Gazze Meydanlarında Buluşuyoruz googlepng

Anadolu Gençlik Derneği Hatay Şubesi tarafından organize edilen İftardan Sahura ‘Gazze Meydanlarında Buluşuyoruz’ etkinliği yoğun katılımla gerçekleşti.

Gazze+Meydanlarında+Buluşuyoruz Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Kadir Gecesinde Filistin için Dua’ya Davet’ sloganıyla Antakya DSİ Parkında icar edilen program, birlikte yapılan iftarla başladı.SP Hatay İl Müfettişi Mustafa Ege, AGD Antakya İlçe Başkanı Mehmet İncecik, ESDER Şube Başkanı Fahri Serdal Özal, ÖĞDER (Şuurlu Öğretmenler Derneği) Şube Başkanı İbrahim Hakkı Demirli, Nehir-Der Başkanı Mehmet Aksu, Yardımeli Derneği Hatay Temsilcisi Eyüp Yıkılmaz, Haya-Der Başkanı Hasan Eşkil, Aksa Derneği Başkanı İsmail Dökmeci, Kardelen Derneği Başkan Yrd. İhsan Ağca ve çok sayıda vatandaşın katıldığı gece, AGD Liseler Komisyonu üyelerince yapılan Kur’an-ı Kerim tilaveti ile devam etti. AGD Tanıtma Komisyonunca hazırlanan sinevizyon gösteriminin ardından söz alan Anadolu Gençlik Derneği Hatay Şube Başkanı Serkan BULUT, programın icrasında emeği geçen dernek mensupları ve katılımcılara teşekkür ederek kadir Gecelerini ve yaklaşan Ramazan Bayramlarını tebrik ettikten sonra sonra Siyonist terör örgütü İsrail’in Gazze’de yaptığı katliamlarla ilgili basın açıklamasını okudu.Siyonist terör örgütü İsrail sekiz bin kişilik caniler sürüsüyle karadan, denizden ve havadan olmak üzere Gazze’ye saldırarak yeni bir katliam sürecine başladığını ifade eden BULUT, yetkililer tarafından yapılan ve İsrail için hiçbir önem arz etmeyen açıklamaların bir anlam ifade etmediği belirtti.“Sayın Başbakan, İslam âleminin bu saldırılar karşısında nerede olduğu soruyor. Biz de kendisine buradan soruyoruz. Siyonist terör örgütü İsrail katliam yaparken siz neredesiniz? Türkiye nerede?” diyen BULUT, Türkiye’nin, özellikle de Irak’ın işgaline ve Suriye’nin parçalanmasına zemin hazırlayan hükümetimizin İslam ülkelerini tepkisiz kalmakla suçlamaya hakkı olmadığını ifade etti.Şube Başkanı Serkan BULUT, hükümetten taleplerinin çok net olduğunu vurgulayarak, Siyonist terör örgütü İsrail’in tüm birimleriyle, tüm yetkilileriyle pılını pırtını toplayıp Türkiye topraklarını terk etmesini ve Kürecik’teki füze kalkanı üssünün, Adana, Maraş ve Antep’teki patriot rampalarının sökülüp atılmasını istediklerini sözlerine ekledi.Uluslararası siyaset hamasi nutuklarla değil yasalarla, anlaşmalarla, yaptırımlarla işlediğini beyan eden BULUT, Sayın Başbakan’dan ve Sayın Dışişleri Bakanı’ndan somut adımlar atmalarını beklediklerini ifade ederek sözlerini noktaladı.STK Temsilcilerinin selamlama konuşmalarının ardından canlı telefon bağlantısı ile programa katılan Hamas Lideri HalidMeşal, Filistin davasına sahip çıkan Türkiye’deki duyarlı Müslümanlara selam göndererek sözlerine başladı. İsrail’in hedefine ulaşamayacağını ifade eden Meşal, desteklerinden ötürü AGD mensuplarına şükranlarını iletti.Topluca kılınan teravih namazının ardından Vuslat İlahi Grubunun söylediği ezgilerle devam eden gece, Müslümanların birlik ve beraberliğinin tesisi için yapılan dua ile son buldu.    
Gazze Meydanlarında Buluşuyoruz haberi 26 Temmuz 2014 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay /  5948 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
Gazze Meydanlarında Buluşuyoruz haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 5948 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
Gazze+Meydanlarında+Buluşuyoruz Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
Gazze Meydanlarında Buluşuyoruz Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 23 Nisan 2024 Salı 16:12 https://firmarehberim.com/haber/yerel/gazze-meydanlarinda-bulusuyoruz--19336 #Gazze #Meydanlarında #Buluşuyoruz #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #GazzeMeydanlarında #MeydanlarındaBuluşuyoruz #GazzeMeydanlarındaBuluşuyoruz #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Medeniyetler Korosu Ödül Töreninde Sahne Aldı

