MKÜ DE MEZUNİYET RESİM SERGİSİ googlepng

Mustafa Kemal Üniversitesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim Anasanat Atölyesi 4. sınıf öğrencileri Öğr. Gör. Abdurrahman Eren koordinatörlüğünde “Yılsonu Resim Sergisi” açıldı.
MKÜ+DE+MEZUNİYET+RESİM+SERGİSİ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Sergiye Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim Bilgin, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Seval Yavuz ile Güzel Sanatlar fakültesi ve Eğitim Fakültesi Resim Öğretmenliği programı öğretim elamanları ve öğrencileri katıldı. Öğr. Gör. Eren konuşmasında Mustafa Kemal Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü’nün 1993-1994 yılından bu yana eğitim-öğretim etkinliğini sürdürmekte olduğunu ifade etti. Bu program, çağın gereklerine uygun, eleştirel düşünen, ülkenin sanat eğitimine bilgi ve deneyimi ile katkıda bulunarak, yaratıcı sanat eğitimcileri ve sanatçı/öğretmenleri yetiştirmeyi amaçladıklarını vurgulayan Eren, lisans ve yüksek lisans düzeyinde eğitim-öğretim etkinliğini sürdüren Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü yerel, ulusal ve uluslararası pek çok sanatsal-kültürel etkinlik düzenlemiş ve bu tür etkinliklere katkıda bulunmuştur, dedi.Eren, otuz bir öğrencinin eserini sergileme fırsatı bulduğu sergi ile öğrenciler eserlerini toplumla paylaşarak sanatla toplum arasında bir köprü oluşturmalarını istediklerini ifade etti. Sanatı eğitimle yaşamı birbirine bağlayan köprü olarak gören Öğr. Gör. Abdurrahman Eren düzenlenen sergi ile estetik kaygıyı, hem öğrencilere hem de topluma kazandırmayı amaçladıklarını kaydetti. Ayrıca, öğretmen ve sanatçı adaylarını evrensel nitelikte araştırmacı, katılımcı, paylaşımcı, özgün, yaratıcı ve estetik değerlere sahip şekilde yetiştirmeyi amaçladıklarını vurguladı. Eren son olarak “Adaylarımızda, bilim ve sanat kültürünü oluşturup mesleki açıdan yetkin şekilde yetiştirmek, onlara toplumsal değerlere saygılı, duyarlı, sorumluluk sahibi olmanın bilincini yerleştirmenin yanında kendisiyle barışık, yeniliklere açık, kendini geliştirebilme ve eleştirel düşünebilme yetilerini de sağlamayı amaçlıyoruz” dedi. Mezuniyet Resim Sergisinde renkli görüntüler yaşandı. Öğrenciler için hazırlanmış olan sürpriz tanıtım filimi izleyenleri şaşırttı. Ardından danışman Öğr. Gör. Abdurrahman Eren öğrencilerine bir birini unutmamaları için üzerinde kendi fotoğraflarının basılı olduğu kupa bardakları hediye etti. Çok sayıda akademisyen, öğrenci ve idari personel katılımıyla açılan sergi 23 Mayıs tarihine kadar Güzel Sanatlar Fakültesi’nde sanatseverlerin beğenisine sunulacak.  
MKÜ DE MEZUNİYET RESİM SERGİSİ haberi 21 Mayıs 2014 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay /  7803 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
MKÜ DE MEZUNİYET RESİM SERGİSİ haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 7803 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
MKÜ+DE+MEZUNİYET+RESİM+SERGİSİ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
MKÜ DE MEZUNİYET RESİM SERGİSİ Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 24 Nisan 2024 Çarşamba 06:35 https://firmarehberim.com/haber/yerel/mku-de-mezuniyet-resim-sergisi--18771 #MKÜ #DE #MEZUNİYET #RESİM #SERGİSİ #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #MKÜDE #DEMEZUNİYET #MEZUNİYETRESİM #RESİMSERGİSİ #MKÜDEMEZUNİYETRESİMSERGİSİ #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Medeniyetler Korosu Ödül Töreninde Sahne Aldı

2019 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülünü alarak gururumuz olan ilimizin marka değeri Antakya Medeniyetler Korosu , Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödül töreninde sahne aldı. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın tarihi salonunda düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödülünü alan kurum ve kuruluşlar katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ocak 2023 13:53
Hatay’da ekmek fiyatları zamlandı

Hatay Fırıncılar Odası’ndan alınan bilgiye göre, 210 gram ekmeğin 5 TL’den satışa sunulacağı belirtildi.

Nejla Çetinoğlu | 14 Ocak 2023 15:11
BAŞKAN SAVAŞ’TAN RAS-EL SENİ MESAJI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Miladi takvime göre 14 Ocak’a denk gelen ve Alevi vatandaşların yeni yıl olarak kutladığı ‘Ras-el Seni’ bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:23
HGC YÖNETİMİNDEN PROTOKOL ZİYARETLERİ

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, protokol ziyareti kapsamında sırasıyla Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve ATB Başkanı Ali Celal Mursaloğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:37
DEVA Defne’den Başkan Güzel’e ziyaret

Demokrasi ve Atılım Partisi Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli ve beraberindeki heyet Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’i makamında ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 14:34
KIRIKHAN BELEDİYESİ YILIN İLK BELEDİYE MECLİS OLAĞAN TOPLANTISINI YAPTI

Kırıkhan Belediyesi 2023 Yılının Ocak ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:26
UKUD’UN 3. GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hatay’da 6 yıl önce kurulan Uluslararası Kültürler Derneği’nin(UKUD) 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Adnan Taş güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Ocak 2023 16:49
SAADET PARTİSİ HATAY’DA SAHADA

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, GİK Üyeleri, Çelebi Keyhıdır, Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Soner Çontar, Necati Eroğlu, Hayri Kamalı ve Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe ilçe teşkilatlarıyla beraber Hatay’da yerel basın, belediye başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat odası, muhtarlar, STK temsilcileri, hasta ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Nejla Çetinoğlu | 04 Ocak 2023 16:25
YENİ KİMLİK KARTI OLMAYANLAR BANKAYA GİREMEYECEK

Yeni kimlik kartı bulunmayan vatandaşlar banka işlemlerini bankadan yapamayacak.

| 03 Ocak 2023 15:16
MKÜ Hastanesinde Devir Teslim Töreni

Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde devir teslim töreni düzenlendi. Rektör Prof. Dr. Veysel Eren ve Rektör Yardımcısi Prof. Dr. Erhan Yengil’in katıldığı törenle hastane yönetiminde görev devir teslim töreni yapıldı.

Mehmet Katırcıoğlu | 03 Ocak 2023 14:32
Mkü De Mezuniyet Resim Sergisi Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Mkü De Mezuniyet Resim Sergisi için Sıkça Sorulan Sorular
Mkü De Mezuniyet Resim Sergisi En Gücel Haberler
Mkü De Mezuniyet Resim Sergisi Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Mkü De Mezuniyet Resim Sergisi Firma Rehberi Nerde?
Mkü De Mezuniyet Resim Sergisi Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Mkü De Mezuniyet Resim Sergisi Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Mkü De Mezuniyet Resim Sergisi En Popüler Haber Listesi Nerede?
Mkü De Mezuniyet Resim Sergisi Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Mkü De Mezuniyet Resim Sergisi İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Mkü De Mezuniyet Resim Sergisi Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Mkü De Mezuniyet Resim Sergisi Son Güncellemeleri Neler?
Mkü De Mezuniyet Resim Sergisi Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Mkü De Mezuniyet Resim Sergisi Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Mkü De Mezuniyet Resim Sergisi Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?