SEMBOLİK BELEDİYE BAŞKANI PROJELERİNİ ANLATTI googlepng

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 93.yıldönümü kutlamaları çerçevesinde her yıl  geleneksel olarak düzenlenen “Sembolik Belediye Başkanı” geleneği bu yılda yapıldı.

 

SEMBOLİK+BELEDİYE+BAŞKANI+PROJELERİNİ+ANLATTI Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş’ın koltuğuna oturan Antakya Atatürk İlköğretim okulu7.sınıf öğrencilerinden Merve Nur Yenikafa, bir günlüğüne sembolik belediye başkanı oldu, projelerini açıkladı ve daire müdürlerine direktifler verdi.  Ziyarete Atatürk İlköğretimokulu Müdürü Mehmet Darcan, Türkçe öğretmeni Hülya Koldan, okul 7.sınıf öğrencilerinden Yunus Emre Edbe ve 3.sınıf öğrencilerinden Yüsra Nur Boğa katılım gösterdi.Sembolik Belediye Başkanı töreninde koltuğa oturan Atatürk İlköğretim okulu 7.sınıf öğrencisi Merve Nur Yenikafa, Başkan Savaş’ın bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve “Başkanım bana yapacak pek bir iş bırakmadınız. Şehrimize yaptığınız hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Geleceğe dair bazı projelerimi sizlerle paylaşacağım.” dedi.Başkan Merve Nur Yenikafa törende yaptığı açıklamada; “Sayın Başkanımız şehrin altyapı sorununu çözdü. Şehrimizde artık yağan yağmurlar sonrasında su taşkınları yaşanmıyor. Asi Nehrimiz güzel bir görünüme kavuştu. Şehrimize yeni parklar ve oyun alanları kazandırıldı. Caddelerimiz güzel görünümlere kavuştu. Ben de şehrimizdeki parkların sayısını daha da arttırmayı ve aynı zamanda Hayvan barınağı sayısını arttırmayı hedefliyorum. Antakya’yı marka şehir yaparak bir dünya kenti yapmak için çalışcağız. Barış, hoşgörü ve inanç turizmimizi dünyaya yayacağız. Zengin sofra kültürümüzü uluslar arası festivaller düzenleyerek tüm dünyaya tanıtacağız.” dedi.      Başkan Yenikafa; sembolik törende Belediye Park-Bahçe Müdürü Kürşat Kahraman ve Çevre Temizlik işlerinden sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Bozkurt’u makamına çağırarak park-bahçe düzenlemeleri ve şehrin temizliği hakkında direktifler verdi. Başkan Yenikafa, özellikle vatandaşların çöplerini çöp çıkartma saatleri olan 19.00-22.00 saatleri arasında çöp konteynerlerine bırakılması konusunda etkin çalışmalar yapılmasını istedi.              Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş ziyarette yaptığı konuşmada, “Büyük Önder Atatürk’ün geleceğimizin teminatı çocuklarımıza dünya üzerinde armağan edilen tek bayram olma özelliği taşıyan “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı” bu vesileyle bir kez daha kutluyorum. Başkanımız Merve Nur Yenikafa bilgisiyle, geleceğe dair vizyonuyla dersine iyi çalışmış, iyi hazırlanmış, bir hanım olmasından ötürü tüm detayları düşünmüş, tasarlamış, kızımızı gönülden tebrik ediyorum. Özellikle çocuklarımıza, gençlerimize ve gelecek nesillere layık çağdaş bir kent bırakma yolunda var gücümüzle çalışıyoruz. Önümüzdeki hizmet dönemimizde planladığımız bu hedeflerimizi, projelerimizi birer birer hayata geçirmeye devam edeceğiz. Hedefimiz çocuklarımıza sağlıklı ve yaşanabilir bir kent bırakmaktır.” dedi.Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş ziyaretin sonunda konuk öğrencilere ve okul yöneticilerine çeşitli hediyeler verdi ve günün anısına birlikte hatıra fotoğrafı çekildi.                          
SEMBOLİK BELEDİYE BAŞKANI PROJELERİNİ ANLATTI haberi 23 Nisan 2013 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay /  7072 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
SEMBOLİK BELEDİYE BAŞKANI PROJELERİNİ ANLATTI haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 7072 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
SEMBOLİK+BELEDİYE+BAŞKANI+PROJELERİNİ+ANLATTI Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
SEMBOLİK BELEDİYE BAŞKANI PROJELERİNİ ANLATTI Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 29 Mart 2024 Cuma 11:42 https://firmarehberim.com/haber/yerel/sembolik-belediye-baskani-projelerini-anlatti--16061 #SEMBOLİK #BELEDİYE #BAŞKANI #PROJELERİNİ #ANLATTI #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #SEMBOLİKBELEDİYE #BELEDİYEBAŞKANI #BAŞKANIPROJELERİNİ #PROJELERİNİANLATTI #SEMBOLİKBELEDİYEBAŞKANIPROJELERİNİANLATTI #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Medeniyetler Korosu Ödül Töreninde Sahne Aldı

