TÜRK MİLLETİ`NİN BAŞI SAĞOLSUN googlepng

Son günlerde artarak devam eden terör olayları ve birbiri ardına gelen şehit haberleri milletimizin yüreklerini dağlamaya devam ederken, bir acı haberde bugün Hakkari Dağlıca'dan geldi.
TÜRK+MİLLETİ`NİN+BAŞI+SAĞOLSUN Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Dağlıca'da iki ayrı zırhlı askeri araca yapılan mayınlı saldırıda çok sayıda  askerimizin şehit olduğu belirtiliyor. Acı habere ilişkin bir açıklama yapan Türkiye Kamu-Sen Hatay İl Başkanı Hayrettin ŞAHİN, Türk milletine baş sağlığı dilerken, "Çözüm diyerek bu milleti kandıranlar bunun hesabını vermelidir" dedi. Şahin, "Hakkari'nin Dağlıca bölgesinde askerlerimize yönelik yapılan haince saldırılar bir kez daha bizleri yasa boğmuştur. İlk gelen bilgilere göre çok sayıda askerimizin şehit olduğu ve bir çok askerimizin de yaralı olduğu ifade edilmektedir. Son bir kaç aydır hızla artış gösteren ve ocaklara yangınlar düşüren terörü ve terör örgütünü lanetliyorum. Bu hainlere çözüm süreci adı altında cansuyu veren ve palazlandıran siyasi iradeyi Türk milleti bir kenara not etmiştir.  Habur'da, Oslo'da, Kandil'de ve her yerde teröristlere çözüm süreci adı altında laf ettirmeyenler, bugün bunun bedelini millete ve milletin evlatlarına ödetmektedirler. Türkiye Kamu-Sen,  "Terörle müzakere değil, mücadele edilir",  "Çözüm değil, ihanet süreci" derken ve Akil adam olmayı reddederken bize vebalı gibi yaklaşanlar bugün yaşananlar için neler düşünmektedirler?"Analar ağlamasın" diye başlatılan bu sürecin bir yutturmacadan ibaret olduğu artık çok net ortadadır. Türk milletinin çözüm süreci adı altında yıllardır oyalandığı, hainlerin ise bu süreçte mevzi kazandığı bir kez daha anlaşılmıştır.Yetkililer artık üzerine düşeni yapmalı, "Terörle müzakere değil, mücadele" yolunu benimseyerek toprağa düşen şehitlerimizin kanını yerde bırakmamalıdır. Türkiye Kamu-Sen ailesi olarak, başta tüm şehitlerimiz olmak üzere, Dağlıca'da şehit olan tüm askerlerimize yüce Allah'tan rahmet, aileleri, yakınları ve Türk milletine bir kez daha başsağlığı diliyorum."  "Ne Mutlu Türk'üm Diyene"                       Hayrettin ŞAHİN Türkiye Kamu-Sen Hatay İl Başkanı Türk Sağlık-Sen Hatay şube Yönetim Kurulu Başkanı  
TÜRK MİLLETİ`NİN BAŞI SAĞOLSUN haberi 08 Eylül 2015 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay / muhabirimiz Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi tarafından  211 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
TÜRK MİLLETİ`NİN BAŞI SAĞOLSUN haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 211 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
TÜRK+MİLLETİ`NİN+BAŞI+SAĞOLSUN Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
TÜRK MİLLETİ`NİN BAŞI SAĞOLSUN Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 29 Mart 2024 Cuma 16:21 https://firmarehberim.com/haber/yerel/turk-milletinin-basi-sagolsun--22959 #TÜRK #MİLLETİ`NİN #BAŞI #SAĞOLSUN #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #TÜRKMİLLETİ`NİN #MİLLETİ`NİNBAŞI #BAŞISAĞOLSUN #TÜRKMİLLETİ`NİNBAŞISAĞOLSUN #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Medeniyetler Korosu Ödül Töreninde Sahne Aldı

2019 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülünü alarak gururumuz olan ilimizin marka değeri Antakya Medeniyetler Korosu , Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödül töreninde sahne aldı. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın tarihi salonunda düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödülünü alan kurum ve kuruluşlar katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ocak 2023 13:53
Hatay’da ekmek fiyatları zamlandı

Hatay Fırıncılar Odası’ndan alınan bilgiye göre, 210 gram ekmeğin 5 TL’den satışa sunulacağı belirtildi.

Nejla Çetinoğlu | 14 Ocak 2023 15:11
BAŞKAN SAVAŞ’TAN RAS-EL SENİ MESAJI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Miladi takvime göre 14 Ocak’a denk gelen ve Alevi vatandaşların yeni yıl olarak kutladığı ‘Ras-el Seni’ bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:23
HGC YÖNETİMİNDEN PROTOKOL ZİYARETLERİ

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, protokol ziyareti kapsamında sırasıyla Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve ATB Başkanı Ali Celal Mursaloğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:37
DEVA Defne’den Başkan Güzel’e ziyaret

Demokrasi ve Atılım Partisi Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli ve beraberindeki heyet Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’i makamında ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 14:34
KIRIKHAN BELEDİYESİ YILIN İLK BELEDİYE MECLİS OLAĞAN TOPLANTISINI YAPTI

Kırıkhan Belediyesi 2023 Yılının Ocak ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:26
UKUD’UN 3. GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hatay’da 6 yıl önce kurulan Uluslararası Kültürler Derneği’nin(UKUD) 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Adnan Taş güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Ocak 2023 16:49
SAADET PARTİSİ HATAY’DA SAHADA

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, GİK Üyeleri, Çelebi Keyhıdır, Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Soner Çontar, Necati Eroğlu, Hayri Kamalı ve Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe ilçe teşkilatlarıyla beraber Hatay’da yerel basın, belediye başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat odası, muhtarlar, STK temsilcileri, hasta ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Nejla Çetinoğlu | 04 Ocak 2023 16:25
YENİ KİMLİK KARTI OLMAYANLAR BANKAYA GİREMEYECEK

Yeni kimlik kartı bulunmayan vatandaşlar banka işlemlerini bankadan yapamayacak.

| 03 Ocak 2023 15:16
MKÜ Hastanesinde Devir Teslim Töreni

Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde devir teslim töreni düzenlendi. Rektör Prof. Dr. Veysel Eren ve Rektör Yardımcısi Prof. Dr. Erhan Yengil’in katıldığı törenle hastane yönetiminde görev devir teslim töreni yapıldı.

Mehmet Katırcıoğlu | 03 Ocak 2023 14:32
Türk Milleti`nin Başi Sağolsun Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Türk Milleti`nin Başi Sağolsun için Sıkça Sorulan Sorular
Türk Milleti`nin Başi Sağolsun En Gücel Haberler
Türk Milleti`nin Başi Sağolsun Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Türk Milleti`nin Başi Sağolsun Firma Rehberi Nerde?
Türk Milleti`nin Başi Sağolsun Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Türk Milleti`nin Başi Sağolsun Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Türk Milleti`nin Başi Sağolsun En Popüler Haber Listesi Nerede?
Türk Milleti`nin Başi Sağolsun Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Türk Milleti`nin Başi Sağolsun İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Türk Milleti`nin Başi Sağolsun Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Türk Milleti`nin Başi Sağolsun Son Güncellemeleri Neler?
Türk Milleti`nin Başi Sağolsun Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Türk Milleti`nin Başi Sağolsun Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Türk Milleti`nin Başi Sağolsun Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?