Kılıçdaroğlu Hatay’da sivil toplum temsilcileri ile bir araya geldi. googlepng

Kemal Kılıçdaroğlu, Hatay’da kanaat önderleri ve sivil toplum kuruluş temsilcileri ile bir araya geldi. Antakya Anemon Otel'de gerçekleştirilen toplantıda, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, partililer tarafından, ‘Savaş değil barış, kan değil alın teri dökmek istiyoruz’ pankartı ile karşılandı.
Kılıçdaroğlu+Hatay’da+sivil+toplum+temsilcileri+ile+bir+araya+geldi.+ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Bir yere kan ve göz yaşı ile demokrasi götürülemeyeceğini söyleyen CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, “Komşularımızla yaşayacağımız sıfır sorun dediler, komşular ile öyle bir noktaya getirdiler ki ilişkileri bitirdiler, komşumuz kalmadı. Bunu kabul etmiyoruz. Biz hükümetin istediği Suriye politikasının, Türkiye’ye zarar verdiğine inanıyoruz ve doğru bulmuyoruz.” dedi.        Hatay’ın, inancı ve kültürel yapısı ile hoşgörü şehri olduğuna vurgu yapan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, ”İnancı ve kimliği, insanın ayrılmaz bir parçası olduğunu ortaya koyan Hataylılar, Türkiye’nin gözünde farklıdır. Barışı engelleyen kişilerin ısrarı olabilir. Eğer barışı kararlılıkla savunur, insanlığı öne çıkarırsan, barışı yakalayabiliriz. Biz birbirimizi dinlemek zorundayız. Önemli olan, insan olarak bir araya gelmek ve konuşmaktır. Niye biz bir araya gelmiyoruz ve konuşmuyoruz. Ruhani liderlerimiz burada, onlara şükran borçluyuz. Onlar bu toplumu manevi olarak bir arada tutan insanlardır. Onlar, toplumu diri tutmak, topluma ışık tutmak adına önemli liderlerdir.” dedi. İnsanların inançları, insanların kimliklerinin insandan soyutlanamayacağını belirten Kılıçdaroğlu, şöyle devam etti:         “Bu iki kavram çok önemli ve tarihte en büyük acılar bu iki kavram yüzünden yaşanmış, kimlikler ve inançlar savaşı olmuştur. Hepimiz insansak, kimliklerimizi ve inançlarımızı kabul edeceğiz, onlara saygı duymayı öğreneceğiz. Tasada bir olacağız ki acılarımız azalsın. Eğer biz bunu yaparsak, Anadolu coğrafyasını bir barış denizine dönüştürebiliriz. Demokrasi ve onun gereklerini çok iyi yerine getirmek zorundayız. Bizi ayrıştıranları toplumun önüne çıkarmalıyız, barıştan yana, demokrasiden yana olan uzuvları önplana çıkarmalıyız. Eğer bunları yapabilirsek, Türkiye’de çok büyük yollar, mesafeler almış oluruz. Komşularımzla barış ve huzur içerisinde yaşamalıyız. Batı'nın, emperyalizm güçleri Ortadoğu’dan hiç elini çekmemiştir. Çünkü enerjinin, petrolün kaynağı buradadır. Onların tek hedefi vardır, ben buradaki enerji kaynaklarını nasıl kullanabilirimin hesabını yaparlar. Bir yere kan ve göz yaşı ile demokrasi götüremezsiniz.       CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, konuşması esnasında 2 yıl önce Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın, Gaziantep’te, Suriye ile ticari ve kültürel ilişkilerin güçlenmesi adına yaptığı konuşmanın ses kaydını da salonlara dinletti. Toplantının ikinci bölümü ise basına kapalı olarak gerçekleşti.       Toplantı sonrasında ise Hatay Esnaf Odaları Birlik Başkanı Kadir Teksöz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na mobilya işlemeli bir sehpa hediye etti.
Kılıçdaroğlu Hatay’da sivil toplum temsilcileri ile bir araya geldi. haberi 24 Eylül 2012 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay /  23814 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
Kılıçdaroğlu Hatay’da sivil toplum temsilcileri ile bir araya geldi. haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 23814 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
Kılıçdaroğlu+Hatay’da+sivil+toplum+temsilcileri+ile+bir+araya+geldi.+ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Oyuncaklar, Hatay'da Depremzede çocuklara Ulaştırıldı

