Hatay’da Elektrik Sorunu Masaya Yatırıldı googlepng

İlimizde yaşanan elektrik kesintileri başta olmak üzere, abonelik işlemlerinde ve arıza gidermede yaşanılan sorunlar masaya yatırıldı ve çözüm önerileri dile getirildi.
Hatay’da+Elektrik+Sorunu+Masaya+Yatırıldı Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Savon Otel’dedüzenlenen ve yaklaşık 4 saat süren toplantıya,Vali  Lekesiz, Vali Yardımcıları, İlçe Kaymakamları, Toroslar EDAŞ yetkilileri ve ilgili müdürler katıldı. Toplantıda konuşan Toroslar EDAŞ Dağıtım Operasyonları Direktörü Akın Şahin, şirket olarak görevi yeni devraldıklarını ve abonelere önümüzdeki süreçte kesintisiz ve kaliteli hizmet vermeye yönelik planlanan yatırımların devam ettiğini ifade etti. Akın, elektrik konusunda yaşanan sorunların çözümüne yönelik toplantıların diğer illerimizde de yapılacağını sözlerine ekledi. Daha sonra Vali Yardımcıları ve İlçe Kaymakamları, il merkezi ve ilçelerde yaşanan elektrik hizmetlerine yönelik sorunlarını ve bu sorunların çözümüne dair vatandaşlarımızın taleplerini paylaştılar. Toplantı sonunda bir değerlendirme yapan Vali Lekesiz, günümüz dünyasında enerji hizmetinin, insanımızın alıştığı zihinsel, bedensel, fiziksel standartlarda ve konforda verilmesinin kaçınılmaz bir zorunluluk olduğuna dikkat çekti.   Hatay’ın 2014 yılı Mayıs ayı sonu itibarıyla Türkiye genelinde en çok enerji tüketen 7. il konumunda olduğunu hatırlatan Lekesiz, “Özelleştirmede amaç; hizmet kalitesinin çıtasının daha üst sıralara taşınmasıdır. Bu tür özelleştirmelerde geçiş döneminde bazı sorunlarla karşılaşabilir ancak bunların kabul edilebilir sınırlarda olması önemlidir.” diye konuştu.  Bilişim sektörünün, tüm dünyada hizmet standartlarını yükselttiğine dikkat çeken Lekesiz, “Bilişim sektörüyle birlikte insanlar, dünyanın dört bir tarafında verilen sağlık, enerji, eğitim, güvenlik ve benzeri hizmetlerin kalitesini görüyor ve kendi ülkesinden de o kalitede hizmet bekliyor. Bunlar fevkalade olumlu gelişmeler çünkü vatandaşın talebi hizmetlerin daha iyiye gidebilmesi için besleyici nitelik taşır. Türkiye’de kamu yönetimi sadece yönetim anlayışını değil yönetimin temel paradigmalarını da gözden geçirmeye başladı. Kamu yönetiminin böyle davrandığı bir dünyada özel sektörün bu gelişmeleri görmezden gelmesi mümkün değil.” diye konuştu. Elektrik konusunda yaşanan sorunların, vatandaşın hayatına nasıl yansıdığını daha iyi hissedebilmek için TEDAŞ’ın bu toplantıları tüm ilçelerimizde geniş katılımlarla yapmasında yarar olduğuna da değinen Lekesiz, ayrıca toplantıda iletilen sorunların çözümüne yönelik somut çalışmaların Valiliğimize bildirilmesini ve sorunların kabul edilebilir sürede çözümlenmesini istedi.
Hatay’da Elektrik Sorunu Masaya Yatırıldı haberi 25 Ağustos 2014 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay /  9769 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
Hatay’da Elektrik Sorunu Masaya Yatırıldı haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 9769 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
Hatay’da+Elektrik+Sorunu+Masaya+Yatırıldı Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
Hatay’da Elektrik Sorunu Masaya Yatırıldı Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 25 Nisan 2024 Perşembe 01:37 https://firmarehberim.com/haber/yerel/hatayda-elektrik-sorunu-masaya-yatirildi--19462 #Hatay’da #Elektrik #Sorunu #Masaya #Yatırıldı #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #Hatay’daElektrik #ElektrikSorunu #SorunuMasaya #MasayaYatırıldı #Hatay’daElektrikSorunuMasayaYatırıldı #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Oyuncaklar, Hatay'da Depremzede çocuklara Ulaştırıldı

