TÜRK KÜLTÜRÜNDE KADIN ERKEĞİN TAMAMLAYICISIDIR googlepng

MKÜ 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde başta akademik ve idari personelimiz olmak üzere tüm bayan çalışanlara ve öğrencilere karanfil dağıttı.

TÜRK+KÜLTÜRÜNDE+KADIN+ERKEĞİN+TAMAMLAYICISIDIR Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Kampüs alanındaki Fakülte ve diğer birimlerde bulunan bayan personellere ve öğrencilere dağıtılan karanfiller çok renkli görüntülere sahne oldu. Bayan personellerimiz kendilerini ifade ederken bu anlamlı günde zarif düşüncelerinden dolayı Rektör Prof. Dr. Güder’e teşekkürlerini belirterek dünyayı güzelleştiren en değerli varlığın kadın olduğunu ifade etiler.Bayan personelimizin ve öğrencilerimizin oldukça memnun kaldığı karanfil dağıtımıyla ilgili olarak açıklamada bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder ise, “Türk kültüründe kadın erkeğin tamamlayıcısıdır. Yeryüzünün en değerli varlıkları, kahramanlar, liderler yetiştiren, fedakâr ve cefakâr kadınlarımız; toplumun geleceğini şekillendirerek insanlık tarihine en büyük katkıyı sağlamaktadır. Bununla beraber bitmez tükenmez bir sabır, sonsuz sevgi ve emeğin timsali olarak aile içerisinde yüksek, şerefli ve saygın konumuyla toplumsal dinamiklerimizin de temelini oluşturmuştur.” dedi.Kadınların uğradığı şiddet olaylarına da değinen Rektör Güder, “Kadınlar yeryüzünün en müstesna insanlarıdır. Kadının olmadığı bir dünyadan bahsetmek söz konusu dahi olamaz. Kadına yönelik şiddet olaylarının giderek arttığı bu günlerde böylesine hoş bir uygulamayla kadının bir çiçek kadar nadide, el kaldırılamayacak kadar kutsal varlıklar olduğunu hatırlatmak istedik” dedi.
TÜRK KÜLTÜRÜNDE KADIN ERKEĞİN TAMAMLAYICISIDIR haberi 12 Mart 2014 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay /  3787 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
TÜRK KÜLTÜRÜNDE KADIN ERKEĞİN TAMAMLAYICISIDIR haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 3787 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
TÜRK+KÜLTÜRÜNDE+KADIN+ERKEĞİN+TAMAMLAYICISIDIR Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
TÜRK KÜLTÜRÜNDE KADIN ERKEĞİN TAMAMLAYICISIDIR Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 24 Nisan 2024 Çarşamba 20:51 https://firmarehberim.com/haber/yerel/turk-kulturunde-kadin-erkegin-tamamlayicisidir--18182 #TÜRK #KÜLTÜRÜNDE #KADIN #ERKEĞİN #TAMAMLAYICISIDIR #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #TÜRKKÜLTÜRÜNDE #KÜLTÜRÜNDEKADIN #KADINERKEĞİN #ERKEĞİNTAMAMLAYICISIDIR #TÜRKKÜLTÜRÜNDEKADINERKEĞİNTAMAMLAYICISIDIR #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Oyuncaklar, Hatay'da Depremzede çocuklara Ulaştırıldı

Almanya'nın Dortmund kentinde faaliyet gösteren Çukurova e.V. Dortmund Derneği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Hatay'da depremzede çocuklara oyuncak dağıttı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 19:03
Depremlerde hayatını kaybeden çocuklar 23 Nisan’da unutulmadı

Hatay'da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, depremlerde hayatını kaybeden çocukların mezarları ziyaret edildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 17:54
Medeniyetler Korosu Ödül Töreninde Sahne Aldı

2019 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülünü alarak gururumuz olan ilimizin marka değeri Antakya Medeniyetler Korosu , Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödül töreninde sahne aldı. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın tarihi salonunda düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödülünü alan kurum ve kuruluşlar katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ocak 2023 13:53
Hatay’da ekmek fiyatları zamlandı

Hatay Fırıncılar Odası’ndan alınan bilgiye göre, 210 gram ekmeğin 5 TL’den satışa sunulacağı belirtildi.

Nejla Çetinoğlu | 14 Ocak 2023 15:11
BAŞKAN SAVAŞ’TAN RAS-EL SENİ MESAJI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Miladi takvime göre 14 Ocak’a denk gelen ve Alevi vatandaşların yeni yıl olarak kutladığı ‘Ras-el Seni’ bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:23
HGC YÖNETİMİNDEN PROTOKOL ZİYARETLERİ

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, protokol ziyareti kapsamında sırasıyla Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve ATB Başkanı Ali Celal Mursaloğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:37
DEVA Defne’den Başkan Güzel’e ziyaret

Demokrasi ve Atılım Partisi Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli ve beraberindeki heyet Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’i makamında ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 14:34
KIRIKHAN BELEDİYESİ YILIN İLK BELEDİYE MECLİS OLAĞAN TOPLANTISINI YAPTI

Kırıkhan Belediyesi 2023 Yılının Ocak ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:26
UKUD’UN 3. GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hatay’da 6 yıl önce kurulan Uluslararası Kültürler Derneği’nin(UKUD) 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Adnan Taş güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Ocak 2023 16:49
SAADET PARTİSİ HATAY’DA SAHADA

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, GİK Üyeleri, Çelebi Keyhıdır, Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Soner Çontar, Necati Eroğlu, Hayri Kamalı ve Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe ilçe teşkilatlarıyla beraber Hatay’da yerel basın, belediye başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat odası, muhtarlar, STK temsilcileri, hasta ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Nejla Çetinoğlu | 04 Ocak 2023 16:25
Türk Kültüründe Kadin Erkeğin Tamamlayicisidir Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Türk Kültüründe Kadin Erkeğin Tamamlayicisidir için Sıkça Sorulan Sorular
Türk Kültüründe Kadin Erkeğin Tamamlayicisidir En Gücel Haberler
Türk Kültüründe Kadin Erkeğin Tamamlayicisidir Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Türk Kültüründe Kadin Erkeğin Tamamlayicisidir Firma Rehberi Nerde?
Türk Kültüründe Kadin Erkeğin Tamamlayicisidir Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Türk Kültüründe Kadin Erkeğin Tamamlayicisidir Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Türk Kültüründe Kadin Erkeğin Tamamlayicisidir En Popüler Haber Listesi Nerede?
Türk Kültüründe Kadin Erkeğin Tamamlayicisidir Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Türk Kültüründe Kadin Erkeğin Tamamlayicisidir İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Türk Kültüründe Kadin Erkeğin Tamamlayicisidir Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Türk Kültüründe Kadin Erkeğin Tamamlayicisidir Son Güncellemeleri Neler?
Türk Kültüründe Kadin Erkeğin Tamamlayicisidir Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Türk Kültüründe Kadin Erkeğin Tamamlayicisidir Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Türk Kültüründe Kadin Erkeğin Tamamlayicisidir Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?