Almanya'nın Dortmund kentinde faaliyet gösteren Çukurova e.V. Dortmund Derneği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Hatay'da depremzede çocuklara oyuncak dağıttı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 19:03
Depremlerde hayatını kaybeden çocuklar 23 Nisan’da unutulmadı

Hatay'da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, depremlerde hayatını kaybeden çocukların mezarları ziyaret edildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 17:54
Medeniyetler Korosu Ödül Töreninde Sahne Aldı

2019 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülünü alarak gururumuz olan ilimizin marka değeri Antakya Medeniyetler Korosu , Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödül töreninde sahne aldı. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın tarihi salonunda düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödülünü alan kurum ve kuruluşlar katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ocak 2023 13:53
Hatay’da ekmek fiyatları zamlandı

Hatay Fırıncılar Odası’ndan alınan bilgiye göre, 210 gram ekmeğin 5 TL’den satışa sunulacağı belirtildi.

Nejla Çetinoğlu | 14 Ocak 2023 15:11
BAŞKAN SAVAŞ’TAN RAS-EL SENİ MESAJI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Miladi takvime göre 14 Ocak’a denk gelen ve Alevi vatandaşların yeni yıl olarak kutladığı ‘Ras-el Seni’ bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:23
HGC YÖNETİMİNDEN PROTOKOL ZİYARETLERİ

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, protokol ziyareti kapsamında sırasıyla Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve ATB Başkanı Ali Celal Mursaloğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:37
DEVA Defne’den Başkan Güzel’e ziyaret

Demokrasi ve Atılım Partisi Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli ve beraberindeki heyet Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’i makamında ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 14:34
KIRIKHAN BELEDİYESİ YILIN İLK BELEDİYE MECLİS OLAĞAN TOPLANTISINI YAPTI

Kırıkhan Belediyesi 2023 Yılının Ocak ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:26
UKUD’UN 3. GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hatay’da 6 yıl önce kurulan Uluslararası Kültürler Derneği’nin(UKUD) 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Adnan Taş güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Ocak 2023 16:49
SAADET PARTİSİ HATAY’DA SAHADA

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, GİK Üyeleri, Çelebi Keyhıdır, Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Soner Çontar, Necati Eroğlu, Hayri Kamalı ve Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe ilçe teşkilatlarıyla beraber Hatay’da yerel basın, belediye başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat odası, muhtarlar, STK temsilcileri, hasta ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Nejla Çetinoğlu | 04 Ocak 2023 16:25
Kılıçdaroğlu Hatay’Da Sivil Toplum Temsilcileri Ile Bir Araya Geldi. Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Kılıçdaroğlu Hatay’Da Sivil Toplum Temsilcileri Ile Bir Araya Geldi. için Sıkça Sorulan Sorular
Kılıçdaroğlu Hatay’Da Sivil Toplum Temsilcileri Ile Bir Araya Geldi. En Gücel Haberler
Kılıçdaroğlu Hatay’Da Sivil Toplum Temsilcileri Ile Bir Araya Geldi. Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Kılıçdaroğlu Hatay’Da Sivil Toplum Temsilcileri Ile Bir Araya Geldi. Firma Rehberi Nerde?
Kılıçdaroğlu Hatay’Da Sivil Toplum Temsilcileri Ile Bir Araya Geldi. Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Kılıçdaroğlu Hatay’Da Sivil Toplum Temsilcileri Ile Bir Araya Geldi. Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Kılıçdaroğlu Hatay’Da Sivil Toplum Temsilcileri Ile Bir Araya Geldi. En Popüler Haber Listesi Nerede?
Kılıçdaroğlu Hatay’Da Sivil Toplum Temsilcileri Ile Bir Araya Geldi. Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Kılıçdaroğlu Hatay’Da Sivil Toplum Temsilcileri Ile Bir Araya Geldi. İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Kılıçdaroğlu Hatay’Da Sivil Toplum Temsilcileri Ile Bir Araya Geldi. Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Kılıçdaroğlu Hatay’Da Sivil Toplum Temsilcileri Ile Bir Araya Geldi. Son Güncellemeleri Neler?
Kılıçdaroğlu Hatay’Da Sivil Toplum Temsilcileri Ile Bir Araya Geldi. Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Kılıçdaroğlu Hatay’Da Sivil Toplum Temsilcileri Ile Bir Araya Geldi. Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Kılıçdaroğlu Hatay’Da Sivil Toplum Temsilcileri Ile Bir Araya Geldi. Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?