MEMLEKETTE TÜM PROBLEMLER BİTTİ DE, BAŞKANLIK MI KALDI googlepng

<span style="background-color:rgb(255, 255, 255); font-family:calibri,sans-serif; font-size:15px">Saadet Partisi Hatay Milletvekili adayI Yrd. Do&ccedil;. Dr. Necmettin &Ccedil;alışkan, , İskenderun&rsquo;da se&ccedil;im koordinasyon merkezi a&ccedil;ılışı, Belen&rsquo;de Gedik ve Atik yaylasında ev ve esnaf ziyaretleri ile Hatay genelinde se&ccedil;im &ccedil;alışmalarını yoğun bir şekilde s&uuml;rd&uuml;rd&uuml;.</span>
MEMLEKETTE+TÜM+PROBLEMLER+BİTTİ+DE,+BAŞKANLIK+MI+KALDI Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Çalışkan beraberinde diğer adaylardan Nevin Zeytineli, Metin Yeşilkaya ve partililerle daha sonra Antakya’da Kur’an’ın Anlamıyla Buluşmak Platformu ile Hatay Kaşifan Gençlik ve Spor İzcilik Kulübü’nün ortaklaşa düzenlediği İdeal İnsan Son Peygamber’in hayatı yarışmasının ödül törenine katılarak bir konuşma yaptı.İskenderun Azganlık’ta seçim büro açılışından sonra adaylar araç konvoyu ile Sarıseki, Azganlık ve Karayılan’da şehir turu attılar.Milli İttifak Saadet Partisi adayı Yrd. Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, İskenderun Azganlık’da Seçim bürosu açılışında yaptığı konuşmada “Bugün çok uzun bir aradan sonra 2015 seçimlerine büyük bir umut içerisinde giriyoruz. Bundan önceki hemen her seçimlerde gittiğimiz her yerde insanlar bize diyordu ki; iyisiniz, hassınız, güzelsiniz, kadronuz, geçmişiniz, adaylarınız iyi, partiniz temiz, projeleriniz güzel. Siz Allah’tan korkan insanlarsınız, çarpmazsınız, çırpmazsınız ama barajı aşamazsınız diyorlardı. Allah’a şükür bugün geldiğimiz noktada Büyük Birlik partimizle birleşerek ve görülen teveccühle barajları devireceğiz inşallah” dedi.Başkanlık sistemi tartışmalarına da değinen Çalışkan, “İktidar, defalarca anayasa değişikliği yapmak için ellerinde fırsat vardı. Referandum da yaptılar. Bugün diyorlar ki bir daha oy verin anayasayı değiştirelim.  Tutturmuşlar başkanlık sistemi. Şimdi sorarım size bu memlekette tüm problemler bittide, başkanlık sistemine geçmek mi kaldı? Bunların Anayasayı değiştirmeleri demek başkanlığa geçmek demektir.İktidar Partisi’nin yorgun olduğunu belirten Çalışkan, “zaten 13 yılda yapacağı her şeyi yaptı. Biz geldiğimizde öncelikli yapılması gereken işlerle uğraşacağız. İsrafları önleyecek ve ilk icraat olarak ülkenin temel sorunlarından işsizlikle mücadele edeceğiz. Adaletsiz gelir dağılımı sorununu çözecek ve tüm çalışanlara yüzde 50 zam vereceğiz” diye konuştu.Seçim bürosu açılışından sonra adaylar iskenderun’a bağlı Azganlık, Sarıseki ve Karayılan bölgelerinde araç konvoyu ile şehit turu atarak diğer parti ve adaylar gözdağı verdi.Daha sonra Antakya’ya dönen Saadet Partisi adayları Antakya’da Kur’an’ın Anlamıyla Buluşmak Platformu ile Hatay Kaşifan Gençlik ve Spor İzcilik Kulübü’nün ortaklaşa düzenlediği İdeal İnsan Son Peygamber’in hayatı yarışmasının ödül törenine katıldılar. Yrd. Doç. Dr. Necmettin Çalışkan İdeal İnsan’ın nasıl olması gerektiği konusunda etkili bir konuşma yaptıktan sonra ödül töreninde dereceye giren bir yarışmacıya hediyesini takdim etti.
MEMLEKETTE TÜM PROBLEMLER BİTTİ DE, BAŞKANLIK MI KALDI haberi 12 Mayıs 2015 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay / muhabirimiz Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi tarafından  378 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
MEMLEKETTE TÜM PROBLEMLER BİTTİ DE, BAŞKANLIK MI KALDI haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 378 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
MEMLEKETTE+TÜM+PROBLEMLER+BİTTİ+DE,+BAŞKANLIK+MI+KALDI Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
MEMLEKETTE TÜM PROBLEMLER BİTTİ DE BAŞKANLIK MI KALDI Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 18 Nisan 2024 Perşembe 07:21 https://firmarehberim.com/haber/yerel/memlekette-tum-problemler-bitti-de-baskanlik-mi-kaldi--21766 #MEMLEKETTE #TÜM #PROBLEMLER #BİTTİ #DE #BAŞKANLIK #MI #KALDI #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #MEMLEKETTETÜM #TÜMPROBLEMLER #PROBLEMLERBİTTİ #BİTTİDE, #DE,BAŞKANLIK #BAŞKANLIKMI #MIKALDI #MEMLEKETTETÜMPROBLEMLERBİTTİDE,BAŞKANLIKMIKALDI #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Medeniyetler Korosu Ödül Töreninde Sahne Aldı

