FOODEX 2014 Fuarında HESOB RÜZGARI googlepng

FOODEX 2014 İzmir Gıda ve Gıda Teknolojileri Fuarı İzmir Uluslararası Fuar Alanı'nda gecen hafta gerçekleşti.
FOODEX+2014+Fuarında+HESOB+RÜZGARI Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Organizasyonda sektörün seçkin firmaları, ürün ve hizmette son trendlerini sergiledi. Yerli ve yabancı sektör profesyonellerinin büyük ilgi gösterdiği fuarda önemli ölçüde iş bağlantıları yapıldı. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Kutbettin Arzu, İzmir Milletvekili Rıfat Sait, İzmir Valisi Mustafa Toprak, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sırrı Aydoğan, Türkiye Lokantacılar ve Pastacılar Federasyonu Genel Başkanı Aykut Yenice, İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlü Ahmet Güldal başta olmak üzere çok sayıda oda, dernek ve birlik başkanı açılış törenine katılırken, ilimizi Hatay Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği Başkanı A.Kadir Teksöz, A  protokolünde temsil etti.FOODEX 2014 Gıda ve Gıda Teknolojileri Fuarı'na ulusal ve uluslararası alanda ilgi gösteren binlerce sektör profesyoneli gecen hafta İzmir'e geldi. Sektörün öncüleriyle birlikte belirlediği hedef pazar olan İran, Pakistan, Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Bahreyn, Yemen, Ürdün, Filistin, Mısır, Cezayir, Tunus, İsrail, Gana, Bulgaristan, Yunanistan, Rusya, Gürcistan, Azerbaycan ve Fildişi Sahili'nden alım heyeti gruplarını özel ulaşım ve konaklama programı ile fuar programına dahil edildi. Farklı dillerdeki çok sayıdaki tercüman konuk sektör profesyonellerinin iş bağlantılarını rahat gerçekleştirebilmeleri için hizmet verdi. Türkiye genelinden oda ve derneklerin işbirliği ile oluşturulan alım heyetleri kentte konakladı. Sektör profesyonelleri fuarı ziyaret edecek, özel programlarla bazı firmaların bayi toplantılarına katıldı. Bazı firmalar ise özel programlarıyla alım heyetlerini üretim alanlarına götürerek sunumlarını firmalarında gerçekleştirildi.Bu yıl ilki düzenlenen fuara yerli ve yabancı 150 firma katıldı.  Katılımcılar stantlarında Süt ve Süt Ürünleri, Un ve Unlu Mamuller, Yumurta, Su, Çay, Kahve Ürünleri, Şeker, Şekerleme, Sirke, Turşu, Tahin, Pekmez, Reçel, Bal, Helva, Bakliyat, Baharat, Sucuk,  Yöresel ürünler, Meyve suyu ve Meyve suyu Konsantre ürünleri, paketlenmiş ve hazır gıdalar başta olmak üzere pek çok ürün ve hizmetlerini sergiledi. 3 nolu sergi salonunda gıda İşlemede işgücü verimliliğini arttıran, maliyetleri düşüren, modern üretim teknolojilerinin kullanılmasını, işlemlerin zamanında ve insan sağlığına uygun şekilde yapılmasını sağlayan, ürün kalitesini ve verimini arttıran makineler ve sistemler ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.Fuara Hatay Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği adına katılarak Fuarda protokol üyelerini stantlarımızı gezdiren Başkan A.Kadir Teksöz, fuarda ilimizi çok iyi tanıtıp, adeta fuarda rüzgâr estirdiklerine dikkat çekerek;  “Hatay Doğaka Başkan Y.K ve Genel Sekreteri Onur Yıldız ve Katılan firmalarımızla Hatay Osmaniye ve Maraş’ı FOODEX 2014 Gıda ve Gıda Teknolojileri İzmir Fuarında tanıttık. Doğaka desteği ile Hatay Osmaniye ve Maraş’tan on iki firma katıldı. Bu on iki firmanın beşi Hatay’dandı.” Dedi. A.Kadir Teksöz Hatay Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği Başkanı
FOODEX 2014 Fuarında HESOB RÜZGARI haberi 25 Ekim 2014 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay /  4597 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
FOODEX 2014 Fuarında HESOB RÜZGARI haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 4597 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
FOODEX+2014+Fuarında+HESOB+RÜZGARI Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
FOODEX 2014 Fuarında HESOB RÜZGARI Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 24 Nisan 2024 Çarşamba 21:40 https://firmarehberim.com/haber/yerel/foodex-2014-fuarinda-hesob-ruzgari--19979 #FOODEX #2014 #Fuarında #HESOB #RÜZGARI #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #FOODEX2014 #2014 #Fuarında #FuarındaHESOB #HESOBRÜZGARI #FOODEX2014FuarındaHESOBRÜZGARI #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Oyuncaklar, Hatay'da Depremzede çocuklara Ulaştırıldı

