SAVAŞ GEZİLERİNİ DÖRTYOL VE PAYAS' TA SÜRDÜRDÜ googlepng

Antakya Belediye Başkanı CHP'nin Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Lütfü Savaş, seçim çalışmalarını Dörtyol ilçesinde gerçekleştirdiği temaslarla sürdürdü. 

SAVAŞ+GEZİLERİNİ+DÖRTYOL+VE+PAYAS+#39;+TA+SÜRDÜRDÜ+ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Dörtyol'da CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu ve CHP Dörtyol Belediye Başkan Adayı Metehan Duduoğlu tarafından karşılanan Başkan Savaş, İstiklal Marşı'mızın kabulünün 93. yıldönümü münasebetiyle Dörtyol Milli Eğitim Müdürlüğü'nde düzenlenen kutlamaya katıldı. İstiklal Marşımızın şanlı Türk Bayrağımızla birlikte bu topraklarda ilelebet var olacağını ifade eden Başkan Savaş, İstiklal Marşımızın şairi Mehmet Akif Ersoy'u da rahmetle andı. Daha sonra Dörtyol MMK Metalurji, Sanayi ve Liman İşletmeciliği A.Ş'ye geçen Başkan Savaş, buradaki ziyaretinde, izlenen Ortadoğu siyasetiyle ekonomisi en büyük zarar gören Hatay'ın normale dönmesi adına çalışacaklarını söyledi. Dörtyol Gökkuşağı Derneği'nin düzenlediği kermese katılan Başkan Savaş, burada dernek üyesi hemşerilerine hitaben yaptığı konuşmada, Hatay'ın çok renkli toplumsal yapısını bozmak isteyen sinsi odaklarla mücadele etmeye devam edeceklerini vurguladı.Temaslarını Dörtyol esnafını ziyaret ederek sürdüren Başkan Savaş, hemşerilerinin büyük ilgisi ve alkışlar arasında karşılandı. Esnaf hemşerilerini ziyaretin ardından Dörtyol Botaş'a geçen Başkan Savaş, yönetim kadrosuyla yaptığı görüşmede Büyükşehir hakkında samimi bir havada geçen sohbetler etti. Buradan Ocaklı'ya geçen Başkan Savaş, kendisini bekleyen kalabalık hemşerileri tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı. Hemşerilerinin alkışları ve Büyük Başkan sloganlarını eksik etmediği mitingde konuşan Lütfü Savaş, büyük Hatay'ın mega projelerini hayata geçirmek adına 30 Mart'ta hemşerilerinin haklı, çalıskan ve huzur yanlısı adaya oy vereceklerinden emin olduğunu söyledi. Dörtyol ziyaretleri ardından Payas'a geçen Başkan Savaş'ı CHP Payas Belediye Başkan Adayı Tuncer Sümer karşıladı. Payas Organize Sanayi Bölgesi İşadamları Toplantısı'na katılan Başkan Savaş, Hatay'ın yeniden kuruluşu ve kurtuluşu anlamında önem taşıyan yerel seçimlerde, sanayicisinden esnafına, işçisinden çiftçisine kadar tüm hemşerilerine tarihi bir görev düştüğünü vurguladı.
SAVAŞ GEZİLERİNİ DÖRTYOL VE PAYAS' TA SÜRDÜRDÜ haberi 14 Mart 2014 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay /  6366 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
SAVAŞ GEZİLERİNİ DÖRTYOL VE PAYAS' TA SÜRDÜRDÜ haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 6366 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
SAVAŞ+GEZİLERİNİ+DÖRTYOL+VE+PAYAS+#39;+TA+SÜRDÜRDÜ+ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Medeniyetler Korosu Ödül Töreninde Sahne Aldı

2019 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülünü alarak gururumuz olan ilimizin marka değeri Antakya Medeniyetler Korosu , Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödül töreninde sahne aldı. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın tarihi salonunda düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödülünü alan kurum ve kuruluşlar katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ocak 2023 13:53
Hatay’da ekmek fiyatları zamlandı

Hatay Fırıncılar Odası’ndan alınan bilgiye göre, 210 gram ekmeğin 5 TL’den satışa sunulacağı belirtildi.

