Refik Eryılmaz ın Zafer Bayramı Mesajı googlepng

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Av.Refik Eryılmaz 30 Ağustos Zafer Bayramı”nın 91. yıldönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Refik+Eryılmaz+ın+Zafer+Bayramı+Mesajı+ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Şanlı tarihimizin en önemli kilometre taşlarından olan 30 Ağustos Zaferi, Çanakkale'den Sakarya'ya uzanan kahramanlık destanı neticesinde küllerinden doğan tam bağımsız, ulusal egemenliğe dayanan, Lâik ve Demokratik yeni Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurulmasının yolunu açmıştır. Bu zafer 20. yüzyılda emperyalizme karşı kazanılan ilk zaferdir. Sömürgeciler ve onların yerli işbirlikçileri yenilmiş, ülkemizden kovulmuş, genç Cumhuriyet "Yurtta barış, dünyada barış" anlayışıyla kurulmuş, Sevr düşü peşinde koşanların emellerini hiçbir zaman gerçekleştiremeyeceklerini göstermiştir. 19 Mayısla başlayan, 30 Ağustos’ta “Ya istiklal ya ölüm!” parolasıyla süren bağımsızlık savaşı ile bu topraklardan kovulanlari, bugün yine bu topraklarda cirit atıyorlar. Yeni Sevr özlemiyle yanan Emperyalistler ve onların yerli işbirlikçileri Vahdettinlerin, Damat Feritlerin, Şeyh Saidlerin, Ali Kemallerin torunları 23 Nisan’ın, 29 Ekim’in, 30 Ağustos’un, Çanakkale Zaferi’nin ve 19 Mayıs’ın izlerini silmeye çalışıyorlar. Dün olduğu gibi bugün de aynı emperyalist güçler (BOP) Büyük Ortadoğu projesi kapsamında Ortadoğu coğrafyasında sergilemekte oldukları, adına “Arap Baharı” dedikleri kirli savaşla yeni ülkeler işgal ederek, bu ülkelerin doğal kaynaklarını elde etmeye çalışmaktadırlar. Bunun karşısında durabilmek için, Ulu Önder Atatürk’ün “Yurtta Barış Dünyada Barış” şiarından ayrılmadan, kişilikli ve ulusal çıkarlarımız doğrultusunda bir dış politikaya ve bu politikayı hayata geçirecek, dirayetli, güçlü ve anti-emperyalist bir anlayışın iktidarına ihtiyaç vardır. Türkiye Cumhuriyetini savaşın eşiğine getiren AKP hükümeti kendi ulusal çıkarlarımız için değil emperyalizmin çıkarlarına uygun davranarak bu kirli projelerin içinde yer almıştır. 2002 'den beri iktidar olan AKP iktidarı ülkemizin kuruluş sürecinin dayanağı olan ulusal bayramlarımızı da resmi kutlama programlarından çıkarmış ve ulusumuzu bir kimliksizleştirme sürecine sokmuştur. Aziz milletimiz zaferlerle dolu şanlı tarihimizde olduğu gibi bugün de emperyalist emellere ve yerli işbirlikçilerine, gerek vatan topraklarında gerekse Ortadoğu coğrafyasında asla geçit vermeyecektir.Cumhuriyet Halk Partisi olarak dün olduğu gibi bugünde Cumhuriyetimizin temel değerlerine her saldırıyı ve değerlerimizi unutturmaya çalışan her girişimi boşa çıkaracağımızdan, “Yurtta Sulh Cihanda Sulh” şiarından taviz vermeyeceğimizden kimsenin şüphesi olmamalıdır. Bu uğurda üzerimize düşen tüm görevi layıkıyla yerine getireceğimizi bir kez daha saygıdeğer halkımıza duyuruyoruz.Bu vesileyle Yüce milletimizin ve onun bağrından çıkmış kahraman ordumuzun 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetler Gününü kutluyor, başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Kurtuluş Savaşı’nın tüm kahramanlarını, kanlarıyla, canlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi, gazilerimizi saygı ve minnetle anıyorum.’ ifadelerine yer verdi.  
Refik Eryılmaz ın Zafer Bayramı Mesajı haberi 30 Ağustos 2013 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay /  27213 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
Refik Eryılmaz ın Zafer Bayramı Mesajı haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 27213 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
Refik+Eryılmaz+ın+Zafer+Bayramı+Mesajı+ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
Refik Eryılmaz ın Zafer Bayramı Mesajı Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 24 Nisan 2024 Çarşamba 11:54 https://firmarehberim.com/haber/yerel/refik-eryilmaz-in-zafer-bayrami-mesaji--16954 #Refik #Eryılmaz #ın #Zafer #Bayramı #Mesajı #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #RefikEryılmaz #Eryılmazın #ın #Zafer #ZaferBayramı #BayramıMesajı #RefikEryılmazınZaferBayramıMesajı #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Medeniyetler Korosu Ödül Töreninde Sahne Aldı

