KKTC Yerel Yönetimler Bakanı Çavuşoğlu İskenduırun da googlepng

 KKTC İçişleri ve Yerel Yönetimler Bakanı Nazım Çavuşoğlu, ''KKTC'nin ilan edildiği günden beri dünyada bir mücadelesi var. Bu mücadeleyi muhakkak ana vatanımızla birlikte kazanacağız, başaracağız'' dedi.
KKTC+Yerel+Yönetimler+Bakanı+Çavuşoğlu+İskenduırun+da Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

 İskenderun Genç İşadamları Derneğinin davetlisi olarak Hatay'ın İskenderun ilçesine gelen Bakan Çavuşoğlu, Kaymakam Ali İhsan Su ile Belediye Başkanı Yusuf Civelek'i ziyaret etti.      İlçedeki çalışmalar hakkında idarecilerden bilgi alan Bakan Çavuşoğlu, ziyaretlerinin ardından AA muhabirine açıklamalarda bulundu.      Çavuşoğlu, Avrupa Birliği'nin (AB) adada yaşanan soruna çözüm bulmadan Güney Kıbrıs Rum Kesimi'ni birliğe kabul etmesinin doğru bir karar olmadığını belirterek, bu yılın temmuz ayında da AB dönem başkanı olmasını kınadıklarını söyledi.      Güney Kıbrıs'ın böyle bir göreve getirilmesini arzu etmediklerini ve hiçbir zaman muhatap kabul etmeyeceklerini vurgulayan Çavuşoğlu, şunları kaydetti:      ''Bu, dünyanın ve Avrupa Birliği'nin ayıbıdır. İşi bu duruma getirmeleri gerçekten çok yanlıştır. Şu anda Türkiye'nin AB'ye karşı tavrı, doğru bir tavırdır. Türkiye'nin izlediği politikalara destek veriyorum. 1 Temmuz'dan önce AB doğru bir karar vermelidir. Gerekirse uluslararası bir toplantıda bizimle anlaşmaya kendilerini zorlamalıdırlar. Bu topraklarda sorunun çözülmesi için sıkıntının aşılması için tek çare, 'Rum tarafının bu toprakların tek sahibi olmadığının' onlara söylenmesidir. Eğer burada bir anlaşmaya gidilmez ise KKTC'nin bağımsız bir devlet olarak yaşayabileceğinin veya buna destek verilebileceğinin işareti gösterilmelidir.''      Çavuşoğlu, Akdeniz'de, KKTC açıklarında petrol arama çalışmaları için oluşturulan platformun tamamlanmak üzere olduğuna işaret ederek, ''Petrol aramalarına destek vermemizdeki sebep petrol bulunması halinde bizim açımızdan da büyük bir ekonomik kazanç sağlanacak olmasıdır. Türkiye'deki yetkili kurumlar bu doğrultuda çalışmalarını sürdürüyor'' diye konuştu.      Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a kararlığından ve KKTC'ye bakışından dolayı teşekkür eden Çavuşoğlu, Kıbrıs'taki su sorununun çözümü için 20 yıldan bu yana yapılan çalışmaların şu an ciddi şekilde ele alındığını ifade etti.      Çavuşoğlu, Dragon Çayı'ndan boru hattı ile getirilmesi planlanan suyun dağıtımıyla ilgili mühendislik çalışmalarının da yapıldığına dikkati çekerek, ''Bu proje ile KKTC bereketli suya kavuşacaktır. Dragon Çayı'ndan getirilecek su, Girne tarafından bir bağlantı ile dağıtılacak. Deniz altından döşenecek boru hattının 2014 yılında faaliyete geçirilmesi planlanıyor'' ifadesini kullandı.      Kıbrıs'ta özellikle Hatay'dan giden çok sayıda kişi bulunduğunu anlatan Çavuşoğlu, işadamlarına Kıbrıs'ta yatırım yapma çağrısında bulunarak, her türlü desteği vermeye hazır olduklarını dile getirdi.      Türkiye'nin, KKTC'nin ana vatanı olduğunu ifade eden Çavuşoğlu, ''KKTC'nin ilan edildiği günden beri dünyada bir mücadelesi var. Bu mücadeleyi muhakkak ana vatanımızla birlikte kazanacağız, başaracağız. Çünkü KKTC ve Türkiye ayrılmaz bir bütündür. Bizler her zaman sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda işbirliğine hazırız. Yeter ki yatırımcılar gelsin.''
KKTC Yerel Yönetimler Bakanı Çavuşoğlu İskenduırun da haberi 09 Mart 2012 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay /  29047 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
KKTC Yerel Yönetimler Bakanı Çavuşoğlu İskenduırun da haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 29047 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
KKTC+Yerel+Yönetimler+Bakanı+Çavuşoğlu+İskenduırun+da Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Medeniyetler Korosu Ödül Töreninde Sahne Aldı

