İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı googlepng

<div style="margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; font-stretch: inherit; font-size: 16px; line-height: 24px; font-family: Roboto; vertical-align: baseline; color: rgb(30, 30, 30); text-align: justify; background-color: rgb(255, 255, 255);">İl Koordinasyon Kurulu 2016 Yılı 1. D&ouml;nem Değerlendirme Toplantısı, Hatay Valisi Sayın Ercan Topaca başkanlığında &nbsp;Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Toplantı Salonu&rsquo;nda yapıldı.</div> <div style="margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; font-stretch: inherit; font-size: 16px; line-height: 24px; font-family: Roboto; vertical-align: baseline; color: rgb(30, 30, 30); text-align: justify; background-color: rgb(255, 255, 255);">&nbsp;</div>
İl+Koordinasyon+Kurulu+Toplantısı+Yapıldı Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

2016 yılının ilk Planlama ve Koordinasyon Kurulu Toplantısı’nın ilimiz için hayırlı hizmetlere vesile olmasını dileyerek sözlerine başlayan Sayın Topaca, 2016 yılı bütçesinin henüz tam olarak netleşmese de bugün 2015 yılının bir değerlendirmesini yapmak ve 2016 yılında ilimizde neler yapılabileceğini görüşmek üzere toplandıklarını ifade etti.İlimizde 2015 yılında 727 adet proje üzerinde çalışıldığını belirten Sayın Topaca, ‘’ Bu projelerin 486 adedi genel ve katma bütçeli kuruluşlarca, 241 adedi ise Hatay Büyükşehir Belediyesi ve İlçe Belediyelerinin imkânlarınca gerçekleştirilmiştir. Bu projelerin toplam bedeli 3 milyar 692 Milyon TL olup, yılı ödenekleri ise 1 Milyar 157 Milyon TL’dir. Genel ve katma bütçeli kuruluşlarca üzerinde çalışılan 486 adet projenin toplam bedeli 3 Milyar 229 Milyon 424 Bin TL’dir. Yılı ödenekleri ise 674 Milyon 78 Bin TL olan bu ödenekten 507 Milyon TL harcama yapılarak %75 oranında nakdi gerçekleşme sağlanmıştır.’’ dedi.Mahalli idarelerimizce üzerinde çalışılan 241 adet projenin ise yılı ödeneklerinin 482 Milyon 904 Bin TL olduğunu ifade eden Sayın Topaca, ‘’2015 yılı sonu itibarıyla bu ödenekten 264 Milyon 507 Bin TL harcama yapılarak %55 oranında nakdi gerçekleşme sağlanmıştır.’’ şeklinde konuştu.Genel ve katma bütçeli kuruluşlarımızın 2015 yılı yatırımları için harcadığı ödenek büyüklüğüne göre 127 Milyon 326 Bin TL ile Karayolları 5. Bölge Müdürlüğü birinci sırayı aldığını dile getiren Sayın Topaca, ‘’Bu kuruluşumuzu 95 Milyon 352 Bin TL ile DSİ 6. Bölge Müdürlüğü ikinci sırada ve 79 Milyon 702 Bin TL ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü üçüncü sırada izlemiştir.’’ dedi.Genel ve katma bütçeli kuruluşlarımız ile Mahalli İdarelerimizce 8 temel sektörde gerçekleştirilen ilimiz yatırımlarının 2015 yılı sonu itibarıyla nakdi gerçekleşme oranlarına bakıldığında en çok oranın %190’lık pay ile enerji sektöründe olduğunu ifaden eden Sayın Topaca, bu sektörü %154’lük pay ile ulaştırma ve %94’lük pay ile sanayi sektörünün izlediğini söyledi.Sayın Topaca, ‘’İlimizde 2015 yılında yürütülen 727 adet projeden 417 adedi tamamlanarak hizmete alınmış, 227 adedi halen devam etmekte, 27 adedi ihale, 13 adedi sözleşme, 17 adedi proje aşamasındadır. 26 adet projeye de çeşitli nedenlerle başlanılamamıştır.’’ diyerek sözlerini noktaladı.Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya, Vali Yardımcısı Bilal Bozdemir, İlçe Kaymakamları, İlçe Belediye Başkanları ve kamu kurum ve kuruluşlarının birinci dereceden yetkililerinin katıldığı toplantıda daha sonra yatırımcı kuruluşlar, kendi alanları ile ilgili hazırladıkları sunumlar eşliğinde katılımcılara bilgiler verdi.  
İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı haberi 22 Ocak 2016 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay / muhabirimiz Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi tarafından  253 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 253 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
İl+Koordinasyon+Kurulu+Toplantısı+Yapıldı Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 28 Mart 2024 Perşembe 12:15 https://firmarehberim.com/haber/yerel/il-koordinasyon-kurulu-toplantisi-yapildi--24303 #İl #Koordinasyon #Kurulu #Toplantısı #Yapıldı #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #İlKoordinasyon #KoordinasyonKurulu #KuruluToplantısı #Toplantısı #Yapıldı #İlKoordinasyonKuruluToplantısıYapıldı #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Medeniyetler Korosu Ödül Töreninde Sahne Aldı