2019 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülünü alarak gururumuz olan ilimizin marka değeri Antakya Medeniyetler Korosu , Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödül töreninde sahne aldı. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın tarihi salonunda düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödülünü alan kurum ve kuruluşlar katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ocak 2023 13:53
Hatay’da ekmek fiyatları zamlandı

Hatay Fırıncılar Odası’ndan alınan bilgiye göre, 210 gram ekmeğin 5 TL’den satışa sunulacağı belirtildi.

Nejla Çetinoğlu | 14 Ocak 2023 15:11
BAŞKAN SAVAŞ’TAN RAS-EL SENİ MESAJI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Miladi takvime göre 14 Ocak’a denk gelen ve Alevi vatandaşların yeni yıl olarak kutladığı ‘Ras-el Seni’ bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:23
HGC YÖNETİMİNDEN PROTOKOL ZİYARETLERİ

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, protokol ziyareti kapsamında sırasıyla Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve ATB Başkanı Ali Celal Mursaloğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:37
DEVA Defne’den Başkan Güzel’e ziyaret

Demokrasi ve Atılım Partisi Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli ve beraberindeki heyet Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’i makamında ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 14:34
KIRIKHAN BELEDİYESİ YILIN İLK BELEDİYE MECLİS OLAĞAN TOPLANTISINI YAPTI

Kırıkhan Belediyesi 2023 Yılının Ocak ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:26
UKUD’UN 3. GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hatay’da 6 yıl önce kurulan Uluslararası Kültürler Derneği’nin(UKUD) 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Adnan Taş güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Ocak 2023 16:49
SAADET PARTİSİ HATAY’DA SAHADA

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, GİK Üyeleri, Çelebi Keyhıdır, Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Soner Çontar, Necati Eroğlu, Hayri Kamalı ve Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe ilçe teşkilatlarıyla beraber Hatay’da yerel basın, belediye başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat odası, muhtarlar, STK temsilcileri, hasta ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Nejla Çetinoğlu | 04 Ocak 2023 16:25
YENİ KİMLİK KARTI OLMAYANLAR BANKAYA GİREMEYECEK

Yeni kimlik kartı bulunmayan vatandaşlar banka işlemlerini bankadan yapamayacak.

| 03 Ocak 2023 15:16
MKÜ Hastanesinde Devir Teslim Töreni

Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde devir teslim töreni düzenlendi. Rektör Prof. Dr. Veysel Eren ve Rektör Yardımcısi Prof. Dr. Erhan Yengil’in katıldığı törenle hastane yönetiminde görev devir teslim töreni yapıldı.

Mehmet Katırcıoğlu | 03 Ocak 2023 14:32
Memlekette Tüm Problemler Bitti De, Başkanlik Mi Kaldi Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Memlekette Tüm Problemler Bitti De, Başkanlik Mi Kaldi için Sıkça Sorulan Sorular
Memlekette Tüm Problemler Bitti De, Başkanlik Mi Kaldi En Gücel Haberler
Memlekette Tüm Problemler Bitti De, Başkanlik Mi Kaldi Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Memlekette Tüm Problemler Bitti De, Başkanlik Mi Kaldi Firma Rehberi Nerde?
Memlekette Tüm Problemler Bitti De, Başkanlik Mi Kaldi Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Memlekette Tüm Problemler Bitti De, Başkanlik Mi Kaldi Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Memlekette Tüm Problemler Bitti De, Başkanlik Mi Kaldi En Popüler Haber Listesi Nerede?
Memlekette Tüm Problemler Bitti De, Başkanlik Mi Kaldi Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Memlekette Tüm Problemler Bitti De, Başkanlik Mi Kaldi İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Memlekette Tüm Problemler Bitti De, Başkanlik Mi Kaldi Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Memlekette Tüm Problemler Bitti De, Başkanlik Mi Kaldi Son Güncellemeleri Neler?
Memlekette Tüm Problemler Bitti De, Başkanlik Mi Kaldi Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Memlekette Tüm Problemler Bitti De, Başkanlik Mi Kaldi Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Memlekette Tüm Problemler Bitti De, Başkanlik Mi Kaldi Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?