Sevdikleriniz ile buluşabileceğiniz Elit bir mekan googlepng

Kısa bir süre önce 75.Yıl bulvarında faaliyete başlayan Mikkel's Coffee & Bakery Antakya her bir ayrıntının en ince biçimde düşünülerek hazırlandığı mekanı ile buluşmaların ve keyifli sohbetlerin adresi oldu.

Zengin ve bir o kadar farklı menüsü ile bir anda tüm dikkatleri üzerinde toplamayı başaran Mikkel's Coffee & Bakery Antakya,Alanında deneyimli aşçılarının hazırladıkları lezzetler ve güleryüzlü personellerinin sunumları ile takdir toplarken yakın bir zamanda sektöründe zirvede olacağının sinyallerini verdi. Bölgemiz açık hava reklamcılık ve Web tasarım,yazılım  konularında başarıları ile kendini ispatlamış Bilal Canbaz’ın ciddi yatırımlar ile şehrimize kazandırdığı Mikkel's Coffee & Bakery Antakya’ya girdiğinizde çıkmak istemiyebiliyorsunuz.Çıtır fincan kahve çeşitleri başta olmak üzere %100 dana eti gerçek handmade burgeri lezzeti, Günün her saatinde taptaze ve tadına doyamayacağınız pasta çeşitleri, Kahvelerinizin üzerindeki etkileyici şekilleri ile içenleri adeta büyüleyen Latte Art, Cappucino, CoffeeLatte, Espresso, Americano, FiltreKahve, Mocha, Macchiato ve tabi ki vazgeçilmezimiz Türk Kahvesi lezzetleri ile müşterilerinden geçer not alan Mikkel's Coffee & Bakery Antakya kış sezonuna olduğu gibi yaz sezonuna da damga vuracağa benziyor.Geniş ve ferah salonunun yanında yazlık bahçesi ve Hatay’da bir ilk olacak çocuk oyun salonu ile müşterilerine kusursuz hizmet sunmayı amaçlayan Mikkel's Coffee & Bakery Antakya siz değerli müşterilerini bekliyor. Mekan bizden, sohbet sizden diyerek sözlerine başlayan Mikkel's Coffee & Bakery Antakya’nın genç ve başarılı İşletmecisi Bilal Canbaz,Uzun yıllardır Antakya’ya böyle elit bir mekan kazandırmak adına Ar-Ge çalışmaları yaptıklarını ve netice olarak da Dünyaca bilinen Mikkel's Coffee & Bakery markasını Antakyalıların hizmetine sunduklarının altını çizerek gelenlerin daha kapıdan girdiği anda büyük hayranlık duyduğu,Lezzetlerinin tadına baktıktan sonra hayranlıklarının ikiye katlandığı Mikkel's Coffee & Bakery Antakya’ya herkesi beklediklerini söyledi.Canbaz:”Yaklaşık 400 yıllık köklü ve özel bir geçmişe sahip  ve günümüz dekorasyonunda hala önemli bir yere sahip olan chester koltuğumuz ve müşterilerimizin en  rahat biçimde sohbetlerini gerçekleştirecekleri sandalye ve masalarımızın yanında oldukça ferah ve huzur verici mekanımız ,Damak çatlatan lezzetlerimiz ile değerli konuklarımızı en güzel biçimde ağırlamaya talibiz.Ayrıca  yöresel lezzetlerden oluşan kahvaltı tabağımız ile de oldukça iddialı olduğumuzu söylemek isterim.Buyurun gelin ne anlatmak istediğimizi yakından görün.”dedi. Mikkel's Coffee & Bakery Antakya Ürgen Paşa Mahallesi 75.Yıl Bulvarı Aydınlar Apartmanı Antakya adresinde hizmet veriyor  
Sevdikleriniz ile buluşabileceğiniz Elit bir mekan haberi 20 Şubat 2020 13:39 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma adına Hatay / Antakya muhabirimiz Mehmet Katırcıoğlu tarafından Gazeteler sektörüne eklenmiş olup  205 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
İlgili Firma
İlgili Sektör
Şehir
Sevdikleriniz ile buluşabileceğiniz Elit bir mekan haberi, Hatay Antakya Yerel Haberleri Hatay ili Antakya ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 205 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
Sevdikleriniz+ile+buluşabileceğiniz+Elit+bir+mekan Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
Sevdikleriniz ile buluşabileceğiniz Elit bir mekan Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 29 Mart 2024 Cuma 18:18 https://firmarehberim.com/haber/yerel/sevdikleriniz-ile-bulusabileceginiz-elit-bir-mekan--234789 #Sevdikleriniz #ile #buluşabileceğiniz #Elit #bir #mekan #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Sevdiklerinizile #ilebuluşabileceğiniz #buluşabileceğinizElit #Elitbir #birmekan #SevdiklerinizilebuluşabileceğinizElitbirmekan #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Medeniyetler Korosu Ödül Töreninde Sahne Aldı

