Hıristiyan Alemi Antakya’da buluştu googlepng

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hıristiyanlığın en önemli günlerinden biri olan St. Pierre Aziz Petrus ve Pavlus Bayramı çerçevesinde düzenlenen bayramlaşma etkinliğinde Hristiyan hemşehrileriyle bir araya geldi.
Hıristiyan+Alemi+Antakya’da+buluştu Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

 St. Pierre Kilisesi’nde gerçekleşen bayramlaşmaya, Başkan Savaş’ın yanı sıra Vatikan Ankara Büyükelçisi Paul Russel, Antakya Ortodoks Kilisesi Cemaat Başkanı Fadi Hurigil ve cemaat üyeleri, Antakya Patrikhanesi Patrik Vekili Efrem El Maluli, Adıyaman Süryani Kadim Metropoliti Melki Ürek, İskenderun ve İstanbul Başpiskoposları ile birlikte çok sayıda Hıristiyan vatandaş katıldı.Kilise Korosu’nun ezgileri eşliğinde başlayan bayramlaşmaya, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda gerçekleşen terör saldırısını kınayarak düşüncelerini paylaşan Vatikan Ankara Büyükelçisi Paul Russel, “Aziz Pavlus ve Aziz Petrus birlikte anılan çok önemli şahsiyetlerdir. Onların adının yaşadığı bu güzel topraklarda sizlerle birlikte olmak çok güzel” diyerek Hatay’da olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.İlahiler ve İncil’den bölümlerin okunduğu merasimde, Hıristiyan hemşehrilerinin manevi duygularına ortak olan Başkan Savaş, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirilen menfur saldırının ülkemizi derinden sarstığını ve terör faaliyetleriyle atılmak istenen nifak tohumlarına Hatay’da birlik ve beraberlik içerisinde kenetlenerek cevap verdiklerini kaydetti. Başkan Savaş bayramla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Bugün, Hıristiyan âlemi için çok önemli ve anlamlı bir gündür ve böylesine önemli bir günü hep birlikte yaşıyor olmaktan dolayı çok memnunum. Bu topraklar birçok coğrafyadan çok farklıdır. Bu şehirde tüm güzellikleri bir arada, kardeşçe yaşıyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sevinçlerimiz, acılarımızı, bayramlarımızı her birlikte yaşayacağız; çünkü biz tüm renklerimizle güzeliz. Biz insanlarımızın dinine, diline, ırkına değil kalbine bakmaya gayret ediyoruz. Rabbim insanlarımızın güzel yüzünü ve ruhunu korusun” ifadeleriyle Hristiyan hemşehrileriyle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.Konuşmasının devamında İstanbul Atatürk Havalimanı’nda gerçekleşen terör saldırısında yaşamını yitirenlerin ailelerinin ve yaralanan vatandaşların acısını paylaştığını belirten Başkan Savaş, “Maalesef gerçekleşen bu terör olayları tüm insanlığın sorunudur. Terör devam ettikçe insanlık her zaman geriye gidecektir. Ülkemize ve dünyamıza huzurun, barışın, kardeşliğin ve iyiliğin gelmesi için dua edelim; çünkü sevgi ve barış hepimize lazım. Savaşın kazananı olmadığı gibi barışın da kaybedeni olmaz. Bu bayram hepimize huzur getirsin. Hepinizin bayramını kutlarım” dedi.
Hıristiyan Alemi Antakya’da buluştu haberi 30 Haziran 2016 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Murat Ornağ Muayenehanesi adına Hatay / Antakya muhabirimiz Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi tarafından  1053 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
Hıristiyan Alemi Antakya’da buluştu haberi, Hatay Antakya Yerel Haberleri Hatay ili Antakya ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 1053 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
Hıristiyan+Alemi+Antakya’da+buluştu Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
Hıristiyan Alemi Antakya’da buluştu Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 25 Nisan 2024 Perşembe 17:43 https://firmarehberim.com/haber/yerel/hiristiyan-alemi-antakyada-bulustu--25845 #Hıristiyan #Alemi #Antakya’da #buluştu #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #HıristiyanAlemi #AlemiAntakya’da #Antakya’dabuluştu #HıristiyanAlemiAntakya’dabuluştu #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Oyuncaklar, Hatay'da Depremzede çocuklara Ulaştırıldı

