KAMERUN’DAN BELEDİYE BAŞKANLARI SAVAŞ’I ZİYARET ETTİ googlepng

Kamerun’dan şehrimize gelen belediye başkanları, Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş’a nezaket ziyaretinde bulundu.

KAMERUN’DAN+BELEDİYE+BAŞKANLARI+SAVAŞ’I+ZİYARET+ETTİ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Başkan Savaş’ın makamında gerçekleşen ziyarete, Kamerun’da Belediye Başkanlığı yapan Danıel Tsakem, Norbert Yougang, Victorngueko, Jean Pierre ve Tsiaze Fozang ile Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Dış İlişkiler Daire Başkanlığı’ndan Şahin Çetin ve Tuğba Selbes katılım gösterdi. Ziyarette konuşma yapan Belediye Başkanı Danıel Tsakem, Kamerun’da birçok yer altı kaynağın ve doğal güzelliklerin bulunduğuna dikkat çekerek, “Petrol ticareti sınırlı olan ülkemizde bol miktarda balık vardır. Kereste, kahve, kakao, pirinç, mısır üretilir ve ihraç edilir. Tarım sektörü ülkemizde önemli bir yere sahiptir. Tarım elle yapılıyor ve makine kullanılmıyor” dedi. Kamerunlu Belediye Başkanı Danıel Tsakem, Türkiye ile Kamerun arasındaki ticari ilişkilerin henüz gelişmediğine dikkat çekerek, Türkiye’ye ilk kez geldiklerini vurguladı. Başkan Tsakem ayrıca, “En büyük şehir ve limanımız Duala’dır.  Kamerun’da üniversitemiz vardır. Kültür ve spor başta olmak üzere çeşitli alanlarda çalışmalar yapıyoruz” dedi.Kamerunlu Belediye Başkanlarından oluşan heyetin yapmış olduğu ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, Antakya’nın tarihi ve doğal güzelliklerinden söz ederek, 4 yıllık dönemi boyunca kentte gerçekleştirilen hizmetleri anlattı. Konuklarını medeniyetler şehri Antakya’da ağırlamaktan dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Savaş, “Antakya üç semavi dine mensup kişilerin sevgi ile kardeşçe yaşadığı bir şehirdir. Şehrimizde barış ve hoşgörü hâkimdir. Tarihi yapısı ve mevcut doğal güzellikleri ile örnek gösterilecek bir güzelliğe sahip olan Antakya’da belediye başkanı olarak görev yapmaktan gurur duyuyorum ve Antakya’nın daha fazla gelişmesi ve güzelleşmesi için tüm gücümüzle çalışıyor, hizmetlerimize ara vermeden devam ediyoruz” dedi.Kamerun’lu Belediye Başkanları, Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş’ı Kamerun’a davet ettiler. Karşılıklı fikir alış verişinin yaşandığı ziyaret sonrasında Başkan Savaş, konuk Kamerunlu Belediye Başkanlarına ipek şal ve kravat hediye eti. Başkan Savaş ayrıca, konuk heyet ile birlikte günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.
KAMERUN’DAN BELEDİYE BAŞKANLARI SAVAŞ’I ZİYARET ETTİ haberi 18 Mart 2013 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay /  8842 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
KAMERUN’DAN BELEDİYE BAŞKANLARI SAVAŞ’I ZİYARET ETTİ haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 8842 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
KAMERUN’DAN+BELEDİYE+BAŞKANLARI+SAVAŞ’I+ZİYARET+ETTİ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
KAMERUN’DAN BELEDİYE BAŞKANLARI SAVAŞ’I ZİYARET ETTİ Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 24 Nisan 2024 Çarşamba 05:13 https://firmarehberim.com/haber/yerel/kamerundan-belediye-baskanlari-savasi-ziyaret-etti--15718 #KAMERUN’DAN #BELEDİYE #BAŞKANLARI #SAVAŞ’I #ZİYARET #ETTİ #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #KAMERUN’DANBELEDİYE #BELEDİYEBAŞKANLARI #BAŞKANLARI #SAVAŞ’I #SAVAŞ’IZİYARET #ZİYARETETTİ #KAMERUN’DANBELEDİYEBAŞKANLARISAVAŞ’IZİYARETETTİ #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Medeniyetler Korosu Ödül Töreninde Sahne Aldı

2019 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülünü alarak gururumuz olan ilimizin marka değeri Antakya Medeniyetler Korosu , Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödül töreninde sahne aldı. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın tarihi salonunda düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödülünü alan kurum ve kuruluşlar katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ocak 2023 13:53
Hatay’da ekmek fiyatları zamlandı

Hatay Fırıncılar Odası’ndan alınan bilgiye göre, 210 gram ekmeğin 5 TL’den satışa sunulacağı belirtildi.

