TOOB Genç Girişimciler’in Yeni Başkanı Serdal Şahutoğlu googlepng

Hatay TOBB Genç Girişimciler Kurulu üyeleri, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasında   Başkan vekili Çağrı Belibağlı başkanlığında yapılan olağan genel toplantıda bir araya gelerek yeni başkanlarını seçti.

TOOB+Genç+Girişimciler’in+Yeni+Başkanı+Serdal+Şahutoğlu Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

TOOB Genç Girişimciler’in Yeni  Başkanlığına Hatay’ın önde gelen işadamlarından Hatay Genç iş Adamları Derneği üyesi Serdar Şahutoğlu getirildi. Geçen günlerde İlimizdeki 6 Oda ve Borsa’yı temsil eden icra kurulu üyeleri,  yapılan kongreyle belirlenen yeni yönetimin icra kurulu, TOBB Genç Girişimciler Kurulu Başkanlığına oybirliğiyle Serdal Şahutoğlu’nu seçti. Toplantıda ayrıca Başkan vekilliklerine Münir Emre Kuran ve Yunus Tokgöz getirildi.  İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı YILMAZ da yeni dönem Başkanı Serdal ŞAHUTOĞLU ile başkan vekilleri Kuran ve Tokgöz’ü kutlarken,  yeni dönem için kendilerine ve tüm kurul üyelerine başarılar diledi. TOOB Genç Girişimciler yeni başkanı Serdal ŞAHUTOĞLU, toplantıda yaptığı konuşmada kurul üyelerine teşekkür ederken,  çalışma arkadaşları ile birlikte yeni dönem çalışmalarını birkaç basamak daha yukarıya taşıyacaklarını vurguladı. Geçen dönemde de komite üyesi olduğunu kaydeden Şahutoğlu,  Koordinatör oda İTSO başkan vekili Çağrı Belibağlı’nın kurul üyesi olmasından dolayı yapılacak yeni projelerin hayata geçmesine katkı sağlanabileceğini belirterek,   önceliğimiz gençler ve gençler ile ilgili projeler olduğunun altını çizdi. Şahutoğlu ayrıca ilin değerlerini ön plan çıkaracak proje ve çalışmaların da öncelikleri arasında olduğunu belirttiği konuşmasında daha aktif bir yönetim hedeflediklerini de sözlerine ekledi.Genç Girişimcilerden hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen İTSO Başkanı Levent Hakkı YILMAZ, ATSO Başkanı Hikmet ÇİNÇİN ve diğer tüm TSO Başkanlarımıza teşekkür eden Şahutoğlu, “ Biz gençler olarak; onların bizden esirgemeyeceği destekleri sonucunda Hatay adına ses getirecek projelere imza atacağımıza inanıyoruz.” Dedi.
TOOB Genç Girişimciler’in Yeni Başkanı Serdal Şahutoğlu haberi 21 Ocak 2015 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay /  6370 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
TOOB Genç Girişimciler’in Yeni Başkanı Serdal Şahutoğlu haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 6370 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
TOOB+Genç+Girişimciler’in+Yeni+Başkanı+Serdal+Şahutoğlu Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Medeniyetler Korosu Ödül Töreninde Sahne Aldı

2019 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülünü alarak gururumuz olan ilimizin marka değeri Antakya Medeniyetler Korosu , Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödül töreninde sahne aldı. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın tarihi salonunda düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödülünü alan kurum ve kuruluşlar katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ocak 2023 13:53
Hatay’da ekmek fiyatları zamlandı

Hatay Fırıncılar Odası’ndan alınan bilgiye göre, 210 gram ekmeğin 5 TL’den satışa sunulacağı belirtildi.

Nejla Çetinoğlu | 14 Ocak 2023 15:11
BAŞKAN SAVAŞ’TAN RAS-EL SENİ MESAJI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Miladi takvime göre 14 Ocak’a denk gelen ve Alevi vatandaşların yeni yıl olarak kutladığı ‘Ras-el Seni’ bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:23
HGC YÖNETİMİNDEN PROTOKOL ZİYARETLERİ

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, protokol ziyareti kapsamında sırasıyla Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve ATB Başkanı Ali Celal Mursaloğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:37
DEVA Defne’den Başkan Güzel’e ziyaret

Demokrasi ve Atılım Partisi Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli ve beraberindeki heyet Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’i makamında ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 14:34
KIRIKHAN BELEDİYESİ YILIN İLK BELEDİYE MECLİS OLAĞAN TOPLANTISINI YAPTI

Kırıkhan Belediyesi 2023 Yılının Ocak ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:26
UKUD’UN 3. GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hatay’da 6 yıl önce kurulan Uluslararası Kültürler Derneği’nin(UKUD) 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Adnan Taş güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Ocak 2023 16:49
SAADET PARTİSİ HATAY’DA SAHADA

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, GİK Üyeleri, Çelebi Keyhıdır, Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Soner Çontar, Necati Eroğlu, Hayri Kamalı ve Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe ilçe teşkilatlarıyla beraber Hatay’da yerel basın, belediye başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat odası, muhtarlar, STK temsilcileri, hasta ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Nejla Çetinoğlu | 04 Ocak 2023 16:25
YENİ KİMLİK KARTI OLMAYANLAR BANKAYA GİREMEYECEK

Yeni kimlik kartı bulunmayan vatandaşlar banka işlemlerini bankadan yapamayacak.

| 03 Ocak 2023 15:16
MKÜ Hastanesinde Devir Teslim Töreni

Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde devir teslim töreni düzenlendi. Rektör Prof. Dr. Veysel Eren ve Rektör Yardımcısi Prof. Dr. Erhan Yengil’in katıldığı törenle hastane yönetiminde görev devir teslim töreni yapıldı.

Mehmet Katırcıoğlu | 03 Ocak 2023 14:32
Toob Genç Girişimciler’In Yeni Başkanı Serdal Şahutoğlu Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Toob Genç Girişimciler’In Yeni Başkanı Serdal Şahutoğlu için Sıkça Sorulan Sorular
Toob Genç Girişimciler’In Yeni Başkanı Serdal Şahutoğlu En Gücel Haberler
Toob Genç Girişimciler’In Yeni Başkanı Serdal Şahutoğlu Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Toob Genç Girişimciler’In Yeni Başkanı Serdal Şahutoğlu Firma Rehberi Nerde?
Toob Genç Girişimciler’In Yeni Başkanı Serdal Şahutoğlu Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Toob Genç Girişimciler’In Yeni Başkanı Serdal Şahutoğlu Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Toob Genç Girişimciler’In Yeni Başkanı Serdal Şahutoğlu En Popüler Haber Listesi Nerede?
Toob Genç Girişimciler’In Yeni Başkanı Serdal Şahutoğlu Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Toob Genç Girişimciler’In Yeni Başkanı Serdal Şahutoğlu İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Toob Genç Girişimciler’In Yeni Başkanı Serdal Şahutoğlu Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Toob Genç Girişimciler’In Yeni Başkanı Serdal Şahutoğlu Son Güncellemeleri Neler?
Toob Genç Girişimciler’In Yeni Başkanı Serdal Şahutoğlu Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Toob Genç Girişimciler’In Yeni Başkanı Serdal Şahutoğlu Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Toob Genç Girişimciler’In Yeni Başkanı Serdal Şahutoğlu Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?