Kan Film Festivali Müracaatları Başladı googlepng

Hatay Talasemi ve Orak Hücre Anemi Hastalıkları Derneği Başkanı ve Talasemi Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Burhan Kerimoğlu; Adana ilinde 6-8 Mayıs 2016 tarihleri arasında düzenlenecek olan Kan Film Festivaliyle ilgi şu bilgilere yer verdi.
Kan+Film+Festivali+Müracaatları+Başladı Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Adana Talasemi ve Orak Hücre Anemi Hastaları Derneği (ATODER) Başkanı Ali Kılıç önderliğin de Kan Film Festivali düzenlenecektir. Ulusal boyutta kalıtsal kan hastalıklarından olan talasemi ve orak hücre anemi hastalıklarına dikkat çekmekle birlikte toplumda talasemi bilincinin arttırılmasına ve kalıtsal kan hastalarının sorunlarına çözüm bulunması yönünde sanatsal bakış açısıyla bu konulara farkındalık kazandırılması hedeflemektedir.Ayrıca Türk Kızılay'ın proje paydaşlığın da Kan’ın ve Kan bağışının önemine vurgu yapılacak kısa film yarışmasında sosyal sorumluluk bilincinin oluşturulması da  ön planda tutulacaktır. Kan Film Festivali, kısa film ve kamu spotu şeklinde hazırlanarak yarışmasının ilgi  teknik şartnamesi doğrultusunda yürütülecektir. Film çalışmalarında dereceye giren birinciye 5 bin, ikinciye 3 bin ve üçüncü ise bin 500 TL nakit apara ödülü alacaktır. Filmle ilgili müracaatların son başvuru süresi ise 11 Nisan 2016 tarihinde sona erecektir. Müracaat etmek isteyen vatandaşların bu konuyla ilgili detaylara ise www.kanfilmfestivali.com üzerinden ulaşabilirler.Kerimoğlu sözlerini şöyle tamamladı, bu yarışmayla bir kez daha halkımızda talasemi ve orak hücre anemi hastalıklarına farklı bakış açısını sergilenecek ve kan bağışının önemine vurgu yapılacaktır. Bu hastalıklardan gerek ilimiz ve gerekse ülkemizin büyük çoğunluğu ciddi sıkıntılar çekmektedir. Bu düşüncelerden yola çıkarak taslağı hazırlanan Kan Film Festivali için ilimizden anlamlı ve bir o kadar da önemli kısa filmlerin olacağını düşünmekteyim. Film yarışmasına katkı sağlayacak vatandaşlarımız bizlere ulaşarak konu hakkında fikirlerini bizlerle paylaştıkları sürece onlara bizlerde destek olmaya hazır olacağımızı ve film yarışmasının birincisinin ilimizden çıkmasını da temenni ediyorum.Böylesi önemli bir çalışma için yaklaşık bir yıldır emek harcayan Adana Talasemi ve Orak Hücre Anemi Hastalıkları Derneği Başkanı ve Talasemi Federasyonu Genel Başkanı Ali Kılıç başkanımı kutluyor başarılarının devamını diliyorum.                                                                          Burhan KERİMOĞLU                                                                          HATODER BAŞKANI
Kan Film Festivali Müracaatları Başladı haberi 21 Mart 2016 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Öz Gaziantep Baklava Salonu adına Hatay / Antakya muhabirimiz f tarafından  394 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Muhabir
Şehir
Kan Film Festivali Müracaatları Başladı haberi, Hatay Antakya Yerel Haberleri Hatay ili Antakya ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 394 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
Kan+Film+Festivali+Müracaatları+Başladı Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
Kan Film Festivali Müracaatları Başladı Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 25 Nisan 2024 Perşembe 02:08 https://firmarehberim.com/haber/yerel/kan-film-festivali-muracaatlari-basladi--24824 #Kan #Film #Festivali #Müracaatları #Başladı #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #KanFilm #FilmFestivali #FestivaliMüracaatları #MüracaatlarıBaşladı #KanFilmFestivaliMüracaatlarıBaşladı #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Oyuncaklar, Hatay'da Depremzede çocuklara Ulaştırıldı

Almanya'nın Dortmund kentinde faaliyet gösteren Çukurova e.V. Dortmund Derneği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Hatay'da depremzede çocuklara oyuncak dağıttı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 19:03
Depremlerde hayatını kaybeden çocuklar 23 Nisan’da unutulmadı

Hatay'da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, depremlerde hayatını kaybeden çocukların mezarları ziyaret edildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 17:54
Medeniyetler Korosu Ödül Töreninde Sahne Aldı

2019 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülünü alarak gururumuz olan ilimizin marka değeri Antakya Medeniyetler Korosu , Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödül töreninde sahne aldı. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın tarihi salonunda düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödülünü alan kurum ve kuruluşlar katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ocak 2023 13:53
Hatay’da ekmek fiyatları zamlandı

Hatay Fırıncılar Odası’ndan alınan bilgiye göre, 210 gram ekmeğin 5 TL’den satışa sunulacağı belirtildi.

Nejla Çetinoğlu | 14 Ocak 2023 15:11
BAŞKAN SAVAŞ’TAN RAS-EL SENİ MESAJI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Miladi takvime göre 14 Ocak’a denk gelen ve Alevi vatandaşların yeni yıl olarak kutladığı ‘Ras-el Seni’ bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:23
HGC YÖNETİMİNDEN PROTOKOL ZİYARETLERİ

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, protokol ziyareti kapsamında sırasıyla Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve ATB Başkanı Ali Celal Mursaloğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:37
DEVA Defne’den Başkan Güzel’e ziyaret

Demokrasi ve Atılım Partisi Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli ve beraberindeki heyet Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’i makamında ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 14:34
KIRIKHAN BELEDİYESİ YILIN İLK BELEDİYE MECLİS OLAĞAN TOPLANTISINI YAPTI

Kırıkhan Belediyesi 2023 Yılının Ocak ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:26
UKUD’UN 3. GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hatay’da 6 yıl önce kurulan Uluslararası Kültürler Derneği’nin(UKUD) 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Adnan Taş güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Ocak 2023 16:49
SAADET PARTİSİ HATAY’DA SAHADA

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, GİK Üyeleri, Çelebi Keyhıdır, Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Soner Çontar, Necati Eroğlu, Hayri Kamalı ve Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe ilçe teşkilatlarıyla beraber Hatay’da yerel basın, belediye başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat odası, muhtarlar, STK temsilcileri, hasta ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Nejla Çetinoğlu | 04 Ocak 2023 16:25
Kan Film Festivali Müracaatları Başladı Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Kan Film Festivali Müracaatları Başladı için Sıkça Sorulan Sorular
Kan Film Festivali Müracaatları Başladı En Gücel Haberler
Kan Film Festivali Müracaatları Başladı Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Kan Film Festivali Müracaatları Başladı Firma Rehberi Nerde?
Kan Film Festivali Müracaatları Başladı Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Kan Film Festivali Müracaatları Başladı Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Kan Film Festivali Müracaatları Başladı En Popüler Haber Listesi Nerede?
Kan Film Festivali Müracaatları Başladı Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Kan Film Festivali Müracaatları Başladı İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Kan Film Festivali Müracaatları Başladı Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Kan Film Festivali Müracaatları Başladı Son Güncellemeleri Neler?
Kan Film Festivali Müracaatları Başladı Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Kan Film Festivali Müracaatları Başladı Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Kan Film Festivali Müracaatları Başladı Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?