Müftü Sinanoğlu'ndan mikrokredi çeki googlepng

Mikrofinans Programı kapsamında hazırladığı proje ile en yüksek mikrokrediyi kazanan Fatmanur Çağlar, 2 bin liralık çekini Hatay Müftüsü Mustafa Sinanoğlu'ndan aldı.
Müftü+Sinanoğlu+#39;ndan+mikrokredi+çeki Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Müftü Sinanoğlu, Hatay Mikrofinans Şube Müdürü Serap Varoğlu ile mikrokredi programına müracaat eden kadınları makamında kabul etti.      Sinanoğlu, burada yaptığı konuşmada, kadınların fırsat verildiğinde çok güzel işler başarabileceğini gösterdiklerini belirterek, mikrofinans merkezinden alınan kredilerin din açısından bir sakıncası bulunmadığını, bunu daha önce de fetvayla ortaya koyduklarını hatırlattı.      Kendi işinde çalışıp başkasına muhtaç olmamayı İslam dininin de emrettiğini anlatan Sinanoğlu, kendi işini kurup başkalarına da istihdam sağlayan girişimci kadınların örnek bir iş yaptığını dile getirdi.      Hatay Mikrofinans Şube Müdürü Varoğlu ise mikrofinans programının özellikle kadınları korumayı ve onların iş hayatına atılmalarına yardımcı olmayı amaçladığını bildirerek, kadınların ekonomik hayata katkı sunması ve üretken hale gelmesi için mikro ölçüden başlayıp makro boyutlara doğru yatırım yapma hedefi bulunduğunu söyledi.      Varoğlu, valilik öncülüğünde başlatılan mikrokredi programına il özel idaresinin 320 bin TL, Reyhanlı Belediyesinin 39 bin 973 TL olmak üzere toplamda 359 bin 973 TL bağışta bulunduğunu, mikrokredi programının 850 üyesi bulunduğunu ifade etti.      Toplamda bin 355 kadına 1 milyon 435 bin 927 TL'lik kredi sağlandığını vurgulayan Varoğlu, projenin faaliyette olduğu bu süre zarfında dönen kredi miktarının ise bir milyon 45 bin 853 TL olduğunu ve alınan kredilerin taksitlendirildiğini anlattı.      Varoğlu, geri ödeme oranının da yüzde 100 olduğunu bildirerek, mikrofinans programına üye tüm kadınların girişimcilik ruhuna sahip olduğunu bunun da ortaya konan çalışmalardan rahatlıkla anlaşılabileceğini kaydetti.      Mikrofinans programından ilde en fazla krediyi kazanan Fatmanur Çağlar'a, kazandıkları kredilerinin Müftü Sinanoğlu'nun eliyle verildiğini belirten Varoğlu, ihtiyacı olan kadınların bu kredinin dinen herhangi bir sakıncası bulunmadığını anlatmak için böyle bir yol izlediklerini sözlerine ekledi.      Sinanoğlu kendisini ziyaret eden üyelere birer Kur'an-ı Kerim hediye etti.
Müftü Sinanoğlu'ndan mikrokredi çeki haberi 26 Şubat 2012 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay /  42414 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
Müftü Sinanoğlu'ndan mikrokredi çeki haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 42414 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
Müftü+Sinanoğlu+#39;ndan+mikrokredi+çeki Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Medeniyetler Korosu Ödül Töreninde Sahne Aldı

2019 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülünü alarak gururumuz olan ilimizin marka değeri Antakya Medeniyetler Korosu , Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödül töreninde sahne aldı. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın tarihi salonunda düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödülünü alan kurum ve kuruluşlar katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ocak 2023 13:53
Hatay’da ekmek fiyatları zamlandı

Hatay Fırıncılar Odası’ndan alınan bilgiye göre, 210 gram ekmeğin 5 TL’den satışa sunulacağı belirtildi.

Nejla Çetinoğlu | 14 Ocak 2023 15:11
BAŞKAN SAVAŞ’TAN RAS-EL SENİ MESAJI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Miladi takvime göre 14 Ocak’a denk gelen ve Alevi vatandaşların yeni yıl olarak kutladığı ‘Ras-el Seni’ bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:23
HGC YÖNETİMİNDEN PROTOKOL ZİYARETLERİ

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, protokol ziyareti kapsamında sırasıyla Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve ATB Başkanı Ali Celal Mursaloğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:37
DEVA Defne’den Başkan Güzel’e ziyaret

Demokrasi ve Atılım Partisi Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli ve beraberindeki heyet Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’i makamında ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 14:34
KIRIKHAN BELEDİYESİ YILIN İLK BELEDİYE MECLİS OLAĞAN TOPLANTISINI YAPTI

Kırıkhan Belediyesi 2023 Yılının Ocak ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:26
UKUD’UN 3. GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hatay’da 6 yıl önce kurulan Uluslararası Kültürler Derneği’nin(UKUD) 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Adnan Taş güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Ocak 2023 16:49
SAADET PARTİSİ HATAY’DA SAHADA

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, GİK Üyeleri, Çelebi Keyhıdır, Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Soner Çontar, Necati Eroğlu, Hayri Kamalı ve Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe ilçe teşkilatlarıyla beraber Hatay’da yerel basın, belediye başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat odası, muhtarlar, STK temsilcileri, hasta ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Nejla Çetinoğlu | 04 Ocak 2023 16:25
YENİ KİMLİK KARTI OLMAYANLAR BANKAYA GİREMEYECEK

Yeni kimlik kartı bulunmayan vatandaşlar banka işlemlerini bankadan yapamayacak.

| 03 Ocak 2023 15:16
MKÜ Hastanesinde Devir Teslim Töreni

Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde devir teslim töreni düzenlendi. Rektör Prof. Dr. Veysel Eren ve Rektör Yardımcısi Prof. Dr. Erhan Yengil’in katıldığı törenle hastane yönetiminde görev devir teslim töreni yapıldı.

Mehmet Katırcıoğlu | 03 Ocak 2023 14:32
Müftü Sinanoğlu&Amp;#39;Ndan Mikrokredi Çeki Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Müftü Sinanoğlu&Amp;#39;Ndan Mikrokredi Çeki için Sıkça Sorulan Sorular
Müftü Sinanoğlu&Amp;#39;Ndan Mikrokredi Çeki En Gücel Haberler
Müftü Sinanoğlu&Amp;#39;Ndan Mikrokredi Çeki Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Müftü Sinanoğlu&Amp;#39;Ndan Mikrokredi Çeki Firma Rehberi Nerde?
Müftü Sinanoğlu&Amp;#39;Ndan Mikrokredi Çeki Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Müftü Sinanoğlu&Amp;#39;Ndan Mikrokredi Çeki Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Müftü Sinanoğlu&Amp;#39;Ndan Mikrokredi Çeki En Popüler Haber Listesi Nerede?
Müftü Sinanoğlu&Amp;#39;Ndan Mikrokredi Çeki Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Müftü Sinanoğlu&Amp;#39;Ndan Mikrokredi Çeki İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Müftü Sinanoğlu&Amp;#39;Ndan Mikrokredi Çeki Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Müftü Sinanoğlu&Amp;#39;Ndan Mikrokredi Çeki Son Güncellemeleri Neler?
Müftü Sinanoğlu&Amp;#39;Ndan Mikrokredi Çeki Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Müftü Sinanoğlu&Amp;#39;Ndan Mikrokredi Çeki Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Müftü Sinanoğlu&Amp;#39;Ndan Mikrokredi Çeki Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?