Karayolu Trafik Güvenliği Toplantısı yapıldı googlepng

Karayolu Trafik Güvenliği ve Eylem Planı İl Koordinasyon Kurulu 3.Toplantısı Vali  Lekesiz’in başkanlığında  Valilik Toplantı Salonu’nda yapıldı.
 
Karayolu+Trafik+Güvenliği+Toplantısı+yapıldı Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Toplantıya; Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. H. Salih Güder, Vali Yardımcısı Orhan Mardinli, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Hasan Koçyiğit, İl Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ, İl Müftüsü Hamdi Kavillioğlu, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Lokman Yeşilkaya, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Yavuz Gördük, İl Sağlık Müdürü Sebahattin Yılmaz ile diğer ilgililer katıldı.Vali Lekesiz, Sayın Başbakanımızın başkanlığında gerçekleşen Karayolları Güvenliği Yüksek Kurulu toplantısında; trafik kazalarında meydana gelen ölümleri azaltmak için trafik eğitimi, denetimi, ulaşım altyapısı, mevzuat, ilk ve acil yardım hizmetleri alanlarını kapsayan “Karayolu Trafik Güvenliği Eylem Planı”nın uygulamaya konulması kararı alındığını hatırlatarak, bunun benzerinin ilimizde de yapılması için çalışmaların titizlikle devam ettiğini söyledi. Lekesiz, “Biz de bu kapsamda ayaküstü doğrularla hareket etmek yerine, ilimiz genelinde takibe değer bir “Karayolu Trafik Güvenliği Eylem Planı” oluşturalım dedik. Bunun için üniversitemizden bir hocanın moderatörlüğünde ilgili kurum ve kuruluşlarımızın katkısıyla bir yol haritası oluşturalım, il genelinde ilgili kurum temsilcilerinin de katılacağı toplantılara, vatandaşın, mahalle muhtarının, sivil toplum örgütlerinin, derneklerin katılımını sağlayarak onların da önerilerini alalım, çarpıcı görsellerle desteklenen 15-20 dakikalık sunumları toplantılarda kullanalım, söz konusu yol haritasında ilgili kurum ve kuruluşların ne tür görevi ve sorumluluğu olacak, ne tür yükümlülükler yüklenilecek bunları planda belirtelim, düzenlenecek eğitimlerde görevlendireceğimiz eğitimcileri de eğitelim, onlar da il genelinde eğitime katkıda bulunsun, Vali, Büyükşehir Belediye Başkanı, Rektör, İl Jandarma Komutanı ve İl Emniyet Müdürü’nün konu ile ilgili görüşlerinin alındığı birkaç cümlelik spot filmler hazırlayalım ve yayınlanmasını sağlayalım, afiş, el ilanı ve benzeri materyallerle konuya dikkat çekici sloganlar hazırlayalım, tüm bu çalışmaların yazılı ve görsel basında yayınlanmasını sağlayalım demiştik. Öte yandan sivil toplum örgütlerinin ve kanaat önderlerinin Karayolu Trafik Güvenliği Stratejik Planı’na hem sahiplenme hem öneriler açısından desteklerini alalım demiştik. Bu toplantımızda sözünü ettiğimiz konularda hangi noktaya geldiğimizi, çalışmaların ne aşamada olduğunu paylaşacağız. Yararlı bir toplantı olmasını diliyorum.” dedi.  
Karayolu Trafik Güvenliği Toplantısı yapıldı haberi 08 Temmuz 2014 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay /  4831 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
Karayolu Trafik Güvenliği Toplantısı yapıldı haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 4831 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
Karayolu+Trafik+Güvenliği+Toplantısı+yapıldı Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
Karayolu Trafik Güvenliği Toplantısı yapıldı Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 24 Nisan 2024 Çarşamba 23:52 https://firmarehberim.com/haber/yerel/karayolu-trafik-guvenligi-toplantisi-yapildi--19161 #Karayolu #Trafik #Güvenliği #Toplantısı #yapıldı #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #KarayoluTrafik #TrafikGüvenliği #GüvenliğiToplantısı #Toplantısıyapıldı #KarayoluTrafikGüvenliğiToplantısıyapıldı #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Oyuncaklar, Hatay'da Depremzede çocuklara Ulaştırıldı

