HATAYDA TURİZM ORMANI KURUYORUZ googlepng

Şimdi daha yeşil bir Dünya için “Turizm Ormanı” kuruyoruz

Hatay orman yangınlarında iki yıl içinde, toplam 372 hektar alanda ormanlar kül oldu. Milyonlarca ağaç yok oldu, binlerce hayvan yaşamını yitirdi ve dünyanın akciğerlerinden biri daha yandı… Hatay’da yok olan ormanları geri getirmek mümkün olmasa da yeni ormanları kurmak, gelecekte hep birlikte nefes olmak mümkün! Türkiye’nin önde gelen 17 turizm sivil toplum kuruluşu el ele vererek “Hatay Turizm Ormanı” Projesi’ni hayata geçirdi ve Orman Genel Müdürlüğü ile birlikte protokol imzaladı. Hatay’da kül olan ormanları yeniden yeşillendirmek için 2021 yılı hedefi 100 bin ağaçlı orman olarak belirlendi. Proje yürütücüleri, ortakları* ve destekçileri** tüm Türkiye’ye doğaseverlere sesleniyor ve herkesin desteğini bekliyor. Turizm Ormanına siz yada sevdikleriniz adına ağaç fidanı bağışlayabilir, daha yeşil bir Türkiye için destek olabilirsiniz. Birlikte başaramayacağımız hiçbir şey yok! Turizm Ormanı için tüm GSM operatörlerinden kısa mesaj yoluyla TURİZM ORMANI yazıp 2026‘ya bir SMS gönderip 20 TL’ye iki ağaç fidanı desteği verebilirsiniz. Fidan Sertifikası almak için kredi kartı ile bağış yapabilirsiniz: turizmormani.tuader.org Banka havalesi ile bir fidan bedeli 10 TL’dir. Şimdi hayata geçirilen “Turizm Ormanı” projesine destek zamanı! Turizm Ormanı banka hesabına para transferi ile destek vermek için; OGEMVAK Turizm Ormanı Hesabı Ziraat Bankası IBAN: TR 6500 0100 0799 3558 6221 5099 hesaptan ağaç fidanı gönderebilirsiniz. *Turizm Ormanı Projesi Ortakları: TÜRSAB, TÜROFED, TÜROB, TTYD, TUREB, TURYİD, SKAL, TUADER, POYD, TÜROYD, THTC, TAŞPAKON, TAFED, TURDER, I-MICE, İstanbul Doğa Sporları Kulübü, TUYED. **Turizm Ormanı Projesi Destekçileri: CABGRUP, TOURISM TODAY, tourismfm, THMTURİZMHABER, turizmgazetesi.com, Turizm Aktüel, OGM, OGEM-VAK, METİOD, TTYÖOMD, BTİOYOMD, ATİOYOMED, ERTUMED, ATMED, ÇATİOD, NEVTİM.
HATAYDA TURİZM ORMANI KURUYORUZ haberi 20 Şubat 2021 15:03 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay Turizm Derneği adına Hatay / Hatay Merkez muhabirimiz Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi tarafından Turizm sektörüne eklenmiş olup  548 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
İlgili Firma
İlgili Sektör
HATAYDA TURİZM ORMANI KURUYORUZ haberi, Hatay Hatay Merkez Yerel Haberleri Hatay ili Hatay Merkez ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 548 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
HATAYDA+TURİZM+ORMANI+KURUYORUZ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
HATAYDA TURİZM ORMANI KURUYORUZ Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 24 Nisan 2024 Çarşamba 01:02 https://firmarehberim.com/haber/yerel/hatayda-turizm-ormani-kuruyoruz-235609?id=235609&sayfa=2 #HATAYDA #TURİZM #ORMANI #KURUYORUZ #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #HATAYDATURİZM #TURİZMORMANI #ORMANIKURUYORUZ #HATAYDATURİZMORMANIKURUYORUZ #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Medeniyetler Korosu Seçmeleri 15 Ocak’ta Yapılacak