Nejla Çetinoğlu | 14 Ocak 2023 15:11
BAŞKAN SAVAŞ’TAN RAS-EL SENİ MESAJI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Miladi takvime göre 14 Ocak’a denk gelen ve Alevi vatandaşların yeni yıl olarak kutladığı ‘Ras-el Seni’ bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:23
HGC YÖNETİMİNDEN PROTOKOL ZİYARETLERİ

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, protokol ziyareti kapsamında sırasıyla Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve ATB Başkanı Ali Celal Mursaloğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:37
DEVA Defne’den Başkan Güzel’e ziyaret

Demokrasi ve Atılım Partisi Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli ve beraberindeki heyet Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’i makamında ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 14:34
KIRIKHAN BELEDİYESİ YILIN İLK BELEDİYE MECLİS OLAĞAN TOPLANTISINI YAPTI

Kırıkhan Belediyesi 2023 Yılının Ocak ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:26
UKUD’UN 3. GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hatay’da 6 yıl önce kurulan Uluslararası Kültürler Derneği’nin(UKUD) 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Adnan Taş güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Ocak 2023 16:49
SAADET PARTİSİ HATAY’DA SAHADA

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, GİK Üyeleri, Çelebi Keyhıdır, Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Soner Çontar, Necati Eroğlu, Hayri Kamalı ve Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe ilçe teşkilatlarıyla beraber Hatay’da yerel basın, belediye başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat odası, muhtarlar, STK temsilcileri, hasta ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Nejla Çetinoğlu | 04 Ocak 2023 16:25
YENİ KİMLİK KARTI OLMAYANLAR BANKAYA GİREMEYECEK

Yeni kimlik kartı bulunmayan vatandaşlar banka işlemlerini bankadan yapamayacak.

| 03 Ocak 2023 15:16
MKÜ Hastanesinde Devir Teslim Töreni

Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde devir teslim töreni düzenlendi. Rektör Prof. Dr. Veysel Eren ve Rektör Yardımcısi Prof. Dr. Erhan Yengil’in katıldığı törenle hastane yönetiminde görev devir teslim töreni yapıldı.

Mehmet Katırcıoğlu | 03 Ocak 2023 14:32
Savaş Gezilerini Dörtyol Ve Payas&Amp;#39; Ta Sürdürdü Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Savaş Gezilerini Dörtyol Ve Payas&Amp;#39; Ta Sürdürdü için Sıkça Sorulan Sorular
Savaş Gezilerini Dörtyol Ve Payas&Amp;#39; Ta Sürdürdü En Gücel Haberler
Savaş Gezilerini Dörtyol Ve Payas&Amp;#39; Ta Sürdürdü Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Savaş Gezilerini Dörtyol Ve Payas&Amp;#39; Ta Sürdürdü Firma Rehberi Nerde?
Savaş Gezilerini Dörtyol Ve Payas&Amp;#39; Ta Sürdürdü Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Savaş Gezilerini Dörtyol Ve Payas&Amp;#39; Ta Sürdürdü Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Savaş Gezilerini Dörtyol Ve Payas&Amp;#39; Ta Sürdürdü En Popüler Haber Listesi Nerede?
Savaş Gezilerini Dörtyol Ve Payas&Amp;#39; Ta Sürdürdü Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Savaş Gezilerini Dörtyol Ve Payas&Amp;#39; Ta Sürdürdü İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Savaş Gezilerini Dörtyol Ve Payas&Amp;#39; Ta Sürdürdü Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Savaş Gezilerini Dörtyol Ve Payas&Amp;#39; Ta Sürdürdü Son Güncellemeleri Neler?
Savaş Gezilerini Dörtyol Ve Payas&Amp;#39; Ta Sürdürdü Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Savaş Gezilerini Dörtyol Ve Payas&Amp;#39; Ta Sürdürdü Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Savaş Gezilerini Dörtyol Ve Payas&Amp;#39; Ta Sürdürdü Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?