KAZADA Hayatını Kaybeden Zeynep Toprağa Verildi googlepng

Hatay'dan Mersin'e gezi amaçlı giden öğrencileri taşıyan otobüsün TIR'la çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Zeynep Sena Özyılmaz, Antakya Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi.
KAZADA+Hayatını+Kaybeden+Zeynep+Toprağa+Verildi Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yürütülen "Seyyahlar Uluçınarın İzinde" projesi kapsamında Hatay 'dan Mersin'e gezi amaçlı giden öğrencileri taşıyan araç, cumartesi akşamı Erzin istikametine girişte öndeki TIR'a çarpmış ve meydana gelen kazada 2 öğrenci hayatını kaybetmişti.Kazada hayatını kaybeden Nazifenur Pehlivan sabah saatlerinde toprağa verilirken aynı kazada annesinin kolları arasında hayatını kaybeden Zeynep Sena Özyılmaz da ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazıyla Antakya Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi. Kaza sonrası kızına kalp masajı yapan anne Gülay Özyılmaz'ın ise Adana Numune Hastanesi'nde yoğun bakımda olduğu ve kızının öldüğünün söylenmediği öğrenildi.Hatay Hayvan Sağlığı Şube Müdürü Hasan Özyılmaz'ın kızı Zeynep Sena Özyılmaz'ın annesi Gülay Özyılmaz ile birlikte aynı otobüste olduğunu söyleyen aile yakınları, kaza sonrasında anne Özyılmaz'ın kızını hayata döndürmek için kalp masajı dahi yaptığını ancak kendisinin de böbreklerinde meydana gelen yırtılma nedeniyle bir müddet sonra kendinden geçerek kaza mahallinden hastaneye kaldırıldığını anlattı.Kazada hayatını kaybeden Zeynep Sena Özyılmaz'ın Bedi Sabuncu Ortaokulu'nda 7'inci sınıf öğrencisi olduğu ve kafile başkanı olan annesi ile geziye gittiği öğrenildi. 
KAZADA Hayatını Kaybeden Zeynep Toprağa Verildi haberi 31 Mart 2013 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay / Hatay Merkez muhabirimiz Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi tarafından  24961 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
KAZADA Hayatını Kaybeden Zeynep Toprağa Verildi haberi, Hatay Hatay Merkez Yerel Haberleri Hatay ili Hatay Merkez ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 24961 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
KAZADA+Hayatını+Kaybeden+Zeynep+Toprağa+Verildi Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
KAZADA Hayatını Kaybeden Zeynep Toprağa Verildi Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 24 Nisan 2024 Çarşamba 20:38 https://firmarehberim.com/haber/yerel/kazada-hayatini-kaybeden-zeynep-topraga-verildi--15846 #KAZADA #Hayatını #Kaybeden #Zeynep #Toprağa #Verildi #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #KAZADAHayatını #HayatınıKaybeden #KaybedenZeynep #ZeynepToprağa #ToprağaVerildi #KAZADAHayatınıKaybedenZeynepToprağaVerildi #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Oyuncaklar, Hatay'da Depremzede çocuklara Ulaştırıldı

Almanya'nın Dortmund kentinde faaliyet gösteren Çukurova e.V. Dortmund Derneği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Hatay'da depremzede çocuklara oyuncak dağıttı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 19:03
Depremlerde hayatını kaybeden çocuklar 23 Nisan’da unutulmadı

Hatay'da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, depremlerde hayatını kaybeden çocukların mezarları ziyaret edildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 17:54
Medeniyetler Korosu Ödül Töreninde Sahne Aldı

2019 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülünü alarak gururumuz olan ilimizin marka değeri Antakya Medeniyetler Korosu , Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödül töreninde sahne aldı. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın tarihi salonunda düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödülünü alan kurum ve kuruluşlar katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ocak 2023 13:53
Hatay’da ekmek fiyatları zamlandı

Hatay Fırıncılar Odası’ndan alınan bilgiye göre, 210 gram ekmeğin 5 TL’den satışa sunulacağı belirtildi.

Nejla Çetinoğlu | 14 Ocak 2023 15:11
BAŞKAN SAVAŞ’TAN RAS-EL SENİ MESAJI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Miladi takvime göre 14 Ocak’a denk gelen ve Alevi vatandaşların yeni yıl olarak kutladığı ‘Ras-el Seni’ bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:23
HGC YÖNETİMİNDEN PROTOKOL ZİYARETLERİ

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, protokol ziyareti kapsamında sırasıyla Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve ATB Başkanı Ali Celal Mursaloğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:37
DEVA Defne’den Başkan Güzel’e ziyaret

Demokrasi ve Atılım Partisi Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli ve beraberindeki heyet Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’i makamında ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 14:34
KIRIKHAN BELEDİYESİ YILIN İLK BELEDİYE MECLİS OLAĞAN TOPLANTISINI YAPTI

Kırıkhan Belediyesi 2023 Yılının Ocak ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:26
UKUD’UN 3. GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hatay’da 6 yıl önce kurulan Uluslararası Kültürler Derneği’nin(UKUD) 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Adnan Taş güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Ocak 2023 16:49
SAADET PARTİSİ HATAY’DA SAHADA

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, GİK Üyeleri, Çelebi Keyhıdır, Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Soner Çontar, Necati Eroğlu, Hayri Kamalı ve Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe ilçe teşkilatlarıyla beraber Hatay’da yerel basın, belediye başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat odası, muhtarlar, STK temsilcileri, hasta ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Nejla Çetinoğlu | 04 Ocak 2023 16:25
Kazada Hayatını Kaybeden Zeynep Toprağa Verildi Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Kazada Hayatını Kaybeden Zeynep Toprağa Verildi için Sıkça Sorulan Sorular
Kazada Hayatını Kaybeden Zeynep Toprağa Verildi En Gücel Haberler
Kazada Hayatını Kaybeden Zeynep Toprağa Verildi Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Kazada Hayatını Kaybeden Zeynep Toprağa Verildi Firma Rehberi Nerde?
Kazada Hayatını Kaybeden Zeynep Toprağa Verildi Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Kazada Hayatını Kaybeden Zeynep Toprağa Verildi Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Kazada Hayatını Kaybeden Zeynep Toprağa Verildi En Popüler Haber Listesi Nerede?
Kazada Hayatını Kaybeden Zeynep Toprağa Verildi Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Kazada Hayatını Kaybeden Zeynep Toprağa Verildi İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Kazada Hayatını Kaybeden Zeynep Toprağa Verildi Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Kazada Hayatını Kaybeden Zeynep Toprağa Verildi Son Güncellemeleri Neler?
Kazada Hayatını Kaybeden Zeynep Toprağa Verildi Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Kazada Hayatını Kaybeden Zeynep Toprağa Verildi Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Kazada Hayatını Kaybeden Zeynep Toprağa Verildi Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?