2019 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülünü alarak gururumuz olan ilimizin marka değeri Antakya Medeniyetler Korosu , Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödül töreninde sahne aldı. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın tarihi salonunda düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödülünü alan kurum ve kuruluşlar katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ocak 2023 13:53
Hatay’da ekmek fiyatları zamlandı

Hatay Fırıncılar Odası’ndan alınan bilgiye göre, 210 gram ekmeğin 5 TL’den satışa sunulacağı belirtildi.

Nejla Çetinoğlu | 14 Ocak 2023 15:11
BAŞKAN SAVAŞ’TAN RAS-EL SENİ MESAJI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Miladi takvime göre 14 Ocak’a denk gelen ve Alevi vatandaşların yeni yıl olarak kutladığı ‘Ras-el Seni’ bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:23
HGC YÖNETİMİNDEN PROTOKOL ZİYARETLERİ

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, protokol ziyareti kapsamında sırasıyla Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve ATB Başkanı Ali Celal Mursaloğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:37
DEVA Defne’den Başkan Güzel’e ziyaret

Demokrasi ve Atılım Partisi Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli ve beraberindeki heyet Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’i makamında ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 14:34
KIRIKHAN BELEDİYESİ YILIN İLK BELEDİYE MECLİS OLAĞAN TOPLANTISINI YAPTI

Kırıkhan Belediyesi 2023 Yılının Ocak ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:26
UKUD’UN 3. GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hatay’da 6 yıl önce kurulan Uluslararası Kültürler Derneği’nin(UKUD) 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Adnan Taş güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Ocak 2023 16:49
SAADET PARTİSİ HATAY’DA SAHADA

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, GİK Üyeleri, Çelebi Keyhıdır, Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Soner Çontar, Necati Eroğlu, Hayri Kamalı ve Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe ilçe teşkilatlarıyla beraber Hatay’da yerel basın, belediye başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat odası, muhtarlar, STK temsilcileri, hasta ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Nejla Çetinoğlu | 04 Ocak 2023 16:25
YENİ KİMLİK KARTI OLMAYANLAR BANKAYA GİREMEYECEK

Yeni kimlik kartı bulunmayan vatandaşlar banka işlemlerini bankadan yapamayacak.

| 03 Ocak 2023 15:16
MKÜ Hastanesinde Devir Teslim Töreni

Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde devir teslim töreni düzenlendi. Rektör Prof. Dr. Veysel Eren ve Rektör Yardımcısi Prof. Dr. Erhan Yengil’in katıldığı törenle hastane yönetiminde görev devir teslim töreni yapıldı.

Mehmet Katırcıoğlu | 03 Ocak 2023 14:32
İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı için Sıkça Sorulan Sorular
İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı En Gücel Haberler
İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı Firma Rehberi Nerde?
İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı En Popüler Haber Listesi Nerede?
İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı Son Güncellemeleri Neler?
İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?