Rektör Güder'den CHP ve MHP ziyareti googlepng

MKÜ Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder, üniversitenin kuruluşunun 20. yıldönümü dolayısıyla AK parti ziyaretinin ardından CHP ve MHP'ye de ziyarette bulundu.
Rektör+Güder+#39;den+CHP+ve+MHP+ziyareti Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Rektör Güder, CHP İl Başkanı Servet Mullaoğlu'na yaptığı nezaket ziyaretinde, “Üniversitemiz 20. yılını doldurdu bu sürede 33.500 öğrencisiyle bir ilçe büyüklüğünde bir üniversiteyi oluşturmayı başardık. Elbette üniversitenin akademik ve idari çalışanları olarak biz bu büyümeyi yolunda çalışırken bir taraftan da toplumun değişik kesimlerinden sürekli olarak destek aldık, desteklendik. Üniversitemizi büyütmek, geliştirmek adına ikili ilişkiler kurduk. Her dönemde önemli desteklere sahip olduk.Bu kapsamda gerek üniversitenin mali ihtiyaçlarının giderilmesinde yıllar içerisinde siyasi partilerimizin, milletvekillerin mecliste, bakanlıklarda üniversitemize destekler sağlarken il içerisinde de Valiliğimiz Kaymakamlığımız, Bakanlıklarımız, siyasi partilerimizin İl ve İlçe Başkanlıkları, İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerimiz, Ziraat Odalarımız, Diş Hekimleri Odamız gibi pek çok odalarımız, Ticaret ve Sanayi Odalarımız, Borsalarımız, Organize Sanayi Bölge Müdürlüklerimiz bir yandan da yükseköğretimin kaliteli ve güvenli şartlarda yürütülmesi için kolluk kuvvetlerimiz, adalet mekanizmamız çeşitli vesilelerle üniversiteye katkılar sağlamış oldular.20 yılda üniversitemizin büyümesi yolunda katkıda bulunanlara gerek şahıslarına gerekse şahıslarında kendisinden önce aynı görevlerde bulunmuş haleflerine ve çalışma arkadaşlarına, onların şahsında teşekkür etmeye çalıştık, bugünde bu vesileyle Cumhuriyet Halk Partisi'nin İl Başkanlığı'nı ziyarete gelmiş bulunduk ve kendilerine sizlerin huzurunda üniversitemiz adına hazırlamış olduğumuz bu çerçeveyi takdim ederek üniversitemize şimdiye kadar yapılmış olan katkıları dolayısıyla kendilerine teşekkürlerimi iletiyorum.” dedi.Rektör Güder, ziyaret programı çerçevesinde MHP İl Başkanı Adnan Akdaş'a yaptığı ziyarette; “Tüm toplum kesimlerinde mali kaynaklarda destek alan üniversitemiz ikili ilişkilerde ortak projeler gerçekleştirerek ve manevi anlamda destekler alarak eğitim yolunda hızlı bir büyüme sağlamıştır. Bu büyümemiz sadece kendimize ait bir çalışmayla değil tüm toplumun desteğiyle oldu. Bu anlamda toplumdan desteği olan herkese teşekkür etmenin önemli olduğunu, gerekli olduğunu düşünüyorum. Bu düşünceyle hareketle 2 hafta evvel Sayın Valimizden başlayarak yaptığımız ziyaretlerde siyasi parti temsilcilerimize de teşekkür etmeyi düşündüğümüzden, bugün ilimizdeki Parti İl Başkanlıklarına ziyarette bulunduk. MHP adına size ve sizin şahsınızda bütün MHP Temsilcilerine teşekkür plaketini sunuyorum.” dedi.
Rektör Güder'den CHP ve MHP ziyareti haberi 14 Aralık 2012 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay /  11043 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
Rektör Güder'den CHP ve MHP ziyareti haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 11043 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
Rektör+Güder+#39;den+CHP+ve+MHP+ziyareti Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
Rektör Güderveamp;#39;den CHP ve MHP ziyareti Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 20 Nisan 2024 Cumartesi 00:43 https://firmarehberim.com/haber/yerel/rektor-guderden-chp-ve-mhp-ziyareti--14931 #Rektör #Güderveamp;#39;den #CHP #ve #MHP #ziyareti #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #RektörGüderveamp;#39;den #Güderveamp;#39;denCHP #CHPve #veMHP #MHPziyareti #RektörGüderveamp;#39;denCHPveMHPziyareti #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Medeniyetler Korosu Ödül Töreninde Sahne Aldı