Nejla Çetinoğlu | 14 Ocak 2023 15:11
BAŞKAN SAVAŞ’TAN RAS-EL SENİ MESAJI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Miladi takvime göre 14 Ocak’a denk gelen ve Alevi vatandaşların yeni yıl olarak kutladığı ‘Ras-el Seni’ bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:23
HGC YÖNETİMİNDEN PROTOKOL ZİYARETLERİ

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, protokol ziyareti kapsamında sırasıyla Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve ATB Başkanı Ali Celal Mursaloğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:37
DEVA Defne’den Başkan Güzel’e ziyaret

Demokrasi ve Atılım Partisi Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli ve beraberindeki heyet Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’i makamında ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 14:34
KIRIKHAN BELEDİYESİ YILIN İLK BELEDİYE MECLİS OLAĞAN TOPLANTISINI YAPTI

Kırıkhan Belediyesi 2023 Yılının Ocak ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:26
UKUD’UN 3. GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hatay’da 6 yıl önce kurulan Uluslararası Kültürler Derneği’nin(UKUD) 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Adnan Taş güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Ocak 2023 16:49
SAADET PARTİSİ HATAY’DA SAHADA

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, GİK Üyeleri, Çelebi Keyhıdır, Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Soner Çontar, Necati Eroğlu, Hayri Kamalı ve Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe ilçe teşkilatlarıyla beraber Hatay’da yerel basın, belediye başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat odası, muhtarlar, STK temsilcileri, hasta ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Nejla Çetinoğlu | 04 Ocak 2023 16:25
YENİ KİMLİK KARTI OLMAYANLAR BANKAYA GİREMEYECEK

Yeni kimlik kartı bulunmayan vatandaşlar banka işlemlerini bankadan yapamayacak.

| 03 Ocak 2023 15:16
MKÜ Hastanesinde Devir Teslim Töreni

Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde devir teslim töreni düzenlendi. Rektör Prof. Dr. Veysel Eren ve Rektör Yardımcısi Prof. Dr. Erhan Yengil’in katıldığı törenle hastane yönetiminde görev devir teslim töreni yapıldı.

Mehmet Katırcıoğlu | 03 Ocak 2023 14:32
Kamerun’Dan Belediye Başkanlari Savaş’I Ziyaret Etti Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Kamerun’Dan Belediye Başkanlari Savaş’I Ziyaret Etti için Sıkça Sorulan Sorular
Kamerun’Dan Belediye Başkanlari Savaş’I Ziyaret Etti En Gücel Haberler
Kamerun’Dan Belediye Başkanlari Savaş’I Ziyaret Etti Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Kamerun’Dan Belediye Başkanlari Savaş’I Ziyaret Etti Firma Rehberi Nerde?
Kamerun’Dan Belediye Başkanlari Savaş’I Ziyaret Etti Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Kamerun’Dan Belediye Başkanlari Savaş’I Ziyaret Etti Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Kamerun’Dan Belediye Başkanlari Savaş’I Ziyaret Etti En Popüler Haber Listesi Nerede?
Kamerun’Dan Belediye Başkanlari Savaş’I Ziyaret Etti Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Kamerun’Dan Belediye Başkanlari Savaş’I Ziyaret Etti İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Kamerun’Dan Belediye Başkanlari Savaş’I Ziyaret Etti Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Kamerun’Dan Belediye Başkanlari Savaş’I Ziyaret Etti Son Güncellemeleri Neler?
Kamerun’Dan Belediye Başkanlari Savaş’I Ziyaret Etti Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Kamerun’Dan Belediye Başkanlari Savaş’I Ziyaret Etti Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Kamerun’Dan Belediye Başkanlari Savaş’I Ziyaret Etti Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?