ÖĞRETMEN ADAYLARI GÖREVE HAZIR googlepng

Mustafa Kemal Üniversitesi Eğitim Fakültesi, farklı bölümlerinden mezun olan öğrencileri için Atatürk Konferans Salonu’nda tören düzenledi.
ÖĞRETMEN+ADAYLARI+GÖREVE+HAZIR Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

 Öğretmen adaylarının diploma heyecanı yaşadığı törende aileler, çocuklarını yalnız bırakmadı. Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim Bilgin törende yaptığı konuşmada, Soma’da yaşanan maden faciasını hatırlatarak, “Milletimizi tarifi imkânsız bir yasa boğan Soma’daki maden ocağı faciasında yüzlercesini ebediyete uğurladığımız emekçilerimize Allah’tan rahmet,  kederli ailelerine, yakınlarına ve milletimize baş sağlığı, yaralı olanlara da acil şifalar diliyorum.” dedi.  Eğitim Fakültesi’nin sahip olduğu değerler ve taşıdığı misyondan bahseden Bilgin konuşmasına şöyle devam etti: “Fakültemiz; eğitim ve öğretimdeki mükemmellik düzeyi, toplumun yarınlarını inşa etmeye talip donanımlı insan gücünü yetiştirmedeki kararlılığı, üstün nitelikli akademik kadrosu, çağdaş altyapısı, nicelik ve nitelik olarak saygınlığı ile ülkemizde örnek gösterilen bir fakülte olma yolunda; öğrencilerimize, ailelerine ve içinde yaşadığımız topluma hizmet aşkıyla gelişimini en üst düzeyde devam ettirmektedir.”Öğrencilerin, gösterdikleri gayret ve çalışmalarla birçok zorluğu aştıklarını ve şuan mezun olacaklarını söyleyen Bilgin öğrencilere, “Sizlerden ilgiyi, bilgiyi ve sevgiyi, bizi biz yapan tüm değerlerimizle harmanlayarak, ülkemin dört bucağındaki genç nesillerin zihinlerine ve gönüllerine anlayışla, sabırla ve umutla nakşetmenizi istiyorum.” mesajını verdi. Özel Eğitim Bölümü Zihin Engelliler Bölümü Öğretim Üyesi Ayşegül Şükran Öz’ün de konuştuğu törende Öz, öğrencilere şu mesajı verdi: “Bu ülkenin kurulma ilkelerini ve koşullarını unutmayın, nasıl kıymetli bir mirasın varisi olduğunuzu hep aklınızda tutun. Tutkularınızı ve hayallerinizi bir kenara bırakmayın. Gelecek için plan yapmak güzeldir, ama planlarla yetinmeyin hemen bu gün harekete geçin.” Türkçe Eğitimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Eyüp Coşkun ise, mezuniyet sevincini buruk yaşadıklarını belirttiği konuşmasında, “Maalesef 10 gün önce meydana gelen feci bir kaza ile Soma’da 301 vatandaşımızı kaybettik. Ülke tarihimizin bu en büyük iş kazasında hayatını kaybeden şehitlerimizi saygıyla anıyor, yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum.” dedi.Mezun olan öğrencilere de seslenen Coşkun, “Üniversiteyi kazanmış olmanın mutluluğuyla girdiğiniz bu bölümden 4 yıllık bir eğitimle öğretmen unvanıyla mezun oluyorsunuz.” diye konuştu. Burada geçirdikleri 4 yılın öğrencileri sadece birer diploma sahibi yapmadığını belirten Coşkun, öğrencilere meslek yaşantılarını aydınlatacak ve rehberlik yapacak dolu dolu bir eğitim ve ömür boyu sürecek dostluklar kazandırdığını vurguladı.Tören sonunda dereceye giren öğrencilere protokol tarafından diplomalarıyla birlikte plaket verildi. Tüm öğrencilerin diplomalarını almalarının ardından gelenek hale gelen kep atma töreni yapıldı. Öğrenciler hep birlikte merakla bekledikleri o anda coşkuyla keplerini havaya attılar. 4 yılın sonunda haklı sevinç yaşayan öğrenciler, bir yandan arkadaşlarından ayrılmanın hüznünü yaşarken bir yandan da yeni bir hayata atılmanın sevincini yaşadılar.
ÖĞRETMEN ADAYLARI GÖREVE HAZIR haberi 24 Mayıs 2014 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay /  4307 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
ÖĞRETMEN ADAYLARI GÖREVE HAZIR haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 4307 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
ÖĞRETMEN+ADAYLARI+GÖREVE+HAZIR Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
ÖĞRETMEN ADAYLARI GÖREVE HAZIR Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 24 Nisan 2024 Çarşamba 20:58 https://firmarehberim.com/haber/yerel/ogretmen-adaylari-goreve-hazir--18797 #ÖĞRETMEN #ADAYLARI #GÖREVE #HAZIR #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #ÖĞRETMENADAYLARI #ADAYLARIGÖREVE #GÖREVEHAZIR #ÖĞRETMENADAYLARIGÖREVEHAZIR #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Oyuncaklar, Hatay'da Depremzede çocuklara Ulaştırıldı

