GAZETECİLERDEN DOST İSTİŞARESİ googlepng

 Hatay Gazeteciler cemiyeti Başkanı Ahmet Yetişen, İskenderun da Cemiyete bağlı üyeleri ile bir araya geldi. Dost istişaresi şeklinde gerçekleşen toplantıya gazeteciler ve bazı dernek başkanları da katılım gösterdi.

GAZETECİLERDEN+DOST+İSTİŞARESİ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

 Dost istişaresi şeklinde gerçekleşen toplantıya gazeteciler ve bazı dernek başkanları da katılım gösterdi. Hatay ‘da Birleştirici Güç Olduk  Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Yetişen, İskenderun da bize ev sahipliği yapan tüm meslektaşlarıma teşekkürlerimi iletiyorum diyerek sözlerine başladı. Ve Gazeteciler Cemiyetinin işlevsel ve etkin konumunu anlatarak önce dostlukları ardından güçlerimizi birleştirerek büyük bir aile olmayı başardık dedi.  Cemiyetimiz yaptırım gücünü daima ilkeli ve kararlı duruşu ile tamamlamıştır. Bölgenin tamamına yayılan üyelerimiz ile koordineli bir oluşum içindeyiz. Antakya merkez olmak üzere çevre ilçelerinden de birçok üyemiz bulunmaktadır. Özelikle üstünde durduğumuz konu düzenli çalışan ve meslekte emek veren gazetelere sahip çıkmaktır. Artık önemli bir noktaya vardığımızı düşünüyorum bundan sonra yönetime kim gelirse gelsin sistem aynı biçimde büyüyerek yol almaya devam edecektir. Bu benim şahsım olarak değil tüm gazeteci dostlarımın emekleri ile var olan güçlü bir cemiyettir. Resmi Açıklama İçin Henüz Erken  Yerel basın ve dernek başkanları ile yaptığı istişare sohbetinde sorulan sorulara da yanıt veren başkan Yetişen, milletvekilliğine adaymısınız şeklinde gelen soruyu şu sözlerle yanıtladı: adaylığımız ile  ilgili  yaklaşık bir yıldır rüzgâr bizi bu tarafa doğru getirdi. Sağ olsun gazeteci arkadaşlarımızda bu konuda yorumlarını yazdılar, Henüz resmi bir açıklama yapmadım. Bunun için erken olduğunu düşünüyorum. Kamuoyunda Olumlu Bir Hava Esiyor Çeşitli araştırmalar yaptığını dile getiren Yetişen, çevremden aldığım pozitif enerji ve yorumlardan sonra kamuoyunun nabzını ölçemeye çalıştım. Şu ana kadar aldığım tepkiler bana doğru yolda olduğumu gösterdi. Elbette herkesin aynı olması beklenemez ancak olumsuzluklara da hazırlı bir çalışma içerisindeyim. Ovadan Esen Meltem Rüzgârları Aslen Kırıkhanlı olan başkan Yetişen doğup büyüdüğü yerlere güvendiğini belirtiyor. Ve aday olursam tercihimi Ovadan yana kullanırım sözlerine dikkat çekti. Cumhuriyeti Kadınlar Kurdu, Yine Kadınlar KurtaracakMustafa Kemal Atatürk diyor ki: Büyük başarılar, kıymetli anaların yetiştirdikleri seçkin evlatlar sayesinde olmuştur. Sözü ile devam eden Ahmet Yetişen,toplantının sonunda Cumhuriyet kadınları ile objektiflere gülümsedi…. Özgeçmişi  1963 yılı Kırıkhan Hatay doğumlu. İlk ve Ortaokulu Kırıkhan’da okudu. Lise öğrenimini ise Antakya’da tamamladı. Üniversite öğrenimini yarıda bırakmak zorunda kalan Ahmet Yetişen, Kırıkhan da işlerinin başına geçerek ticari hayatına devam etti. 1991-Yılında bankacı eşi ile evlenerek tekrar Antakya’ya yerleşti.1997 yılından bu güne kadar Hatay Gazetesi Müdürü olarak görev yapan yapmaktadır.2010 yılından itibaren Hatay Gazeteciler Cemiyeti başkanlığını sürdürmektedir. 2013 Akdeniz Gazeteciler konfederasyonu Genel başkan vekilliği 2014 Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu yönetim kurulu üyeliği Mustafa Kemal Üniversitesi tarafından toplumsal barışa katkı ödülüne layık görülmüştür.
GAZETECİLERDEN DOST İSTİŞARESİ haberi 18 Kasım 2014 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay /  5219 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
GAZETECİLERDEN DOST İSTİŞARESİ haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 5219 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
GAZETECİLERDEN+DOST+İSTİŞARESİ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
GAZETECİLERDEN DOST İSTİŞARESİ Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 24 Nisan 2024 Çarşamba 12:07 https://firmarehberim.com/haber/yerel/gazetecilerden-dost-istisaresi--20220 #GAZETECİLERDEN #DOST #İSTİŞARESİ #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #GAZETECİLERDENDOST #DOSTİSTİŞARESİ #GAZETECİLERDENDOSTİSTİŞARESİ #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Medeniyetler Korosu Ödül Töreninde Sahne Aldı