Özelde Şehrimizin genelde Ülkemizin gururu olan Antakya Medeniyetler Korosu yeni dönemde bünyesine katacak gönüllü,seyahat engeli olmayan yetenekli sesler ve müzisyenler arıyor.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 03 Ocak 2023 13:49
Antakya Ticaret Borsası Kıbrıs Ziyareti

Antakya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Celal Mursaloglu, Meclis Başkanı Ünal Çolakoğlu ve Meclis Üyeleri, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’a ikili görüşme yapmak üzere makamında ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 03 Ocak 2023 13:10
HATAY’DA BİR İLK Çocuk Nöroloji Kliniği Açıldı

Çocuk Nörolojisi Doçent Doktoru Yılmaz Akbaş'ın, çocuk nöroloji kliniği Antakya'da hizmete açıldı. Serinyol Mahallesinde bulunan kliniğin açılışında meslektaşları, Doç. Dr. Yılmaz Akbaş'ın önemli gününde yanında yer aldılar. Meslektaşları, gerçekleşen kurdele kesiminin ardından Yılmaz Akbaş'a başarı dileklerinde bulundu.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 03 Ocak 2023 12:57
Kış Çayının Tamda Zamanı

Havaların soğuması ile birlikte artış yaşanan Grip ve Nezle için doğal zırh olarak bilinen kış çayının tamda zamanı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 19:30
By Hakan Çankır Kuyumculuk Açıldı

Hatay’ın tanınmış simalarından Hakan Çankır’ın işletmeciliğini yaptığı “By Hakan Çankır Kuyumculuk” Antakya’da hizmete başladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 18:41
YAŞ MEYVE SEBZE İHRACATININ YÜZDE 49’U AKDENİZ’DEN

Akdeniz Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Gürüz, Türkiye geneli sektör ihracatının ekim ayında 239,2 milyon dolara ulaştığını, Birlik olarak bu performansa yüzde 49 oranında destek verdiklerini açıkladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 18:14
HATAYSPOR KADIN TAKIMINI DESTEKLEYECEK

Yıllardır Hatayspor’u iç saha ve deplasman maçlarında yalnız bırakmayan Hatayspor Taraftarlar Derneği ve Hatay 31 Asi Gençlik Taraftarlar Derneği, Dünya Kupası arası olması dolayısıyla bu defa Hatayspor Kadın takımını destekleyecek.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 16:28
HGC İskenderun Temsilciliği Hizmete Girdi

Hatay Gazeteciler Cemiyetinin İskenderun Temsilciliği yoğun bir katılım ile hizmete girdi.

Gamze Kumlu Melodi Radyo | 26 Kasım 2022 15:53
Nihat Mazmanoğlu AGF Başkan Yardımcısı Oldu

Türkiye’nin en büyük basın çatı örgütü Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’na bağlı olan, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu (AGF) 4. Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 15:44
Vali Doğan, Arsuz’da İncelemelerde Bulundu

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Vali Yardımcısı Yusuf İzci ve beraberindeki heyet ile birlikte Arsuz ilçemizde bir dizi incelemelerde bulundu.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 14:54
Hatayda Turizm Ormani Kuruyoruz Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Hatayda Turizm Ormani Kuruyoruz için Sıkça Sorulan Sorular
Hatayda Turizm Ormani Kuruyoruz En Gücel Haberler
Hatayda Turizm Ormani Kuruyoruz Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Hatayda Turizm Ormani Kuruyoruz Firma Rehberi Nerde?
Hatayda Turizm Ormani Kuruyoruz Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Hatayda Turizm Ormani Kuruyoruz Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Hatayda Turizm Ormani Kuruyoruz En Popüler Haber Listesi Nerede?
Hatayda Turizm Ormani Kuruyoruz Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Hatayda Turizm Ormani Kuruyoruz İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Hatayda Turizm Ormani Kuruyoruz Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Hatayda Turizm Ormani Kuruyoruz Son Güncellemeleri Neler?
Hatayda Turizm Ormani Kuruyoruz Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Hatayda Turizm Ormani Kuruyoruz Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Hatayda Turizm Ormani Kuruyoruz Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?