adayı Necmettin Çalışkan, şehir merkezlerine kurulmak istenen Alışveriş Merkezleri (AVM)karşısında esnafı ezdirmeyeceklerini belirtti.
ESNAFI+AVM+LER+KARŞISINDA+EZDİRMEYECEĞİZ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Çalışkan, Antakya'nın farklı yerlerinde bulunan esnaflara düzenlediği ziyaretinde yaptığı konuşmada esnafın vergi yükü altında ezildiğini belirterek, iktidarın esnaf sorunlarına karşı duyarsız davrandığını iddia etti.      Esnafın ziyaretinde toplanan kalabalık gruba hitap eden Çalışkan, esnafı önemsediklerini ifade ederek, ''Ekonominin can damarı esnaftır. Esnaf biterse ekonomi biter. Esnaf sıkıntıdayken, siftah yapmamadan kepenk kapatıyorsa, dünyanın en iyi ekonomileri arasına girsek ne olur. Ekonomi iyiyse halkın, esnafın olumlu yönden etkilenmesi lazım, büyülü, sihirli rakamlar değil esnafın durumu önemlidir'' dedi.        Çalışkan, halkın alım gücü çok düşük, halk kazanmazsa esnafında kazanmayacağını belirterek şöyle konuştu:      ''Açlık sınırının 950 TL iken 20 milyon insanımız asgari ücretle çalışıyor. Demek ki insanlarımızın yüzde 35'i açlık sınırının altında yaşıyor. Eğer vatandaşımız bizi iktidara taşırsa daha önce yaptığımız gibi yine vatandaşlarımızı rahatlatacak projelere imza atacağız. Saadet Partisi iktidarında, girişimcinin önündeki engeller kaldırılacak, faizsiz kredi sağlayacağız. Son 10 yıllık dönemde 1 milyon 48 bin esnaf ve sanatkârı kepenk kapattı, alışveriş merkezlerinin sayılarının gittikçe artması nedeniyle esnaflar zor günler geçiriyor.''
ESNAFI AVM LER KARŞISINDA EZDİRMEYECEĞİZ haberi 29 Mayıs 2011 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay /  15957 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
ESNAFI AVM LER KARŞISINDA EZDİRMEYECEĞİZ haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 15957 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
ESNAFI+AVM+LER+KARŞISINDA+EZDİRMEYECEĞİZ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
ESNAFI AVM LER KARŞISINDA EZDİRMEYECEĞİZ Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 25 Nisan 2024 Perşembe 04:13 https://firmarehberim.com/haber/yerel/esnafi-avm-ler-karsisinda-ezdirmeyecegiz--5497 #ESNAFI #AVM #LER #KARŞISINDA #EZDİRMEYECEĞİZ #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #ESNAFIAVM #AVMLER #LERKARŞISINDA #KARŞISINDAEZDİRMEYECEĞİZ #ESNAFIAVMLERKARŞISINDAEZDİRMEYECEĞİZ #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Oyuncaklar, Hatay'da Depremzede çocuklara Ulaştırıldı

Almanya'nın Dortmund kentinde faaliyet gösteren Çukurova e.V. Dortmund Derneği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Hatay'da depremzede çocuklara oyuncak dağıttı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 19:03
Depremlerde hayatını kaybeden çocuklar 23 Nisan’da unutulmadı

Hatay'da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, depremlerde hayatını kaybeden çocukların mezarları ziyaret edildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 17:54
Medeniyetler Korosu Ödül Töreninde Sahne Aldı

2019 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülünü alarak gururumuz olan ilimizin marka değeri Antakya Medeniyetler Korosu , Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödül töreninde sahne aldı. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın tarihi salonunda düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödülünü alan kurum ve kuruluşlar katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ocak 2023 13:53
Hatay’da ekmek fiyatları zamlandı

Hatay Fırıncılar Odası’ndan alınan bilgiye göre, 210 gram ekmeğin 5 TL’den satışa sunulacağı belirtildi.

Nejla Çetinoğlu | 14 Ocak 2023 15:11
BAŞKAN SAVAŞ’TAN RAS-EL SENİ MESAJI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Miladi takvime göre 14 Ocak’a denk gelen ve Alevi vatandaşların yeni yıl olarak kutladığı ‘Ras-el Seni’ bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:23
HGC YÖNETİMİNDEN PROTOKOL ZİYARETLERİ

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, protokol ziyareti kapsamında sırasıyla Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve ATB Başkanı Ali Celal Mursaloğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:37
DEVA Defne’den Başkan Güzel’e ziyaret

Demokrasi ve Atılım Partisi Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli ve beraberindeki heyet Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’i makamında ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 14:34
KIRIKHAN BELEDİYESİ YILIN İLK BELEDİYE MECLİS OLAĞAN TOPLANTISINI YAPTI

Kırıkhan Belediyesi 2023 Yılının Ocak ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:26
UKUD’UN 3. GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hatay’da 6 yıl önce kurulan Uluslararası Kültürler Derneği’nin(UKUD) 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Adnan Taş güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Ocak 2023 16:49
SAADET PARTİSİ HATAY’DA SAHADA

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, GİK Üyeleri, Çelebi Keyhıdır, Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Soner Çontar, Necati Eroğlu, Hayri Kamalı ve Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe ilçe teşkilatlarıyla beraber Hatay’da yerel basın, belediye başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat odası, muhtarlar, STK temsilcileri, hasta ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Nejla Çetinoğlu | 04 Ocak 2023 16:25
Esnafi Avm Ler Karşisinda Ezdirmeyeceğiz Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Esnafi Avm Ler Karşisinda Ezdirmeyeceğiz için Sıkça Sorulan Sorular
Esnafi Avm Ler Karşisinda Ezdirmeyeceğiz En Gücel Haberler
Esnafi Avm Ler Karşisinda Ezdirmeyeceğiz Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Esnafi Avm Ler Karşisinda Ezdirmeyeceğiz Firma Rehberi Nerde?
Esnafi Avm Ler Karşisinda Ezdirmeyeceğiz Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Esnafi Avm Ler Karşisinda Ezdirmeyeceğiz Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Esnafi Avm Ler Karşisinda Ezdirmeyeceğiz En Popüler Haber Listesi Nerede?
Esnafi Avm Ler Karşisinda Ezdirmeyeceğiz Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Esnafi Avm Ler Karşisinda Ezdirmeyeceğiz İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Esnafi Avm Ler Karşisinda Ezdirmeyeceğiz Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Esnafi Avm Ler Karşisinda Ezdirmeyeceğiz Son Güncellemeleri Neler?
Esnafi Avm Ler Karşisinda Ezdirmeyeceğiz Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Esnafi Avm Ler Karşisinda Ezdirmeyeceğiz Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Esnafi Avm Ler Karşisinda Ezdirmeyeceğiz Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?