Almanya'nın Dortmund kentinde faaliyet gösteren Çukurova e.V. Dortmund Derneği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Hatay'da depremzede çocuklara oyuncak dağıttı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 19:03
Depremlerde hayatını kaybeden çocuklar 23 Nisan’da unutulmadı

Hatay'da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, depremlerde hayatını kaybeden çocukların mezarları ziyaret edildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 17:54
Medeniyetler Korosu Ödül Töreninde Sahne Aldı

2019 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülünü alarak gururumuz olan ilimizin marka değeri Antakya Medeniyetler Korosu , Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödül töreninde sahne aldı. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın tarihi salonunda düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödülünü alan kurum ve kuruluşlar katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ocak 2023 13:53
Hatay’da ekmek fiyatları zamlandı

Hatay Fırıncılar Odası’ndan alınan bilgiye göre, 210 gram ekmeğin 5 TL’den satışa sunulacağı belirtildi.

Nejla Çetinoğlu | 14 Ocak 2023 15:11
BAŞKAN SAVAŞ’TAN RAS-EL SENİ MESAJI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Miladi takvime göre 14 Ocak’a denk gelen ve Alevi vatandaşların yeni yıl olarak kutladığı ‘Ras-el Seni’ bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:23
HGC YÖNETİMİNDEN PROTOKOL ZİYARETLERİ

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, protokol ziyareti kapsamında sırasıyla Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve ATB Başkanı Ali Celal Mursaloğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:37
DEVA Defne’den Başkan Güzel’e ziyaret

Demokrasi ve Atılım Partisi Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli ve beraberindeki heyet Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’i makamında ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 14:34
KIRIKHAN BELEDİYESİ YILIN İLK BELEDİYE MECLİS OLAĞAN TOPLANTISINI YAPTI

Kırıkhan Belediyesi 2023 Yılının Ocak ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:26
UKUD’UN 3. GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hatay’da 6 yıl önce kurulan Uluslararası Kültürler Derneği’nin(UKUD) 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Adnan Taş güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Ocak 2023 16:49
SAADET PARTİSİ HATAY’DA SAHADA

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, GİK Üyeleri, Çelebi Keyhıdır, Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Soner Çontar, Necati Eroğlu, Hayri Kamalı ve Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe ilçe teşkilatlarıyla beraber Hatay’da yerel basın, belediye başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat odası, muhtarlar, STK temsilcileri, hasta ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Nejla Çetinoğlu | 04 Ocak 2023 16:25
Hıristiyan Alemi Antakya’da Buluştu Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Hıristiyan Alemi Antakya’da Buluştu için Sıkça Sorulan Sorular
Hıristiyan Alemi Antakya’da Buluştu En Gücel Haberler
Hıristiyan Alemi Antakya’da Buluştu Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Hıristiyan Alemi Antakya’da Buluştu Firma Rehberi Nerde?
Hıristiyan Alemi Antakya’da Buluştu Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Hıristiyan Alemi Antakya’da Buluştu Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Hıristiyan Alemi Antakya’da Buluştu En Popüler Haber Listesi Nerede?
Hıristiyan Alemi Antakya’da Buluştu Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Hıristiyan Alemi Antakya’da Buluştu İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Hıristiyan Alemi Antakya’da Buluştu Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Hıristiyan Alemi Antakya’da Buluştu Son Güncellemeleri Neler?
Hıristiyan Alemi Antakya’da Buluştu Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Hıristiyan Alemi Antakya’da Buluştu Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Hıristiyan Alemi Antakya’da Buluştu Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?