2019 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülünü alarak gururumuz olan ilimizin marka değeri Antakya Medeniyetler Korosu , Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödül töreninde sahne aldı. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın tarihi salonunda düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödülünü alan kurum ve kuruluşlar katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ocak 2023 13:53
Hatay’da ekmek fiyatları zamlandı

Hatay Fırıncılar Odası’ndan alınan bilgiye göre, 210 gram ekmeğin 5 TL’den satışa sunulacağı belirtildi.

Nejla Çetinoğlu | 14 Ocak 2023 15:11
BAŞKAN SAVAŞ’TAN RAS-EL SENİ MESAJI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Miladi takvime göre 14 Ocak’a denk gelen ve Alevi vatandaşların yeni yıl olarak kutladığı ‘Ras-el Seni’ bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:23
HGC YÖNETİMİNDEN PROTOKOL ZİYARETLERİ

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, protokol ziyareti kapsamında sırasıyla Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve ATB Başkanı Ali Celal Mursaloğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:37
DEVA Defne’den Başkan Güzel’e ziyaret

Demokrasi ve Atılım Partisi Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli ve beraberindeki heyet Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’i makamında ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 14:34
KIRIKHAN BELEDİYESİ YILIN İLK BELEDİYE MECLİS OLAĞAN TOPLANTISINI YAPTI

Kırıkhan Belediyesi 2023 Yılının Ocak ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:26
UKUD’UN 3. GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hatay’da 6 yıl önce kurulan Uluslararası Kültürler Derneği’nin(UKUD) 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Adnan Taş güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Ocak 2023 16:49
SAADET PARTİSİ HATAY’DA SAHADA

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, GİK Üyeleri, Çelebi Keyhıdır, Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Soner Çontar, Necati Eroğlu, Hayri Kamalı ve Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe ilçe teşkilatlarıyla beraber Hatay’da yerel basın, belediye başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat odası, muhtarlar, STK temsilcileri, hasta ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Nejla Çetinoğlu | 04 Ocak 2023 16:25
YENİ KİMLİK KARTI OLMAYANLAR BANKAYA GİREMEYECEK

Yeni kimlik kartı bulunmayan vatandaşlar banka işlemlerini bankadan yapamayacak.

| 03 Ocak 2023 15:16
MKÜ Hastanesinde Devir Teslim Töreni

Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde devir teslim töreni düzenlendi. Rektör Prof. Dr. Veysel Eren ve Rektör Yardımcısi Prof. Dr. Erhan Yengil’in katıldığı törenle hastane yönetiminde görev devir teslim töreni yapıldı.

Mehmet Katırcıoğlu | 03 Ocak 2023 14:32
Sevdikleriniz Ile Buluşabileceğiniz Elit Bir Mekan Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Sevdikleriniz Ile Buluşabileceğiniz Elit Bir Mekan için Sıkça Sorulan Sorular
Sevdikleriniz Ile Buluşabileceğiniz Elit Bir Mekan En Gücel Haberler
Sevdikleriniz Ile Buluşabileceğiniz Elit Bir Mekan Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Sevdikleriniz Ile Buluşabileceğiniz Elit Bir Mekan Firma Rehberi Nerde?
Sevdikleriniz Ile Buluşabileceğiniz Elit Bir Mekan Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Sevdikleriniz Ile Buluşabileceğiniz Elit Bir Mekan Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Sevdikleriniz Ile Buluşabileceğiniz Elit Bir Mekan En Popüler Haber Listesi Nerede?
Sevdikleriniz Ile Buluşabileceğiniz Elit Bir Mekan Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Sevdikleriniz Ile Buluşabileceğiniz Elit Bir Mekan İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Sevdikleriniz Ile Buluşabileceğiniz Elit Bir Mekan Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Sevdikleriniz Ile Buluşabileceğiniz Elit Bir Mekan Son Güncellemeleri Neler?
Sevdikleriniz Ile Buluşabileceğiniz Elit Bir Mekan Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Sevdikleriniz Ile Buluşabileceğiniz Elit Bir Mekan Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Sevdikleriniz Ile Buluşabileceğiniz Elit Bir Mekan Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?