TUİK Hanehalkı Tüketim Harcaması Bölgesel googlepng

Hanehalkı tüketim harcamalarının %23,5’i İstanbul’da gerçekleşti

TUİK+Hanehalkı+Tüketim+Harcaması+Bölgesel Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Hanehalkı Bütçe Araştırması’nın 2011-2012-2013 yıllarına ait verilerinin birleştirilmiş sonuçlarına göre; toplam tüketim harcamasının %23,5’i İstanbul’da oturan hanehalkları tarafından yapılırken, Ege Bölgesi %15’lik oranla ikinci sırada yer aldı, bunu %11,9 oranı ile Akdeniz Bölgesi izledi. Harcamaların sadece %1,8’i Kuzeydoğu Anadolu Bölgesi’ndeki hanehalkları tarafından gerçekleştirildi.Harcama gruplarında İstatistiki Bölge Sınıflaması 1. Düzey bölgelerinin dağılımı, 2011-2012-2013Gıda ve alkolsüz içeceklere en fazla payı Güneydoğu Anadolu Bölgesi ayırdıHarcama gruplarının bölge içindeki dağılımına bakıldığında; hanehalklarının tüketim amaçlı yaptığı harcamalar içinde gıda ve alkolsüz içecekler harcaması payının en yüksek olduğu bölge %27 ile Güneydoğu Anadolu Bölgesi iken, en düşük olan bölge %16,3 oranıyla İstanbul oldu.Konut ve kira harcamalarına en yüksek payı ayıran bölge, %29,3 oranıyla İstanbul olurken Kuzeydoğu Anadolu ve Ortadoğu Anadolu Bölgelerinde bu pay %22,6 olarak gerçekleşti.Ulaştırma harcamalarına %19,6 oranıyla en yüksek payı ayıran bölge Akdeniz Bölgesi iken, en düşük payı ayıran bölge %13,2 ile Güneydoğu Anadolu Bölgesi oldu. Eğitim harcamalarına en yüksek payı ayıran bölge %3 oranıyla İstanbul iken, en düşük payı ayıran bölge ise %1,3 ile Batı Marmara Bölgesi oldu.Harcama gruplarının İstatistiki Bölge Sınıflaması 1. Düzey’e göre dağılımı, 2011-2012-2013
TUİK Hanehalkı Tüketim Harcaması Bölgesel haberi 21 Kasım 2014 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay /  5101 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
TUİK Hanehalkı Tüketim Harcaması Bölgesel haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 5101 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
TUİK+Hanehalkı+Tüketim+Harcaması+Bölgesel Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
TUİK Hanehalkı Tüketim Harcaması Bölgesel Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 23 Nisan 2024 Salı 18:36 https://firmarehberim.com/haber/yerel/tuik-hanehalki-tuketim-harcamasi-bolgesel--20232 #TUİK #Hanehalkı #Tüketim #Harcaması #Bölgesel #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #TUİKHanehalkı #HanehalkıTüketim #TüketimHarcaması #HarcamasıBölgesel #TUİKHanehalkıTüketimHarcamasıBölgesel #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Kayıtlı haber bulunamadı.
Tuik Hanehalkı Tüketim Harcaması Bölgesel Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Tuik Hanehalkı Tüketim Harcaması Bölgesel için Sıkça Sorulan Sorular
Tuik Hanehalkı Tüketim Harcaması Bölgesel En Gücel Haberler
Tuik Hanehalkı Tüketim Harcaması Bölgesel Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Tuik Hanehalkı Tüketim Harcaması Bölgesel Firma Rehberi Nerde?
Tuik Hanehalkı Tüketim Harcaması Bölgesel Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Tuik Hanehalkı Tüketim Harcaması Bölgesel Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Tuik Hanehalkı Tüketim Harcaması Bölgesel En Popüler Haber Listesi Nerede?
Tuik Hanehalkı Tüketim Harcaması Bölgesel Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Tuik Hanehalkı Tüketim Harcaması Bölgesel İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Tuik Hanehalkı Tüketim Harcaması Bölgesel Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Tuik Hanehalkı Tüketim Harcaması Bölgesel Son Güncellemeleri Neler?
Tuik Hanehalkı Tüketim Harcaması Bölgesel Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Tuik Hanehalkı Tüketim Harcaması Bölgesel Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Tuik Hanehalkı Tüketim Harcaması Bölgesel Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?