HATSU DAN BAKIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR googlepng

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), Hatay genelinde su ve kanalizasyon hatlarının bakım ve onarımını sürdürüyor.

HATSU+DAN+BAKIM+ÇALIŞMALARI+DEVAM+EDİYOR Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Genel Müdürlük, Erzin ilçemize bağlı Gökdere mahallesine su taşıyan 8 kilometre uzunluğundaki içme suyu boru hattında meydana tıkanıklığın, ekiplerin 2 günlük çalışması sonucu tespit edildiğini ve tıkanıklığın olduğu bölümdeki boruların değiştirildiğini bildirdi.Tıkanıklığa boru hattına nasıl girdiği araştırılan bir poşet ve çakılların sebep olduğunu belirten idare, boru hattındaki bakım yapılınca, hatta geçmişten biriken yabancı maddelerin temizlendiğini ve Gökderelilerin eskisinden daha temiz bir suyla buluşturulduğunu açıkladı.Gökdere Mahallesinin üst kesimlerinde zaman zaman yaşanan su sıkıntılarının da mevcut boru hattının kapasitesi artırılmak suretiyle çözüldüğünü belirten HATSU, kapasite artırma çalışmaları sonucunda 150 metrelik bir boru hattının değiştiğine vurgu yaptı. DSİ’nin içme suyu konusunda geçmişte yaptığı bazı hataların, Erzin’de kendini belli etmeye başladığına dikkat çeken idare,  Erzin’de meydana gelen problemlerin bölgedeki HATSU ekipleri ile Erzin ilçe Belediyesi’nin el birliği içerisinde çözdüğünü açıkladı. Erzin’deki çalışmalara HATSU’nun Dörtyol ekipleri de zaman zaman destek veriyor.    
HATSU DAN BAKIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR haberi 26 Ağustos 2014 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay /  7865 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
HATSU DAN BAKIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 7865 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
HATSU+DAN+BAKIM+ÇALIŞMALARI+DEVAM+EDİYOR Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
HATSU DAN BAKIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 28 Mart 2024 Perşembe 14:24 https://firmarehberim.com/haber/yerel/hatsu-dan-bakim-calismalari-devam-ediyor--19481 #HATSU #DAN #BAKIM #ÇALIŞMALARI #DEVAM #EDİYOR #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #HATSUDAN #DANBAKIM #BAKIMÇALIŞMALARI #ÇALIŞMALARIDEVAM #DEVAMEDİYOR #HATSUDANBAKIMÇALIŞMALARIDEVAMEDİYOR #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Medeniyetler Korosu Ödül Töreninde Sahne Aldı

2019 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülünü alarak gururumuz olan ilimizin marka değeri Antakya Medeniyetler Korosu , Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödül töreninde sahne aldı. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın tarihi salonunda düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödülünü alan kurum ve kuruluşlar katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ocak 2023 13:53
Hatay’da ekmek fiyatları zamlandı

Hatay Fırıncılar Odası’ndan alınan bilgiye göre, 210 gram ekmeğin 5 TL’den satışa sunulacağı belirtildi.

Nejla Çetinoğlu | 14 Ocak 2023 15:11
BAŞKAN SAVAŞ’TAN RAS-EL SENİ MESAJI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Miladi takvime göre 14 Ocak’a denk gelen ve Alevi vatandaşların yeni yıl olarak kutladığı ‘Ras-el Seni’ bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:23
HGC YÖNETİMİNDEN PROTOKOL ZİYARETLERİ

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, protokol ziyareti kapsamında sırasıyla Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve ATB Başkanı Ali Celal Mursaloğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:37
DEVA Defne’den Başkan Güzel’e ziyaret

Demokrasi ve Atılım Partisi Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli ve beraberindeki heyet Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’i makamında ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 14:34
KIRIKHAN BELEDİYESİ YILIN İLK BELEDİYE MECLİS OLAĞAN TOPLANTISINI YAPTI

Kırıkhan Belediyesi 2023 Yılının Ocak ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:26
UKUD’UN 3. GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hatay’da 6 yıl önce kurulan Uluslararası Kültürler Derneği’nin(UKUD) 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Adnan Taş güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Ocak 2023 16:49
SAADET PARTİSİ HATAY’DA SAHADA

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, GİK Üyeleri, Çelebi Keyhıdır, Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Soner Çontar, Necati Eroğlu, Hayri Kamalı ve Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe ilçe teşkilatlarıyla beraber Hatay’da yerel basın, belediye başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat odası, muhtarlar, STK temsilcileri, hasta ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Nejla Çetinoğlu | 04 Ocak 2023 16:25
YENİ KİMLİK KARTI OLMAYANLAR BANKAYA GİREMEYECEK

Yeni kimlik kartı bulunmayan vatandaşlar banka işlemlerini bankadan yapamayacak.

| 03 Ocak 2023 15:16
MKÜ Hastanesinde Devir Teslim Töreni

Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde devir teslim töreni düzenlendi. Rektör Prof. Dr. Veysel Eren ve Rektör Yardımcısi Prof. Dr. Erhan Yengil’in katıldığı törenle hastane yönetiminde görev devir teslim töreni yapıldı.

Mehmet Katırcıoğlu | 03 Ocak 2023 14:32
Hatsu Dan Bakim Çalişmalari Devam Ediyor Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Hatsu Dan Bakim Çalişmalari Devam Ediyor için Sıkça Sorulan Sorular
Hatsu Dan Bakim Çalişmalari Devam Ediyor En Gücel Haberler
Hatsu Dan Bakim Çalişmalari Devam Ediyor Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Hatsu Dan Bakim Çalişmalari Devam Ediyor Firma Rehberi Nerde?
Hatsu Dan Bakim Çalişmalari Devam Ediyor Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Hatsu Dan Bakim Çalişmalari Devam Ediyor Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Hatsu Dan Bakim Çalişmalari Devam Ediyor En Popüler Haber Listesi Nerede?
Hatsu Dan Bakim Çalişmalari Devam Ediyor Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Hatsu Dan Bakim Çalişmalari Devam Ediyor İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Hatsu Dan Bakim Çalişmalari Devam Ediyor Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Hatsu Dan Bakim Çalişmalari Devam Ediyor Son Güncellemeleri Neler?
Hatsu Dan Bakim Çalişmalari Devam Ediyor Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Hatsu Dan Bakim Çalişmalari Devam Ediyor Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Hatsu Dan Bakim Çalişmalari Devam Ediyor Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?