Almanya'nın Dortmund kentinde faaliyet gösteren Çukurova e.V. Dortmund Derneği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Hatay'da depremzede çocuklara oyuncak dağıttı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 19:03
Depremlerde hayatını kaybeden çocuklar 23 Nisan’da unutulmadı

Hatay'da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, depremlerde hayatını kaybeden çocukların mezarları ziyaret edildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 17:54
Medeniyetler Korosu Ödül Töreninde Sahne Aldı

2019 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülünü alarak gururumuz olan ilimizin marka değeri Antakya Medeniyetler Korosu , Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödül töreninde sahne aldı. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın tarihi salonunda düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödülünü alan kurum ve kuruluşlar katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ocak 2023 13:53
Hatay’da ekmek fiyatları zamlandı

Hatay Fırıncılar Odası’ndan alınan bilgiye göre, 210 gram ekmeğin 5 TL’den satışa sunulacağı belirtildi.

Nejla Çetinoğlu | 14 Ocak 2023 15:11
BAŞKAN SAVAŞ’TAN RAS-EL SENİ MESAJI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Miladi takvime göre 14 Ocak’a denk gelen ve Alevi vatandaşların yeni yıl olarak kutladığı ‘Ras-el Seni’ bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:23
HGC YÖNETİMİNDEN PROTOKOL ZİYARETLERİ

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, protokol ziyareti kapsamında sırasıyla Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve ATB Başkanı Ali Celal Mursaloğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:37
DEVA Defne’den Başkan Güzel’e ziyaret

Demokrasi ve Atılım Partisi Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli ve beraberindeki heyet Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’i makamında ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 14:34
KIRIKHAN BELEDİYESİ YILIN İLK BELEDİYE MECLİS OLAĞAN TOPLANTISINI YAPTI

Kırıkhan Belediyesi 2023 Yılının Ocak ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:26
UKUD’UN 3. GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hatay’da 6 yıl önce kurulan Uluslararası Kültürler Derneği’nin(UKUD) 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Adnan Taş güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Ocak 2023 16:49
SAADET PARTİSİ HATAY’DA SAHADA

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, GİK Üyeleri, Çelebi Keyhıdır, Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Soner Çontar, Necati Eroğlu, Hayri Kamalı ve Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe ilçe teşkilatlarıyla beraber Hatay’da yerel basın, belediye başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat odası, muhtarlar, STK temsilcileri, hasta ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Nejla Çetinoğlu | 04 Ocak 2023 16:25
Foodex 2014 Fuarında Hesob Rüzgari Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Foodex 2014 Fuarında Hesob Rüzgari için Sıkça Sorulan Sorular
Foodex 2014 Fuarında Hesob Rüzgari En Gücel Haberler
Foodex 2014 Fuarında Hesob Rüzgari Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Foodex 2014 Fuarında Hesob Rüzgari Firma Rehberi Nerde?
Foodex 2014 Fuarında Hesob Rüzgari Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Foodex 2014 Fuarında Hesob Rüzgari Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Foodex 2014 Fuarında Hesob Rüzgari En Popüler Haber Listesi Nerede?
Foodex 2014 Fuarında Hesob Rüzgari Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Foodex 2014 Fuarında Hesob Rüzgari İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Foodex 2014 Fuarında Hesob Rüzgari Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Foodex 2014 Fuarında Hesob Rüzgari Son Güncellemeleri Neler?
Foodex 2014 Fuarında Hesob Rüzgari Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Foodex 2014 Fuarında Hesob Rüzgari Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Foodex 2014 Fuarında Hesob Rüzgari Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?