2019 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülünü alarak gururumuz olan ilimizin marka değeri Antakya Medeniyetler Korosu , Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödül töreninde sahne aldı. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın tarihi salonunda düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödülünü alan kurum ve kuruluşlar katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ocak 2023 13:53
Hatay’da ekmek fiyatları zamlandı

Hatay Fırıncılar Odası’ndan alınan bilgiye göre, 210 gram ekmeğin 5 TL’den satışa sunulacağı belirtildi.

Nejla Çetinoğlu | 14 Ocak 2023 15:11
BAŞKAN SAVAŞ’TAN RAS-EL SENİ MESAJI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Miladi takvime göre 14 Ocak’a denk gelen ve Alevi vatandaşların yeni yıl olarak kutladığı ‘Ras-el Seni’ bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:23
HGC YÖNETİMİNDEN PROTOKOL ZİYARETLERİ

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, protokol ziyareti kapsamında sırasıyla Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve ATB Başkanı Ali Celal Mursaloğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:37
DEVA Defne’den Başkan Güzel’e ziyaret

Demokrasi ve Atılım Partisi Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli ve beraberindeki heyet Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’i makamında ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 14:34
KIRIKHAN BELEDİYESİ YILIN İLK BELEDİYE MECLİS OLAĞAN TOPLANTISINI YAPTI

Kırıkhan Belediyesi 2023 Yılının Ocak ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:26
UKUD’UN 3. GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hatay’da 6 yıl önce kurulan Uluslararası Kültürler Derneği’nin(UKUD) 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Adnan Taş güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Ocak 2023 16:49
SAADET PARTİSİ HATAY’DA SAHADA

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, GİK Üyeleri, Çelebi Keyhıdır, Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Soner Çontar, Necati Eroğlu, Hayri Kamalı ve Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe ilçe teşkilatlarıyla beraber Hatay’da yerel basın, belediye başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat odası, muhtarlar, STK temsilcileri, hasta ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Nejla Çetinoğlu | 04 Ocak 2023 16:25
YENİ KİMLİK KARTI OLMAYANLAR BANKAYA GİREMEYECEK

Yeni kimlik kartı bulunmayan vatandaşlar banka işlemlerini bankadan yapamayacak.

| 03 Ocak 2023 15:16
MKÜ Hastanesinde Devir Teslim Töreni

Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde devir teslim töreni düzenlendi. Rektör Prof. Dr. Veysel Eren ve Rektör Yardımcısi Prof. Dr. Erhan Yengil’in katıldığı törenle hastane yönetiminde görev devir teslim töreni yapıldı.

Mehmet Katırcıoğlu | 03 Ocak 2023 14:32
Gazetecilerden Dost İstişaresi Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Gazetecilerden Dost İstişaresi için Sıkça Sorulan Sorular
Gazetecilerden Dost İstişaresi En Gücel Haberler
Gazetecilerden Dost İstişaresi Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Gazetecilerden Dost İstişaresi Firma Rehberi Nerde?
Gazetecilerden Dost İstişaresi Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Gazetecilerden Dost İstişaresi Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Gazetecilerden Dost İstişaresi En Popüler Haber Listesi Nerede?
Gazetecilerden Dost İstişaresi Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Gazetecilerden Dost İstişaresi İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Gazetecilerden Dost İstişaresi Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Gazetecilerden Dost İstişaresi Son Güncellemeleri Neler?
Gazetecilerden Dost İstişaresi Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Gazetecilerden Dost İstişaresi Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Gazetecilerden Dost İstişaresi Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?