ÖZOVA GROUPa PLAKET googlepng

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Özova Group adına Murat İçcan'a plaket takdim etti. Toprak mahsulleri ofisinin (TMO) 80. Yılı dolayısıyla TMO Güvercinlik tesislerinde yapılan toplantıda Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba'dan ÖZOVA GROUP'a plaket takdim edildi.

ÖZOVA GROUP'a PLAKET Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Özova Group adına Murat İçcan'a plaket takdim etti. Toprak mahsulleri ofisinin (TMO) 80. Yılı dolayısıyla TMO Güvercinlik tesislerinde yapılan toplantıda Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba'dan ÖZOVA GROUP'a plaket takdim edildi. ÖZOVA GROUP'a PLAKET... Türkiye’de ilk olarak "özel sektöre uzun süreli kiralama yöntemiyle lisanslı depo yaptırılması" konusunda İhale Şartnamesine uygun depo ihalesini ilk bitiren Hatay ve Türkiye'nin en büyük firmalarından olan Platinyum Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk A.Ş (Özova Group) adına Murat İÇCAN Tarım Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba’dan plaket aldı. Özova Group; hem Türkiye’de hem de bölgemizde güvenirliğin ve gururun timsali olduğunu kanıtlamış oldu. Özova Group'tan yapılan açıklamaya göre; Bölgemizde Tek Lisanslı Depo faaliyeti yürüten Özova Group bünyesinde ki firma olan Grain Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk A.Ş firmasına üreticiler ürününü lisanslı depo şartlarında teslim ettikleri takdirde bu yıl depo kira ücreti ödemeyecek, kira ücretini Tarım Bakanlığı karşılayacak. Ürün teslim ederken 25 lira analiz ücretini ödemeyecek. Ton başına 25 lira nakliye desteği alacak, bu ilk kez bu yıl uygulanacak. Ürününü sattığında yüzde 2 stopaj 21 TL vergisi ve yüzde 2 Sosyal Güvenlik Kurumu bedeli 21 TL üretici çiftçi ödemeyecektir. Bu kapsamda çiftçinin TON BAŞINA KARI 67 TL olacak. Ziraat Bankası ve Tarım Kredi aracılığıyla şartsız, kefilsiz kredi kullanabilecek, kredinin tüm faizini Tarım Bakanlığı Karşılayacak. Tarım Bakanlığının tüm bu destekleri ile örneğin lisanslı depoya 20 ton ürününü getiren bir üretici, bunu ister TMO'ya ister tüccara veya sanayiciye satsın, bin 450 liraya kadar kazanç sağlayabilecek. TMO tesislerindeki törende konuşan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Türkiye'de depo açığının giderilmesi amacıyla TMO tarafından "özel sektöre uzun süreli kiralama yöntemiyle lisanslı depo yaptırılması" sürecinin başlatıldığına dikkati çekti. Bakan Fakıbaba "bu kapsamda ülke genelinde 90 noktada, 4,2 milyon ton kapasiteli depo yapımı hedeflenmiştir. İhtiyaç görülen noktalarda depo yapımı faaliyetlerine devam edilecektir. Bunların 2018 yılında 2,5 milyon tonluk kısmı, 2019 yılı sonunda ise tamamı devreye girmiş olacaktır" dedi.
ÖZOVA GROUPa PLAKET haberi 17 Mayıs 2018 17:21 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Osmangazi İlçe Jandarma Komutanlığı adına Hatay / Kırıkhan muhabirimiz f tarafından Tarım sektörüne eklenmiş olup  3428 kişi tarafından okunmuş 1 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Muhabir
İlgili Sektör
Şehir
ÖZOVA GROUPa PLAKET haberi, Hatay Kırıkhan Yerel Haberleri Hatay ili Kırıkhan ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 3428 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
ÖZOVA+GROUPa+PLAKET Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
ÖZOVA GROUPa PLAKET Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 24 Nisan 2024 Çarşamba 07:04 https://firmarehberim.com/haber/yerel/ozova-groupa-plaket-233042 #ÖZOVA #GROUPa #PLAKET #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #ÖZOVAGROUPa #GROUPaPLAKET #ÖZOVAGROUPaPLAKET #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Medeniyetler Korosu Ödül Töreninde Sahne Aldı

2019 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülünü alarak gururumuz olan ilimizin marka değeri Antakya Medeniyetler Korosu , Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödül töreninde sahne aldı. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın tarihi salonunda düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödülünü alan kurum ve kuruluşlar katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ocak 2023 13:53
Hatay’da ekmek fiyatları zamlandı

Hatay Fırıncılar Odası’ndan alınan bilgiye göre, 210 gram ekmeğin 5 TL’den satışa sunulacağı belirtildi.

Nejla Çetinoğlu | 14 Ocak 2023 15:11
BAŞKAN SAVAŞ’TAN RAS-EL SENİ MESAJI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Miladi takvime göre 14 Ocak’a denk gelen ve Alevi vatandaşların yeni yıl olarak kutladığı ‘Ras-el Seni’ bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:23
HGC YÖNETİMİNDEN PROTOKOL ZİYARETLERİ

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, protokol ziyareti kapsamında sırasıyla Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve ATB Başkanı Ali Celal Mursaloğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:37
DEVA Defne’den Başkan Güzel’e ziyaret

Demokrasi ve Atılım Partisi Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli ve beraberindeki heyet Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’i makamında ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 14:34
KIRIKHAN BELEDİYESİ YILIN İLK BELEDİYE MECLİS OLAĞAN TOPLANTISINI YAPTI

Kırıkhan Belediyesi 2023 Yılının Ocak ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:26
UKUD’UN 3. GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hatay’da 6 yıl önce kurulan Uluslararası Kültürler Derneği’nin(UKUD) 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Adnan Taş güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Ocak 2023 16:49
SAADET PARTİSİ HATAY’DA SAHADA

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, GİK Üyeleri, Çelebi Keyhıdır, Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Soner Çontar, Necati Eroğlu, Hayri Kamalı ve Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe ilçe teşkilatlarıyla beraber Hatay’da yerel basın, belediye başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat odası, muhtarlar, STK temsilcileri, hasta ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Nejla Çetinoğlu | 04 Ocak 2023 16:25
YENİ KİMLİK KARTI OLMAYANLAR BANKAYA GİREMEYECEK

Yeni kimlik kartı bulunmayan vatandaşlar banka işlemlerini bankadan yapamayacak.

| 03 Ocak 2023 15:16
MKÜ Hastanesinde Devir Teslim Töreni

Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde devir teslim töreni düzenlendi. Rektör Prof. Dr. Veysel Eren ve Rektör Yardımcısi Prof. Dr. Erhan Yengil’in katıldığı törenle hastane yönetiminde görev devir teslim töreni yapıldı.

Mehmet Katırcıoğlu | 03 Ocak 2023 14:32
Özova Groupa Plaket Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Özova Groupa Plaket için Sıkça Sorulan Sorular
Özova Groupa Plaket En Gücel Haberler
Özova Groupa Plaket Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Özova Groupa Plaket Firma Rehberi Nerde?
Özova Groupa Plaket Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Özova Groupa Plaket Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Özova Groupa Plaket En Popüler Haber Listesi Nerede?
Özova Groupa Plaket Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Özova Groupa Plaket İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Özova Groupa Plaket Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Özova Groupa Plaket Son Güncellemeleri Neler?
Özova Groupa Plaket Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Özova Groupa Plaket Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Özova Groupa Plaket Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?