Almanya'nın Dortmund kentinde faaliyet gösteren Çukurova e.V. Dortmund Derneği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Hatay'da depremzede çocuklara oyuncak dağıttı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 19:03
Depremlerde hayatını kaybeden çocuklar 23 Nisan’da unutulmadı

Hatay'da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, depremlerde hayatını kaybeden çocukların mezarları ziyaret edildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 17:54
Medeniyetler Korosu Ödül Töreninde Sahne Aldı

2019 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülünü alarak gururumuz olan ilimizin marka değeri Antakya Medeniyetler Korosu , Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödül töreninde sahne aldı. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın tarihi salonunda düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödülünü alan kurum ve kuruluşlar katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ocak 2023 13:53
Hatay’da ekmek fiyatları zamlandı

Hatay Fırıncılar Odası’ndan alınan bilgiye göre, 210 gram ekmeğin 5 TL’den satışa sunulacağı belirtildi.

Nejla Çetinoğlu | 14 Ocak 2023 15:11
BAŞKAN SAVAŞ’TAN RAS-EL SENİ MESAJI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Miladi takvime göre 14 Ocak’a denk gelen ve Alevi vatandaşların yeni yıl olarak kutladığı ‘Ras-el Seni’ bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:23
HGC YÖNETİMİNDEN PROTOKOL ZİYARETLERİ

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, protokol ziyareti kapsamında sırasıyla Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve ATB Başkanı Ali Celal Mursaloğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:37
DEVA Defne’den Başkan Güzel’e ziyaret

Demokrasi ve Atılım Partisi Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli ve beraberindeki heyet Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’i makamında ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 14:34
KIRIKHAN BELEDİYESİ YILIN İLK BELEDİYE MECLİS OLAĞAN TOPLANTISINI YAPTI

Kırıkhan Belediyesi 2023 Yılının Ocak ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:26
UKUD’UN 3. GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hatay’da 6 yıl önce kurulan Uluslararası Kültürler Derneği’nin(UKUD) 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Adnan Taş güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Ocak 2023 16:49
SAADET PARTİSİ HATAY’DA SAHADA

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, GİK Üyeleri, Çelebi Keyhıdır, Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Soner Çontar, Necati Eroğlu, Hayri Kamalı ve Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe ilçe teşkilatlarıyla beraber Hatay’da yerel basın, belediye başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat odası, muhtarlar, STK temsilcileri, hasta ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Nejla Çetinoğlu | 04 Ocak 2023 16:25
Öğretmen Adaylari Göreve Hazir Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Öğretmen Adaylari Göreve Hazir için Sıkça Sorulan Sorular
Öğretmen Adaylari Göreve Hazir En Gücel Haberler
Öğretmen Adaylari Göreve Hazir Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Öğretmen Adaylari Göreve Hazir Firma Rehberi Nerde?
Öğretmen Adaylari Göreve Hazir Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Öğretmen Adaylari Göreve Hazir Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Öğretmen Adaylari Göreve Hazir En Popüler Haber Listesi Nerede?
Öğretmen Adaylari Göreve Hazir Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Öğretmen Adaylari Göreve Hazir İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Öğretmen Adaylari Göreve Hazir Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Öğretmen Adaylari Göreve Hazir Son Güncellemeleri Neler?
Öğretmen Adaylari Göreve Hazir Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Öğretmen Adaylari Göreve Hazir Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Öğretmen Adaylari Göreve Hazir Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?