HATAY TURİZMİ CAN ÇEKİŞİYOR googlepng

Hatay turizminin düştüğü durum içler acısı düşünün 9 günlük bayram tatili ilan edildi, fakat Hatay iline ne grup talebi oldu, nede münferit rezervasyon talebi var turistler şehrimize gelmiyor. Haydı yabancılardan vazgeçtik fakat Gap turlarına gelen yerli gruplarda yok. Turizm sektörünün çektiği sıkıntı kelimelerle anlatılmayacak durumdadır.
HATAY+TURİZMİ+CAN+ÇEKİŞİYOR Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Turizmciler kendi içinde çare üretemez duruma gelirken,Hatay ilimizde bazı otellerin satışa çıkarıldığını duymaktayız, bu olay bizleri derinden üzmektedir. Bazı oteller, Acenteler ayakta durmak için çektikleri kredileri ödeyemeyecek duruma gelmeleri ve çalıştırdıkları personelin maaşlarını ödemekle güçlük çekmeleri endişe vericidir. Bazı otellerimizde  personel azaltmaya gittiler. Şimdi herkesin dilinde keşke Suriye bu duruma gelmeseydi. Keşke Ortadoğu yangın alanına çevrilmeseydi.Keşke Suriyeli sığınmacılar Ülkemizin her iline dağılmasaydı. Orta doğuyu  bu durumlara getirenleri ve gelmesinde rol oynayanları kınıyoruz. Şimdi bazı arkadaşlar diyecek ki sadece Turizm sektörümü sıkıntı çekiyor. Hayır arkadaşlar Esnafımız, Nakliyatçımız, Tüccarımız, Çiftçimiz halkımızın hepsi sıkıntıda,anlayacağınız hiç kimsenin yüzü gülmüyor. İnsanlar eskiden işlerine kalkıp giderken yüzleri gülerek ve mutluluk içerisinde giderlerdi. Şimdi ise yüzü asık, Mutsuz ve hayatından bıkmış şekilde işlerine gidiyor. Biz nasıldık şimdi nasıl olduk. Allah yardımcımız olsun. Yetkililerden beklentilerimiz. 1-Havayolu şirketlerinin fiyat politikalarını gözden geçirmeleri. 2-Hatay Havaalanına yurt dışı uçuşların konması. (Almanya-Beyrut-İtalya-Dubai) 3-Özel havayolu şirketlerinin Hatay iline gelmeleri sağlanması, 4-Hatay ilimiz hakkındaki ön yargının kaldırılması,yapılan kötü algılarla mücadele edilmesi. 5-Hatay esnafına faizsiz kredi verilmesi. 6-Turistik yerlerinin çevre düzenlenmesi yapılması, Alt yapılarının hazırlanması. 7-Hatay iline turist gelmesi için teşvik edilmesi. Sektör tarafından indirime gidilmesi. 8-Hatay ilimizin tanıtımının daha aktif ve uluslararası düzeyde yapılması, 9-Gastronomi konusunda zengin olan şehrimize  gurme turlarının yapılması, 10-Kültür, İnanç, Sağlık turizminin gelişmesi için yabancı tur operatörlerin davet edilmesi. Saygılarımla, Sabahattin NACİOĞLU Hatay Turizm Derneği Başkanı    
HATAY TURİZMİ CAN ÇEKİŞİYOR haberi 22 Haziran 2016 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay / Antakya muhabirimiz Mehmet Katırcıoğlu tarafından  426 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
HATAY TURİZMİ CAN ÇEKİŞİYOR haberi, Hatay Antakya Yerel Haberleri Hatay ili Antakya ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 426 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
HATAY+TURİZMİ+CAN+ÇEKİŞİYOR Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
HATAY TURİZMİ CAN ÇEKİŞİYOR Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 16 Nisan 2024 Salı 10:21 https://firmarehberim.com/haber/yerel/hatay-turizmi-can-cekisiyor--25762 #HATAY #TURİZMİ #CAN #ÇEKİŞİYOR #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #HATAYTURİZMİ #TURİZMİCAN #CANÇEKİŞİYOR #HATAYTURİZMİCANÇEKİŞİYOR #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Medeniyetler Korosu Ödül Töreninde Sahne Aldı

