Gazetecinin çirkin hareketine tepki yağıyor? googlepng

Erzin’de yerel gazete sahibinin binasına Atatürk resmi gibi  başkan resmi asması büyük tepki çekti. 

Gazetecinin+çirkin+hareketine+tepki+yağıyor? Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Apartman yöneticiliği yaptığı öğrenilen M.U, apartmanın giriş katına Belediye Başkanı Kasım Şimşek’in broşürünü astı. Broşürü gören vatandaşlar, gazeteciliğin geldiği son noktayı sorgular hale geldi. Gazetecilik mesleğinin ‘tarafsızlık’ kuralını bilmeyen gazetecinin, meslek etiğine uymayan davranışları tepki çekmeye devam ediyor. Menfaat düşkünlüğüyle bilinen gazetecinin, gazetecilik mesleğine yakışmayan hareketlerine bölgedeki gazeteciler de tepki gösterdi.Yaşanan olayın gazetecilikle bağdaşmayan cahilce bir davranış olduğunu belirten Kadirli Bağımsız Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Selçuk Savran, Hatay’ın en çok tıklanan haber sitesi Haber Erzin’e konuştu. Savran, çıkarların mesleğe alet edilmemesi çağrısında bulundu.Yerel yöneticilerin gazeteciler arasında ayrımcılık yapmaması gerektiğine değinen Savran, ilçedeki ulusal yayın kuruluşlarını ve diğer yerel gazeteleri görmeyerek tek bir gazeteyle çalışmayı da ‘insafsızca’ olarak niteledi.Belediye Başkanı Kasım Şimşek’e ve malum gazeteciye tepki gösteren Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Selçuk Savran, ” Halkı bilgilendirmek adına çevresinde ve bölgesinde gelişen olayları doğru tarafsız ve objektif bir biçimde mesleğini yapmaya çalışan gazeteci arkadaşlarımıza saygı duyuyoruz.Ancak gazetecilik kisvesi adı altına birilerinin veya bir kurumun adamlığını ve kalemşörlüğünü yapan kişileride aramızda ki çürük elma olarak görüyoruz. Gazeteciyim diyen veya öyle geçinen bir kişinin bir Belediye başkanının afişini kendi evinin duvarına asma noktasına gelmişse bu konuda yorumu kamuoyuna bırakıyoruz. Afişi asılan belediye başkanının ise ilçede ki tüm gazete ve gazetecileri yok sayıp devletin kesesini “ Kendi gazetecisine” açmasını ve maddi imtiyaz tanımasını şiddetle kınıyoruz.Umarız bu olumsuz olaylar tez zamanda son bulur.” ifadelerini kullandı. KAYNAK: HABER ERZİN
Gazetecinin çirkin hareketine tepki yağıyor? haberi 13 Eylül 2013 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay /  8881 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
Gazetecinin çirkin hareketine tepki yağıyor? haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 8881 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
Gazetecinin+çirkin+hareketine+tepki+yağıyor? Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
Gazetecinin çirkin hareketine tepki yağıyor? Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 25 Nisan 2024 Perşembe 19:05 https://firmarehberim.com/haber/yerel/gazetecinin-cirkin-hareketine-tepki-yagiyor--16996 #Gazetecinin #çirkin #hareketine #tepki #yağıyor? #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #Gazetecininçirkin #çirkinhareketine #hareketinetepki #tepkiyağıyor? #Gazetecininçirkinhareketinetepkiyağıyor? #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Oyuncaklar, Hatay'da Depremzede çocuklara Ulaştırıldı

Almanya'nın Dortmund kentinde faaliyet gösteren Çukurova e.V. Dortmund Derneği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Hatay'da depremzede çocuklara oyuncak dağıttı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 19:03
Depremlerde hayatını kaybeden çocuklar 23 Nisan’da unutulmadı

Hatay'da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, depremlerde hayatını kaybeden çocukların mezarları ziyaret edildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 17:54
Medeniyetler Korosu Ödül Töreninde Sahne Aldı

2019 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülünü alarak gururumuz olan ilimizin marka değeri Antakya Medeniyetler Korosu , Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödül töreninde sahne aldı. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın tarihi salonunda düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödülünü alan kurum ve kuruluşlar katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ocak 2023 13:53
Hatay’da ekmek fiyatları zamlandı

Hatay Fırıncılar Odası’ndan alınan bilgiye göre, 210 gram ekmeğin 5 TL’den satışa sunulacağı belirtildi.

Nejla Çetinoğlu | 14 Ocak 2023 15:11
BAŞKAN SAVAŞ’TAN RAS-EL SENİ MESAJI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Miladi takvime göre 14 Ocak’a denk gelen ve Alevi vatandaşların yeni yıl olarak kutladığı ‘Ras-el Seni’ bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:23
HGC YÖNETİMİNDEN PROTOKOL ZİYARETLERİ

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, protokol ziyareti kapsamında sırasıyla Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve ATB Başkanı Ali Celal Mursaloğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:37
DEVA Defne’den Başkan Güzel’e ziyaret

Demokrasi ve Atılım Partisi Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli ve beraberindeki heyet Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’i makamında ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 14:34
KIRIKHAN BELEDİYESİ YILIN İLK BELEDİYE MECLİS OLAĞAN TOPLANTISINI YAPTI

Kırıkhan Belediyesi 2023 Yılının Ocak ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:26
UKUD’UN 3. GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hatay’da 6 yıl önce kurulan Uluslararası Kültürler Derneği’nin(UKUD) 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Adnan Taş güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Ocak 2023 16:49
SAADET PARTİSİ HATAY’DA SAHADA

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, GİK Üyeleri, Çelebi Keyhıdır, Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Soner Çontar, Necati Eroğlu, Hayri Kamalı ve Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe ilçe teşkilatlarıyla beraber Hatay’da yerel basın, belediye başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat odası, muhtarlar, STK temsilcileri, hasta ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Nejla Çetinoğlu | 04 Ocak 2023 16:25
Gazetecinin Çirkin Hareketine Tepki Yağıyor? Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Gazetecinin Çirkin Hareketine Tepki Yağıyor? için Sıkça Sorulan Sorular
Gazetecinin Çirkin Hareketine Tepki Yağıyor? En Gücel Haberler
Gazetecinin Çirkin Hareketine Tepki Yağıyor? Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Gazetecinin Çirkin Hareketine Tepki Yağıyor? Firma Rehberi Nerde?
Gazetecinin Çirkin Hareketine Tepki Yağıyor? Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Gazetecinin Çirkin Hareketine Tepki Yağıyor? Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Gazetecinin Çirkin Hareketine Tepki Yağıyor? En Popüler Haber Listesi Nerede?
Gazetecinin Çirkin Hareketine Tepki Yağıyor? Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Gazetecinin Çirkin Hareketine Tepki Yağıyor? İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Gazetecinin Çirkin Hareketine Tepki Yağıyor? Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Gazetecinin Çirkin Hareketine Tepki Yağıyor? Son Güncellemeleri Neler?
Gazetecinin Çirkin Hareketine Tepki Yağıyor? Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Gazetecinin Çirkin Hareketine Tepki Yağıyor? Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Gazetecinin Çirkin Hareketine Tepki Yağıyor? Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?