HATAY EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNDE RÜTBE TERFİ TÖRENİ googlepng

 Hatay Emniyet Müdürlüğü'nde Emniyet Genel Müdürlüğü Yüksek Değerlendirme Kurulu tarafından bir üst rütbeye terfi edenlere düzenlenen törenle rütbeleri takıldı.
HATAY+EMNİYET+MÜDÜRLÜĞÜNDE+RÜTBE+TERFİ+TÖRENİ+ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

 Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, Ottoman Otel'de düzenlenen rütbe terfi töreninde yaptığı konuşmada, kalkınma için huzur ve güvenliğini şart olduğunu söyledi.      Terör başta olmak üzere organize suçlar ve uyuşturucuyla mücadelede başta olmak üzere polislerin jandarmayla işbirliği içerisinde güzel çalışmalar yaptığını ifade eden Lekesiz, ''Onların çalışmaları sayesinde toplumda huzur, asayiş ve güvenlik sağlanıyor. Güvenlik güçlerimiz, zorlu görevi en iyi şekilde yerine getirerek üstün vazife anlayışıyla çalışıyorlar'' diye konuştu.                            Komşu Suriye'de bir takım sıkıntılar nedeniyle üretimin durduğunu, ticaretin kesintiye uğradığını üzülerek gördüklerini vurgulayan Lekesiz, dost ülkenin bir an önce huzura kavuşmasını temenni ettiklerini, kalkınma için huzur ve güvenliğin şart olduğunu kaydetti.      İl Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç da, görevlerinin, vatandaşların can ve mal güvenliğini, toplumun huzurunu, anayasada güvence altına alınan bireylerin temel hak ve özgürlüklerini güven içerisinde yaşayacakları bir ortamı oluşturmak olduğunu belirtti.        Görevleri sırasında vatandaş memnuniyetini esas alan evrensel değerlere büyük önem verdiklerini ifade eden Kılıç, bir taraftan da güvenlik özgürlük dengesini gözettiklerini söyledi.      Güvenliğin bulunmadığı yerden özgürlükten bahsedilemeyeceğinin altını çizen Kılıç, bunların birbirini tamamlayan unsurlar olduğunu kaydetti.        Konuşmaların ardından Emniyet Genel Müdürlüğü Yüksek Değerlendirme Kurulu tarafından bir üst rütbeye terfi eden 43 personele Vali Lekesiz, Antakya Belediye Başkan Vekili Serdar Güven, Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder tarafından rütbeleri takıldı.      Törene, vali yardımcıları ile MİT Müdürü Mehmet Ali Akdokur katıldı.
HATAY EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNDE RÜTBE TERFİ TÖRENİ haberi 03 Temmuz 2011 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay /  26243 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
HATAY EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNDE RÜTBE TERFİ TÖRENİ haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 26243 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
HATAY+EMNİYET+MÜDÜRLÜĞÜNDE+RÜTBE+TERFİ+TÖRENİ+ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Oyuncaklar, Hatay'da Depremzede çocuklara Ulaştırıldı

Almanya'nın Dortmund kentinde faaliyet gösteren Çukurova e.V. Dortmund Derneği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Hatay'da depremzede çocuklara oyuncak dağıttı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 19:03
Depremlerde hayatını kaybeden çocuklar 23 Nisan’da unutulmadı

Hatay'da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, depremlerde hayatını kaybeden çocukların mezarları ziyaret edildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 17:54
Medeniyetler Korosu Ödül Töreninde Sahne Aldı

2019 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülünü alarak gururumuz olan ilimizin marka değeri Antakya Medeniyetler Korosu , Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödül töreninde sahne aldı. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın tarihi salonunda düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödülünü alan kurum ve kuruluşlar katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ocak 2023 13:53
Hatay’da ekmek fiyatları zamlandı

Hatay Fırıncılar Odası’ndan alınan bilgiye göre, 210 gram ekmeğin 5 TL’den satışa sunulacağı belirtildi.

Nejla Çetinoğlu | 14 Ocak 2023 15:11
BAŞKAN SAVAŞ’TAN RAS-EL SENİ MESAJI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Miladi takvime göre 14 Ocak’a denk gelen ve Alevi vatandaşların yeni yıl olarak kutladığı ‘Ras-el Seni’ bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:23
HGC YÖNETİMİNDEN PROTOKOL ZİYARETLERİ

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, protokol ziyareti kapsamında sırasıyla Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve ATB Başkanı Ali Celal Mursaloğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:37
DEVA Defne’den Başkan Güzel’e ziyaret

Demokrasi ve Atılım Partisi Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli ve beraberindeki heyet Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’i makamında ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 14:34
KIRIKHAN BELEDİYESİ YILIN İLK BELEDİYE MECLİS OLAĞAN TOPLANTISINI YAPTI

Kırıkhan Belediyesi 2023 Yılının Ocak ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:26
UKUD’UN 3. GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hatay’da 6 yıl önce kurulan Uluslararası Kültürler Derneği’nin(UKUD) 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Adnan Taş güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Ocak 2023 16:49
SAADET PARTİSİ HATAY’DA SAHADA

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, GİK Üyeleri, Çelebi Keyhıdır, Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Soner Çontar, Necati Eroğlu, Hayri Kamalı ve Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe ilçe teşkilatlarıyla beraber Hatay’da yerel basın, belediye başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat odası, muhtarlar, STK temsilcileri, hasta ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Nejla Çetinoğlu | 04 Ocak 2023 16:25
Hatay Emniyet Müdürlüğünde Rütbe Terfi Töreni Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Hatay Emniyet Müdürlüğünde Rütbe Terfi Töreni için Sıkça Sorulan Sorular
Hatay Emniyet Müdürlüğünde Rütbe Terfi Töreni En Gücel Haberler
Hatay Emniyet Müdürlüğünde Rütbe Terfi Töreni Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Hatay Emniyet Müdürlüğünde Rütbe Terfi Töreni Firma Rehberi Nerde?
Hatay Emniyet Müdürlüğünde Rütbe Terfi Töreni Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Hatay Emniyet Müdürlüğünde Rütbe Terfi Töreni Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Hatay Emniyet Müdürlüğünde Rütbe Terfi Töreni En Popüler Haber Listesi Nerede?
Hatay Emniyet Müdürlüğünde Rütbe Terfi Töreni Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Hatay Emniyet Müdürlüğünde Rütbe Terfi Töreni İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Hatay Emniyet Müdürlüğünde Rütbe Terfi Töreni Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Hatay Emniyet Müdürlüğünde Rütbe Terfi Töreni Son Güncellemeleri Neler?
Hatay Emniyet Müdürlüğünde Rütbe Terfi Töreni Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Hatay Emniyet Müdürlüğünde Rütbe Terfi Töreni Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Hatay Emniyet Müdürlüğünde Rütbe Terfi Töreni Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?