2019 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülünü alarak gururumuz olan ilimizin marka değeri Antakya Medeniyetler Korosu , Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödül töreninde sahne aldı. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın tarihi salonunda düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödülünü alan kurum ve kuruluşlar katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ocak 2023 13:53
Hatay’da ekmek fiyatları zamlandı

Hatay Fırıncılar Odası’ndan alınan bilgiye göre, 210 gram ekmeğin 5 TL’den satışa sunulacağı belirtildi.

Nejla Çetinoğlu | 14 Ocak 2023 15:11
BAŞKAN SAVAŞ’TAN RAS-EL SENİ MESAJI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Miladi takvime göre 14 Ocak’a denk gelen ve Alevi vatandaşların yeni yıl olarak kutladığı ‘Ras-el Seni’ bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:23
HGC YÖNETİMİNDEN PROTOKOL ZİYARETLERİ

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, protokol ziyareti kapsamında sırasıyla Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve ATB Başkanı Ali Celal Mursaloğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:37
DEVA Defne’den Başkan Güzel’e ziyaret

Demokrasi ve Atılım Partisi Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli ve beraberindeki heyet Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’i makamında ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 14:34
KIRIKHAN BELEDİYESİ YILIN İLK BELEDİYE MECLİS OLAĞAN TOPLANTISINI YAPTI

Kırıkhan Belediyesi 2023 Yılının Ocak ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:26
UKUD’UN 3. GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hatay’da 6 yıl önce kurulan Uluslararası Kültürler Derneği’nin(UKUD) 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Adnan Taş güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Ocak 2023 16:49
SAADET PARTİSİ HATAY’DA SAHADA

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, GİK Üyeleri, Çelebi Keyhıdır, Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Soner Çontar, Necati Eroğlu, Hayri Kamalı ve Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe ilçe teşkilatlarıyla beraber Hatay’da yerel basın, belediye başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat odası, muhtarlar, STK temsilcileri, hasta ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Nejla Çetinoğlu | 04 Ocak 2023 16:25
YENİ KİMLİK KARTI OLMAYANLAR BANKAYA GİREMEYECEK

Yeni kimlik kartı bulunmayan vatandaşlar banka işlemlerini bankadan yapamayacak.

| 03 Ocak 2023 15:16
MKÜ Hastanesinde Devir Teslim Töreni

Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde devir teslim töreni düzenlendi. Rektör Prof. Dr. Veysel Eren ve Rektör Yardımcısi Prof. Dr. Erhan Yengil’in katıldığı törenle hastane yönetiminde görev devir teslim töreni yapıldı.

Mehmet Katırcıoğlu | 03 Ocak 2023 14:32
Refik Eryılmaz In Zafer Bayramı Mesajı Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Refik Eryılmaz In Zafer Bayramı Mesajı için Sıkça Sorulan Sorular
Refik Eryılmaz In Zafer Bayramı Mesajı En Gücel Haberler
Refik Eryılmaz In Zafer Bayramı Mesajı Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Refik Eryılmaz In Zafer Bayramı Mesajı Firma Rehberi Nerde?
Refik Eryılmaz In Zafer Bayramı Mesajı Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Refik Eryılmaz In Zafer Bayramı Mesajı Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Refik Eryılmaz In Zafer Bayramı Mesajı En Popüler Haber Listesi Nerede?
Refik Eryılmaz In Zafer Bayramı Mesajı Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Refik Eryılmaz In Zafer Bayramı Mesajı İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Refik Eryılmaz In Zafer Bayramı Mesajı Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Refik Eryılmaz In Zafer Bayramı Mesajı Son Güncellemeleri Neler?
Refik Eryılmaz In Zafer Bayramı Mesajı Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Refik Eryılmaz In Zafer Bayramı Mesajı Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Refik Eryılmaz In Zafer Bayramı Mesajı Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?