2019 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülünü alarak gururumuz olan ilimizin marka değeri Antakya Medeniyetler Korosu , Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödül töreninde sahne aldı. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın tarihi salonunda düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödülünü alan kurum ve kuruluşlar katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ocak 2023 13:53
Hatay’da ekmek fiyatları zamlandı

Hatay Fırıncılar Odası’ndan alınan bilgiye göre, 210 gram ekmeğin 5 TL’den satışa sunulacağı belirtildi.

Nejla Çetinoğlu | 14 Ocak 2023 15:11
BAŞKAN SAVAŞ’TAN RAS-EL SENİ MESAJI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Miladi takvime göre 14 Ocak’a denk gelen ve Alevi vatandaşların yeni yıl olarak kutladığı ‘Ras-el Seni’ bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:23
HGC YÖNETİMİNDEN PROTOKOL ZİYARETLERİ

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, protokol ziyareti kapsamında sırasıyla Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve ATB Başkanı Ali Celal Mursaloğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:37
DEVA Defne’den Başkan Güzel’e ziyaret

Demokrasi ve Atılım Partisi Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli ve beraberindeki heyet Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’i makamında ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 14:34
KIRIKHAN BELEDİYESİ YILIN İLK BELEDİYE MECLİS OLAĞAN TOPLANTISINI YAPTI

Kırıkhan Belediyesi 2023 Yılının Ocak ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:26
UKUD’UN 3. GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hatay’da 6 yıl önce kurulan Uluslararası Kültürler Derneği’nin(UKUD) 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Adnan Taş güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Ocak 2023 16:49
SAADET PARTİSİ HATAY’DA SAHADA

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, GİK Üyeleri, Çelebi Keyhıdır, Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Soner Çontar, Necati Eroğlu, Hayri Kamalı ve Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe ilçe teşkilatlarıyla beraber Hatay’da yerel basın, belediye başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat odası, muhtarlar, STK temsilcileri, hasta ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Nejla Çetinoğlu | 04 Ocak 2023 16:25
YENİ KİMLİK KARTI OLMAYANLAR BANKAYA GİREMEYECEK

Yeni kimlik kartı bulunmayan vatandaşlar banka işlemlerini bankadan yapamayacak.

| 03 Ocak 2023 15:16
MKÜ Hastanesinde Devir Teslim Töreni

Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde devir teslim töreni düzenlendi. Rektör Prof. Dr. Veysel Eren ve Rektör Yardımcısi Prof. Dr. Erhan Yengil’in katıldığı törenle hastane yönetiminde görev devir teslim töreni yapıldı.

Mehmet Katırcıoğlu | 03 Ocak 2023 14:32
Gazze Meydanlarında Buluşuyoruz Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Gazze Meydanlarında Buluşuyoruz için Sıkça Sorulan Sorular
Gazze Meydanlarında Buluşuyoruz En Gücel Haberler
Gazze Meydanlarında Buluşuyoruz Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Gazze Meydanlarında Buluşuyoruz Firma Rehberi Nerde?
Gazze Meydanlarında Buluşuyoruz Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Gazze Meydanlarında Buluşuyoruz Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Gazze Meydanlarında Buluşuyoruz En Popüler Haber Listesi Nerede?
Gazze Meydanlarında Buluşuyoruz Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Gazze Meydanlarında Buluşuyoruz İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Gazze Meydanlarında Buluşuyoruz Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Gazze Meydanlarında Buluşuyoruz Son Güncellemeleri Neler?
Gazze Meydanlarında Buluşuyoruz Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Gazze Meydanlarında Buluşuyoruz Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Gazze Meydanlarında Buluşuyoruz Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?