SEÇİLMİŞLERİN BULUŞMA TOPLANTISI googlepng

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Cumhuriyet Halk Partisi Hatay İl Başkanlığı’nın ev sahipliğinde düzenlenen ‘Seçilmişlerin Buluşma Toplantısı’na katıldı.
SEÇİLMİŞLERİN+BULUŞMA+TOPLANTISI Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Harbiye’deki bir otelin restoranında gerçekleşen yemeğe Başkan Savaş ile birlikte eşi Doç. Dr. Nazan Savaş, CHP’nin Hataylı Genel Başkan Yardımcısı Selin Sayek Böke, Milletvekilleri Mevlüt Dudu, Hilmi Yarayıcı, Serkan Topal, Birol Ertem, Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman, Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, CHP Hatay İl Başkanı Mehmet Güzelmansur, Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Nihat Matkap, CHP Eski Milletvekili Fuat Çay ve çok sayıda partili katıldı.Kurultay ve kongre süreçlerinden sonra parti içi moral ve dayanışma hissiyatının artması için düzenlenen yemekte konuşan Başkan Savaş, “Beraber çıktığımız bu yolculukta Hatay’ın aydınlık geleceğini inşa etmek üzere tüm gücümüzle çalışmaya devam etmekteyiz. Salondaki arkadaşlarımın gözlerindeki ışıltıyı görünce bunu hissedebiliyorum. Bu güzel günde bizi bir araya getiren Başkanımız Mehmet Bey’e ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.CHP Hatay İl Örgütü’nün davetlisi olarak gelen ve partililerin büyük sevgi gösterdiği Genel Başkan Yardımcısı Selin Sayek Böke ise, “Hatay’da olmaktan ve aranızda bulunmaktan dolayı çok mutluyum. Hatay, hem partimiz hem de ülkemiz için büyük öneme sahip bir şehrimizdir. İnşallah emeklerimizin karşılığını hep birlikte daha büyük başarılar elde ederek kazanırız. Ev sahipliğiniz ve misafirperverliğiniz için hepinize teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. 
SEÇİLMİŞLERİN BULUŞMA TOPLANTISI haberi 11 Mart 2016 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Siverek Çiçek Evi adına Hatay / Antakya muhabirimiz Mehmet Katırcıoğlu tarafından  1070 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
İlgili Firma
Şehir
SEÇİLMİŞLERİN BULUŞMA TOPLANTISI haberi, Hatay Antakya Yerel Haberleri Hatay ili Antakya ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 1070 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
SEÇİLMİŞLERİN+BULUŞMA+TOPLANTISI Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
SEÇİLMİŞLERİN BULUŞMA TOPLANTISI Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 25 Nisan 2024 Perşembe 07:09 https://firmarehberim.com/haber/yerel/secilmislerin-bulusma-toplantisi--24715 #SEÇİLMİŞLERİN #BULUŞMA #TOPLANTISI #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #SEÇİLMİŞLERİNBULUŞMA #BULUŞMATOPLANTISI #SEÇİLMİŞLERİNBULUŞMATOPLANTISI #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Oyuncaklar, Hatay'da Depremzede çocuklara Ulaştırıldı

Almanya'nın Dortmund kentinde faaliyet gösteren Çukurova e.V. Dortmund Derneği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Hatay'da depremzede çocuklara oyuncak dağıttı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 19:03
Depremlerde hayatını kaybeden çocuklar 23 Nisan’da unutulmadı

Hatay'da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, depremlerde hayatını kaybeden çocukların mezarları ziyaret edildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 17:54
Medeniyetler Korosu Ödül Töreninde Sahne Aldı

2019 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülünü alarak gururumuz olan ilimizin marka değeri Antakya Medeniyetler Korosu , Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödül töreninde sahne aldı. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın tarihi salonunda düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödülünü alan kurum ve kuruluşlar katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ocak 2023 13:53
Hatay’da ekmek fiyatları zamlandı

Hatay Fırıncılar Odası’ndan alınan bilgiye göre, 210 gram ekmeğin 5 TL’den satışa sunulacağı belirtildi.

Nejla Çetinoğlu | 14 Ocak 2023 15:11
BAŞKAN SAVAŞ’TAN RAS-EL SENİ MESAJI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Miladi takvime göre 14 Ocak’a denk gelen ve Alevi vatandaşların yeni yıl olarak kutladığı ‘Ras-el Seni’ bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:23
HGC YÖNETİMİNDEN PROTOKOL ZİYARETLERİ

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, protokol ziyareti kapsamında sırasıyla Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve ATB Başkanı Ali Celal Mursaloğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:37
DEVA Defne’den Başkan Güzel’e ziyaret

Demokrasi ve Atılım Partisi Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli ve beraberindeki heyet Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’i makamında ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 14:34
KIRIKHAN BELEDİYESİ YILIN İLK BELEDİYE MECLİS OLAĞAN TOPLANTISINI YAPTI

Kırıkhan Belediyesi 2023 Yılının Ocak ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:26
UKUD’UN 3. GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hatay’da 6 yıl önce kurulan Uluslararası Kültürler Derneği’nin(UKUD) 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Adnan Taş güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Ocak 2023 16:49
SAADET PARTİSİ HATAY’DA SAHADA

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, GİK Üyeleri, Çelebi Keyhıdır, Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Soner Çontar, Necati Eroğlu, Hayri Kamalı ve Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe ilçe teşkilatlarıyla beraber Hatay’da yerel basın, belediye başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat odası, muhtarlar, STK temsilcileri, hasta ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Nejla Çetinoğlu | 04 Ocak 2023 16:25
Seçilmişlerin Buluşma Toplantisi Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Seçilmişlerin Buluşma Toplantisi için Sıkça Sorulan Sorular
Seçilmişlerin Buluşma Toplantisi En Gücel Haberler
Seçilmişlerin Buluşma Toplantisi Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Seçilmişlerin Buluşma Toplantisi Firma Rehberi Nerde?
Seçilmişlerin Buluşma Toplantisi Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Seçilmişlerin Buluşma Toplantisi Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Seçilmişlerin Buluşma Toplantisi En Popüler Haber Listesi Nerede?
Seçilmişlerin Buluşma Toplantisi Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Seçilmişlerin Buluşma Toplantisi İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Seçilmişlerin Buluşma Toplantisi Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Seçilmişlerin Buluşma Toplantisi Son Güncellemeleri Neler?
Seçilmişlerin Buluşma Toplantisi Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Seçilmişlerin Buluşma Toplantisi Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Seçilmişlerin Buluşma Toplantisi Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?