Almanya'nın Dortmund kentinde faaliyet gösteren Çukurova e.V. Dortmund Derneği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Hatay'da depremzede çocuklara oyuncak dağıttı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 19:03
Depremlerde hayatını kaybeden çocuklar 23 Nisan’da unutulmadı

Hatay'da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, depremlerde hayatını kaybeden çocukların mezarları ziyaret edildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 17:54
Medeniyetler Korosu Ödül Töreninde Sahne Aldı

2019 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülünü alarak gururumuz olan ilimizin marka değeri Antakya Medeniyetler Korosu , Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödül töreninde sahne aldı. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın tarihi salonunda düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödülünü alan kurum ve kuruluşlar katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ocak 2023 13:53
Hatay’da ekmek fiyatları zamlandı

Hatay Fırıncılar Odası’ndan alınan bilgiye göre, 210 gram ekmeğin 5 TL’den satışa sunulacağı belirtildi.

Nejla Çetinoğlu | 14 Ocak 2023 15:11
BAŞKAN SAVAŞ’TAN RAS-EL SENİ MESAJI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Miladi takvime göre 14 Ocak’a denk gelen ve Alevi vatandaşların yeni yıl olarak kutladığı ‘Ras-el Seni’ bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:23
HGC YÖNETİMİNDEN PROTOKOL ZİYARETLERİ

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, protokol ziyareti kapsamında sırasıyla Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve ATB Başkanı Ali Celal Mursaloğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:37
DEVA Defne’den Başkan Güzel’e ziyaret

Demokrasi ve Atılım Partisi Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli ve beraberindeki heyet Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’i makamında ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 14:34
KIRIKHAN BELEDİYESİ YILIN İLK BELEDİYE MECLİS OLAĞAN TOPLANTISINI YAPTI

Kırıkhan Belediyesi 2023 Yılının Ocak ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:26
UKUD’UN 3. GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hatay’da 6 yıl önce kurulan Uluslararası Kültürler Derneği’nin(UKUD) 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Adnan Taş güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Ocak 2023 16:49
SAADET PARTİSİ HATAY’DA SAHADA

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, GİK Üyeleri, Çelebi Keyhıdır, Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Soner Çontar, Necati Eroğlu, Hayri Kamalı ve Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe ilçe teşkilatlarıyla beraber Hatay’da yerel basın, belediye başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat odası, muhtarlar, STK temsilcileri, hasta ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Nejla Çetinoğlu | 04 Ocak 2023 16:25
Hatay’Da Elektrik Sorunu Masaya Yatırıldı Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Hatay’Da Elektrik Sorunu Masaya Yatırıldı için Sıkça Sorulan Sorular
Hatay’Da Elektrik Sorunu Masaya Yatırıldı En Gücel Haberler
Hatay’Da Elektrik Sorunu Masaya Yatırıldı Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Hatay’Da Elektrik Sorunu Masaya Yatırıldı Firma Rehberi Nerde?
Hatay’Da Elektrik Sorunu Masaya Yatırıldı Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Hatay’Da Elektrik Sorunu Masaya Yatırıldı Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Hatay’Da Elektrik Sorunu Masaya Yatırıldı En Popüler Haber Listesi Nerede?
Hatay’Da Elektrik Sorunu Masaya Yatırıldı Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Hatay’Da Elektrik Sorunu Masaya Yatırıldı İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Hatay’Da Elektrik Sorunu Masaya Yatırıldı Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Hatay’Da Elektrik Sorunu Masaya Yatırıldı Son Güncellemeleri Neler?
Hatay’Da Elektrik Sorunu Masaya Yatırıldı Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Hatay’Da Elektrik Sorunu Masaya Yatırıldı Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Hatay’Da Elektrik Sorunu Masaya Yatırıldı Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?