2019 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülünü alarak gururumuz olan ilimizin marka değeri Antakya Medeniyetler Korosu , Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödül töreninde sahne aldı. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın tarihi salonunda düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödülünü alan kurum ve kuruluşlar katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ocak 2023 13:53
Hatay’da ekmek fiyatları zamlandı

Hatay Fırıncılar Odası’ndan alınan bilgiye göre, 210 gram ekmeğin 5 TL’den satışa sunulacağı belirtildi.

Nejla Çetinoğlu | 14 Ocak 2023 15:11
BAŞKAN SAVAŞ’TAN RAS-EL SENİ MESAJI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Miladi takvime göre 14 Ocak’a denk gelen ve Alevi vatandaşların yeni yıl olarak kutladığı ‘Ras-el Seni’ bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:23
HGC YÖNETİMİNDEN PROTOKOL ZİYARETLERİ

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, protokol ziyareti kapsamında sırasıyla Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve ATB Başkanı Ali Celal Mursaloğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:37
DEVA Defne’den Başkan Güzel’e ziyaret

Demokrasi ve Atılım Partisi Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli ve beraberindeki heyet Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’i makamında ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 14:34
KIRIKHAN BELEDİYESİ YILIN İLK BELEDİYE MECLİS OLAĞAN TOPLANTISINI YAPTI

Kırıkhan Belediyesi 2023 Yılının Ocak ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:26
UKUD’UN 3. GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hatay’da 6 yıl önce kurulan Uluslararası Kültürler Derneği’nin(UKUD) 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Adnan Taş güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Ocak 2023 16:49
SAADET PARTİSİ HATAY’DA SAHADA

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, GİK Üyeleri, Çelebi Keyhıdır, Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Soner Çontar, Necati Eroğlu, Hayri Kamalı ve Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe ilçe teşkilatlarıyla beraber Hatay’da yerel basın, belediye başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat odası, muhtarlar, STK temsilcileri, hasta ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Nejla Çetinoğlu | 04 Ocak 2023 16:25
YENİ KİMLİK KARTI OLMAYANLAR BANKAYA GİREMEYECEK

Yeni kimlik kartı bulunmayan vatandaşlar banka işlemlerini bankadan yapamayacak.

| 03 Ocak 2023 15:16
MKÜ Hastanesinde Devir Teslim Töreni

Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde devir teslim töreni düzenlendi. Rektör Prof. Dr. Veysel Eren ve Rektör Yardımcısi Prof. Dr. Erhan Yengil’in katıldığı törenle hastane yönetiminde görev devir teslim töreni yapıldı.

Mehmet Katırcıoğlu | 03 Ocak 2023 14:32
Rektör Güder&Amp;#39;Den Chp Ve Mhp Ziyareti Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Rektör Güder&Amp;#39;Den Chp Ve Mhp Ziyareti için Sıkça Sorulan Sorular
Rektör Güder&Amp;#39;Den Chp Ve Mhp Ziyareti En Gücel Haberler
Rektör Güder&Amp;#39;Den Chp Ve Mhp Ziyareti Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Rektör Güder&Amp;#39;Den Chp Ve Mhp Ziyareti Firma Rehberi Nerde?
Rektör Güder&Amp;#39;Den Chp Ve Mhp Ziyareti Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Rektör Güder&Amp;#39;Den Chp Ve Mhp Ziyareti Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Rektör Güder&Amp;#39;Den Chp Ve Mhp Ziyareti En Popüler Haber Listesi Nerede?
Rektör Güder&Amp;#39;Den Chp Ve Mhp Ziyareti Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Rektör Güder&Amp;#39;Den Chp Ve Mhp Ziyareti İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Rektör Güder&Amp;#39;Den Chp Ve Mhp Ziyareti Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Rektör Güder&Amp;#39;Den Chp Ve Mhp Ziyareti Son Güncellemeleri Neler?
Rektör Güder&Amp;#39;Den Chp Ve Mhp Ziyareti Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Rektör Güder&Amp;#39;Den Chp Ve Mhp Ziyareti Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Rektör Güder&Amp;#39;Den Chp Ve Mhp Ziyareti Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?