Almanya'nın Dortmund kentinde faaliyet gösteren Çukurova e.V. Dortmund Derneği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Hatay'da depremzede çocuklara oyuncak dağıttı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 19:03
Depremlerde hayatını kaybeden çocuklar 23 Nisan’da unutulmadı

Hatay'da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, depremlerde hayatını kaybeden çocukların mezarları ziyaret edildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 17:54
Medeniyetler Korosu Ödül Töreninde Sahne Aldı

2019 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülünü alarak gururumuz olan ilimizin marka değeri Antakya Medeniyetler Korosu , Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödül töreninde sahne aldı. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın tarihi salonunda düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödülünü alan kurum ve kuruluşlar katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ocak 2023 13:53
Hatay’da ekmek fiyatları zamlandı

Hatay Fırıncılar Odası’ndan alınan bilgiye göre, 210 gram ekmeğin 5 TL’den satışa sunulacağı belirtildi.

Nejla Çetinoğlu | 14 Ocak 2023 15:11
BAŞKAN SAVAŞ’TAN RAS-EL SENİ MESAJI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Miladi takvime göre 14 Ocak’a denk gelen ve Alevi vatandaşların yeni yıl olarak kutladığı ‘Ras-el Seni’ bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:23
HGC YÖNETİMİNDEN PROTOKOL ZİYARETLERİ

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, protokol ziyareti kapsamında sırasıyla Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve ATB Başkanı Ali Celal Mursaloğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:37
DEVA Defne’den Başkan Güzel’e ziyaret

Demokrasi ve Atılım Partisi Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli ve beraberindeki heyet Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’i makamında ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 14:34
KIRIKHAN BELEDİYESİ YILIN İLK BELEDİYE MECLİS OLAĞAN TOPLANTISINI YAPTI

Kırıkhan Belediyesi 2023 Yılının Ocak ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:26
UKUD’UN 3. GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hatay’da 6 yıl önce kurulan Uluslararası Kültürler Derneği’nin(UKUD) 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Adnan Taş güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Ocak 2023 16:49
SAADET PARTİSİ HATAY’DA SAHADA

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, GİK Üyeleri, Çelebi Keyhıdır, Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Soner Çontar, Necati Eroğlu, Hayri Kamalı ve Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe ilçe teşkilatlarıyla beraber Hatay’da yerel basın, belediye başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat odası, muhtarlar, STK temsilcileri, hasta ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Nejla Çetinoğlu | 04 Ocak 2023 16:25
Karayolu Trafik Güvenliği Toplantısı Yapıldı Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Karayolu Trafik Güvenliği Toplantısı Yapıldı için Sıkça Sorulan Sorular
Karayolu Trafik Güvenliği Toplantısı Yapıldı En Gücel Haberler
Karayolu Trafik Güvenliği Toplantısı Yapıldı Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Karayolu Trafik Güvenliği Toplantısı Yapıldı Firma Rehberi Nerde?
Karayolu Trafik Güvenliği Toplantısı Yapıldı Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Karayolu Trafik Güvenliği Toplantısı Yapıldı Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Karayolu Trafik Güvenliği Toplantısı Yapıldı En Popüler Haber Listesi Nerede?
Karayolu Trafik Güvenliği Toplantısı Yapıldı Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Karayolu Trafik Güvenliği Toplantısı Yapıldı İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Karayolu Trafik Güvenliği Toplantısı Yapıldı Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Karayolu Trafik Güvenliği Toplantısı Yapıldı Son Güncellemeleri Neler?
Karayolu Trafik Güvenliği Toplantısı Yapıldı Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Karayolu Trafik Güvenliği Toplantısı Yapıldı Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Karayolu Trafik Güvenliği Toplantısı Yapıldı Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?