SEVDİĞİN ÇİÇEĞİ SÖYLE SANA KİM OLDUĞUNU SÖYLEYEYİM googlepng

Yeni bir işe başlarken, yıl dönümlerinde, doğum günlerinde, doğumlarda Çiçekler hep bir şeyleri anlatabilmek için kullanılır, hediye edilir.
SEVDİĞİN+ÇİÇEĞİ+SÖYLE+SANA+KİM+OLDUĞUNU+SÖYLEYEYİM Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Kırmızı gül, lilyum, orkide, kır çiçeği… Çiçekler çok uzun yıllardır yaşamımızda önemli bir yere sahip. Özellikle romantik ilişkilerde, partnerler arasında duygu transferi amacıyla çok eski tarihlerden günümüze kadar kullanılan önemli semboller. Doğum günlerinde, yıl dönümlerinde, yeni bir işe başlarken… Çiçekleri duygularımızı ifade etmek için çoğu zaman kullanıyoruz. Peki hangi çiçek hangi duygunun ifade edilmesinde daha etkili? İNDA bünyesinde hizmet veren Mutluluk Enstitüsü,  bir araştırma yaparak çiçeklerin insanlarda neler hissettirdiğine dair ilgi çekici verilere ulaştı. Kırmızı gül: Kişinin tutku ile arzulandığını hissettirdi. Gül sayısı arttıkça hissedilen duygu yoğunlaştı. Ancak 100 adet gülden sonra hissedilen duygunun değişmediği görüldü. Orkide (renk fark etmeksizin): Kişinin kendisine değer verildiğini hissetmesini sağladı. Katılımcılar orkidenin bağlılık duygusu uyandırdığını belirttiler. Lilyum (renk fark etmeksizin): Kişinin sevildiğini hissetmesini sağladı. Hem üzüntü hem de sevinç gibi duyguların paylaşımında etkili oldukları görüldü. Kır çiçeği (renk fark etmeksizin): Kişide güven hissi yarattı. Özellikle yakınlığın yoğun olarak yaşandığı kişilerarası ilişkilerde (arkadaşlar, ebeveynler, akrabalar) duygu transferine yardımcı olduğu görüldü.    
SEVDİĞİN ÇİÇEĞİ SÖYLE SANA KİM OLDUĞUNU SÖYLEYEYİM haberi 29 Kasım 2012 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay /  19817 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
SEVDİĞİN ÇİÇEĞİ SÖYLE SANA KİM OLDUĞUNU SÖYLEYEYİM haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 19817 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
SEVDİĞİN+ÇİÇEĞİ+SÖYLE+SANA+KİM+OLDUĞUNU+SÖYLEYEYİM Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Medeniyetler Korosu Ödül Töreninde Sahne Aldı

2019 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülünü alarak gururumuz olan ilimizin marka değeri Antakya Medeniyetler Korosu , Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödül töreninde sahne aldı. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın tarihi salonunda düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödülünü alan kurum ve kuruluşlar katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ocak 2023 13:53
Hatay’da ekmek fiyatları zamlandı

Hatay Fırıncılar Odası’ndan alınan bilgiye göre, 210 gram ekmeğin 5 TL’den satışa sunulacağı belirtildi.

Nejla Çetinoğlu | 14 Ocak 2023 15:11
BAŞKAN SAVAŞ’TAN RAS-EL SENİ MESAJI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Miladi takvime göre 14 Ocak’a denk gelen ve Alevi vatandaşların yeni yıl olarak kutladığı ‘Ras-el Seni’ bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:23
HGC YÖNETİMİNDEN PROTOKOL ZİYARETLERİ

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, protokol ziyareti kapsamında sırasıyla Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve ATB Başkanı Ali Celal Mursaloğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:37
DEVA Defne’den Başkan Güzel’e ziyaret

Demokrasi ve Atılım Partisi Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli ve beraberindeki heyet Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’i makamında ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 14:34
KIRIKHAN BELEDİYESİ YILIN İLK BELEDİYE MECLİS OLAĞAN TOPLANTISINI YAPTI

Kırıkhan Belediyesi 2023 Yılının Ocak ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:26
UKUD’UN 3. GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hatay’da 6 yıl önce kurulan Uluslararası Kültürler Derneği’nin(UKUD) 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Adnan Taş güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Ocak 2023 16:49
SAADET PARTİSİ HATAY’DA SAHADA

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, GİK Üyeleri, Çelebi Keyhıdır, Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Soner Çontar, Necati Eroğlu, Hayri Kamalı ve Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe ilçe teşkilatlarıyla beraber Hatay’da yerel basın, belediye başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat odası, muhtarlar, STK temsilcileri, hasta ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Nejla Çetinoğlu | 04 Ocak 2023 16:25
YENİ KİMLİK KARTI OLMAYANLAR BANKAYA GİREMEYECEK

Yeni kimlik kartı bulunmayan vatandaşlar banka işlemlerini bankadan yapamayacak.

| 03 Ocak 2023 15:16
MKÜ Hastanesinde Devir Teslim Töreni

Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde devir teslim töreni düzenlendi. Rektör Prof. Dr. Veysel Eren ve Rektör Yardımcısi Prof. Dr. Erhan Yengil’in katıldığı törenle hastane yönetiminde görev devir teslim töreni yapıldı.

Mehmet Katırcıoğlu | 03 Ocak 2023 14:32
Sevdiğin Çiçeği Söyle Sana Kim Olduğunu Söyleyeyim Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Sevdiğin Çiçeği Söyle Sana Kim Olduğunu Söyleyeyim için Sıkça Sorulan Sorular
Sevdiğin Çiçeği Söyle Sana Kim Olduğunu Söyleyeyim En Gücel Haberler
Sevdiğin Çiçeği Söyle Sana Kim Olduğunu Söyleyeyim Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Sevdiğin Çiçeği Söyle Sana Kim Olduğunu Söyleyeyim Firma Rehberi Nerde?
Sevdiğin Çiçeği Söyle Sana Kim Olduğunu Söyleyeyim Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Sevdiğin Çiçeği Söyle Sana Kim Olduğunu Söyleyeyim Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Sevdiğin Çiçeği Söyle Sana Kim Olduğunu Söyleyeyim En Popüler Haber Listesi Nerede?
Sevdiğin Çiçeği Söyle Sana Kim Olduğunu Söyleyeyim Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Sevdiğin Çiçeği Söyle Sana Kim Olduğunu Söyleyeyim İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Sevdiğin Çiçeği Söyle Sana Kim Olduğunu Söyleyeyim Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Sevdiğin Çiçeği Söyle Sana Kim Olduğunu Söyleyeyim Son Güncellemeleri Neler?
Sevdiğin Çiçeği Söyle Sana Kim Olduğunu Söyleyeyim Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Sevdiğin Çiçeği Söyle Sana Kim Olduğunu Söyleyeyim Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Sevdiğin Çiçeği Söyle Sana Kim Olduğunu Söyleyeyim Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?