2019 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülünü alarak gururumuz olan ilimizin marka değeri Antakya Medeniyetler Korosu , Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödül töreninde sahne aldı. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın tarihi salonunda düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödülünü alan kurum ve kuruluşlar katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ocak 2023 13:53
Hatay’da ekmek fiyatları zamlandı

Hatay Fırıncılar Odası’ndan alınan bilgiye göre, 210 gram ekmeğin 5 TL’den satışa sunulacağı belirtildi.

Nejla Çetinoğlu | 14 Ocak 2023 15:11
BAŞKAN SAVAŞ’TAN RAS-EL SENİ MESAJI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Miladi takvime göre 14 Ocak’a denk gelen ve Alevi vatandaşların yeni yıl olarak kutladığı ‘Ras-el Seni’ bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:23
HGC YÖNETİMİNDEN PROTOKOL ZİYARETLERİ

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, protokol ziyareti kapsamında sırasıyla Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve ATB Başkanı Ali Celal Mursaloğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:37
DEVA Defne’den Başkan Güzel’e ziyaret

Demokrasi ve Atılım Partisi Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli ve beraberindeki heyet Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’i makamında ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 14:34
KIRIKHAN BELEDİYESİ YILIN İLK BELEDİYE MECLİS OLAĞAN TOPLANTISINI YAPTI

Kırıkhan Belediyesi 2023 Yılının Ocak ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:26
UKUD’UN 3. GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hatay’da 6 yıl önce kurulan Uluslararası Kültürler Derneği’nin(UKUD) 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Adnan Taş güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Ocak 2023 16:49
SAADET PARTİSİ HATAY’DA SAHADA

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, GİK Üyeleri, Çelebi Keyhıdır, Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Soner Çontar, Necati Eroğlu, Hayri Kamalı ve Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe ilçe teşkilatlarıyla beraber Hatay’da yerel basın, belediye başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat odası, muhtarlar, STK temsilcileri, hasta ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Nejla Çetinoğlu | 04 Ocak 2023 16:25
YENİ KİMLİK KARTI OLMAYANLAR BANKAYA GİREMEYECEK

Yeni kimlik kartı bulunmayan vatandaşlar banka işlemlerini bankadan yapamayacak.

| 03 Ocak 2023 15:16
MKÜ Hastanesinde Devir Teslim Töreni

Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde devir teslim töreni düzenlendi. Rektör Prof. Dr. Veysel Eren ve Rektör Yardımcısi Prof. Dr. Erhan Yengil’in katıldığı törenle hastane yönetiminde görev devir teslim töreni yapıldı.

Mehmet Katırcıoğlu | 03 Ocak 2023 14:32
Sembolik Belediye Başkani Projelerini Anlatti Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Sembolik Belediye Başkani Projelerini Anlatti için Sıkça Sorulan Sorular
Sembolik Belediye Başkani Projelerini Anlatti En Gücel Haberler
Sembolik Belediye Başkani Projelerini Anlatti Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Sembolik Belediye Başkani Projelerini Anlatti Firma Rehberi Nerde?
Sembolik Belediye Başkani Projelerini Anlatti Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Sembolik Belediye Başkani Projelerini Anlatti Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Sembolik Belediye Başkani Projelerini Anlatti En Popüler Haber Listesi Nerede?
Sembolik Belediye Başkani Projelerini Anlatti Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Sembolik Belediye Başkani Projelerini Anlatti İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Sembolik Belediye Başkani Projelerini Anlatti Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Sembolik Belediye Başkani Projelerini Anlatti Son Güncellemeleri Neler?
Sembolik Belediye Başkani Projelerini Anlatti Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Sembolik Belediye Başkani Projelerini Anlatti Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Sembolik Belediye Başkani Projelerini Anlatti Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?