2019 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülünü alarak gururumuz olan ilimizin marka değeri Antakya Medeniyetler Korosu , Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödül töreninde sahne aldı. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın tarihi salonunda düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödülünü alan kurum ve kuruluşlar katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ocak 2023 13:53
Hatay’da ekmek fiyatları zamlandı

Hatay Fırıncılar Odası’ndan alınan bilgiye göre, 210 gram ekmeğin 5 TL’den satışa sunulacağı belirtildi.

Nejla Çetinoğlu | 14 Ocak 2023 15:11
BAŞKAN SAVAŞ’TAN RAS-EL SENİ MESAJI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Miladi takvime göre 14 Ocak’a denk gelen ve Alevi vatandaşların yeni yıl olarak kutladığı ‘Ras-el Seni’ bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:23
HGC YÖNETİMİNDEN PROTOKOL ZİYARETLERİ

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, protokol ziyareti kapsamında sırasıyla Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve ATB Başkanı Ali Celal Mursaloğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:37
DEVA Defne’den Başkan Güzel’e ziyaret

Demokrasi ve Atılım Partisi Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli ve beraberindeki heyet Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’i makamında ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 14:34
KIRIKHAN BELEDİYESİ YILIN İLK BELEDİYE MECLİS OLAĞAN TOPLANTISINI YAPTI

Kırıkhan Belediyesi 2023 Yılının Ocak ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:26
UKUD’UN 3. GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hatay’da 6 yıl önce kurulan Uluslararası Kültürler Derneği’nin(UKUD) 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Adnan Taş güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Ocak 2023 16:49
SAADET PARTİSİ HATAY’DA SAHADA

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, GİK Üyeleri, Çelebi Keyhıdır, Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Soner Çontar, Necati Eroğlu, Hayri Kamalı ve Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe ilçe teşkilatlarıyla beraber Hatay’da yerel basın, belediye başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat odası, muhtarlar, STK temsilcileri, hasta ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Nejla Çetinoğlu | 04 Ocak 2023 16:25
YENİ KİMLİK KARTI OLMAYANLAR BANKAYA GİREMEYECEK

Yeni kimlik kartı bulunmayan vatandaşlar banka işlemlerini bankadan yapamayacak.

| 03 Ocak 2023 15:16
MKÜ Hastanesinde Devir Teslim Töreni

Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde devir teslim töreni düzenlendi. Rektör Prof. Dr. Veysel Eren ve Rektör Yardımcısi Prof. Dr. Erhan Yengil’in katıldığı törenle hastane yönetiminde görev devir teslim töreni yapıldı.

Mehmet Katırcıoğlu | 03 Ocak 2023 14:32
Kktc Yerel Yönetimler Bakanı Çavuşoğlu İskenduırun Da Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Kktc Yerel Yönetimler Bakanı Çavuşoğlu İskenduırun Da için Sıkça Sorulan Sorular
Kktc Yerel Yönetimler Bakanı Çavuşoğlu İskenduırun Da En Gücel Haberler
Kktc Yerel Yönetimler Bakanı Çavuşoğlu İskenduırun Da Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Kktc Yerel Yönetimler Bakanı Çavuşoğlu İskenduırun Da Firma Rehberi Nerde?
Kktc Yerel Yönetimler Bakanı Çavuşoğlu İskenduırun Da Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Kktc Yerel Yönetimler Bakanı Çavuşoğlu İskenduırun Da Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Kktc Yerel Yönetimler Bakanı Çavuşoğlu İskenduırun Da En Popüler Haber Listesi Nerede?
Kktc Yerel Yönetimler Bakanı Çavuşoğlu İskenduırun Da Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Kktc Yerel Yönetimler Bakanı Çavuşoğlu İskenduırun Da İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Kktc Yerel Yönetimler Bakanı Çavuşoğlu İskenduırun Da Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Kktc Yerel Yönetimler Bakanı Çavuşoğlu İskenduırun Da Son Güncellemeleri Neler?
Kktc Yerel Yönetimler Bakanı Çavuşoğlu İskenduırun Da Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Kktc Yerel Yönetimler Bakanı Çavuşoğlu İskenduırun Da Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Kktc Yerel Yönetimler Bakanı Çavuşoğlu İskenduırun Da Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?