2019 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülünü alarak gururumuz olan ilimizin marka değeri Antakya Medeniyetler Korosu , Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödül töreninde sahne aldı. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın tarihi salonunda düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödülünü alan kurum ve kuruluşlar katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ocak 2023 13:53
Hatay’da ekmek fiyatları zamlandı

Hatay Fırıncılar Odası’ndan alınan bilgiye göre, 210 gram ekmeğin 5 TL’den satışa sunulacağı belirtildi.

Nejla Çetinoğlu | 14 Ocak 2023 15:11
BAŞKAN SAVAŞ’TAN RAS-EL SENİ MESAJI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Miladi takvime göre 14 Ocak’a denk gelen ve Alevi vatandaşların yeni yıl olarak kutladığı ‘Ras-el Seni’ bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:23
HGC YÖNETİMİNDEN PROTOKOL ZİYARETLERİ

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, protokol ziyareti kapsamında sırasıyla Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve ATB Başkanı Ali Celal Mursaloğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:37
DEVA Defne’den Başkan Güzel’e ziyaret

Demokrasi ve Atılım Partisi Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli ve beraberindeki heyet Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’i makamında ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 14:34
KIRIKHAN BELEDİYESİ YILIN İLK BELEDİYE MECLİS OLAĞAN TOPLANTISINI YAPTI

Kırıkhan Belediyesi 2023 Yılının Ocak ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:26
UKUD’UN 3. GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hatay’da 6 yıl önce kurulan Uluslararası Kültürler Derneği’nin(UKUD) 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Adnan Taş güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Ocak 2023 16:49
SAADET PARTİSİ HATAY’DA SAHADA

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, GİK Üyeleri, Çelebi Keyhıdır, Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Soner Çontar, Necati Eroğlu, Hayri Kamalı ve Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe ilçe teşkilatlarıyla beraber Hatay’da yerel basın, belediye başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat odası, muhtarlar, STK temsilcileri, hasta ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Nejla Çetinoğlu | 04 Ocak 2023 16:25
YENİ KİMLİK KARTI OLMAYANLAR BANKAYA GİREMEYECEK

Yeni kimlik kartı bulunmayan vatandaşlar banka işlemlerini bankadan yapamayacak.

| 03 Ocak 2023 15:16
MKÜ Hastanesinde Devir Teslim Töreni

Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde devir teslim töreni düzenlendi. Rektör Prof. Dr. Veysel Eren ve Rektör Yardımcısi Prof. Dr. Erhan Yengil’in katıldığı törenle hastane yönetiminde görev devir teslim töreni yapıldı.

Mehmet Katırcıoğlu | 03 Ocak 2023 14:32
Hatay Turizmi Can Çekişiyor Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Hatay Turizmi Can Çekişiyor için Sıkça Sorulan Sorular
Hatay Turizmi Can Çekişiyor En Gücel Haberler
Hatay Turizmi Can Çekişiyor Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Hatay Turizmi Can Çekişiyor Firma Rehberi Nerde?
Hatay Turizmi Can Çekişiyor Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Hatay Turizmi Can Çekişiyor Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Hatay Turizmi Can Çekişiyor En Popüler Haber Listesi Nerede?
Hatay Turizmi Can Çekişiyor Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Hatay Turizmi Can Çekişiyor İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Hatay Turizmi Can Çekişiyor Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Hatay Turizmi Can Çekişiyor Son Güncellemeleri Neler?
Hatay Turizmi Can Çekişiyor Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Hatay Turizmi Can Çekişiyor Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Hatay Turizmi Can Çekişiyor Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?