Türk Sağlık Sen Hatay Şubesi Üyelerinden Teröre kınama googlepng

Türk Sağlık Sen Hatay Şubesi Üyeleri, son günlerde artan terör olaylarında şehit olan askerlerimize saygılarını ifade etmek amacıyla bir anma eylemi düzenlediler.
Türk+Sağlık+Sen+Hatay+Şubesi+Üyelerinden+Teröre+kınama Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Antakya Eski Devlet Hastanesi önünde toplanan sendika üyeleri, şehitler için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunarak, istiklal marşımızı okudular. Saygı duruşu ve istiklal marşının ardından bir basın açıklamasında bulunan Türk Sağlık-Sen Hatay Şube Başkanı Hayrettin Şahin, topraklarımız üzerinde hain emeller besleyen eli kanlı canilerin, neredeyse her gün birkaç evladımızı şehit eder duruma geldiğini ifade ederek, şehitlerimizin, gündelik, gelip geçici telaşlar içerisinde unutulup gitmeyi değil, her an, her saniye hatırlanmayı hak ettiklerini söyledi. Şahin, Uzun soluklu ve küresel bir planla, Türk milletinin teröre karşı duyarlılığının yok edilmek, direncinin kırılmak istendiğinin altını çizerek, “Ama bu topraklarda ateş sadece düştüğü yeri yakmaz. Birimizin derdi hepimizin derdidir. Birimizin acısı, hepimizin yüreklerini dağlar. Bu nedenle bu milleti yok etmek için kurulan bütün hain planlar bozulmaya mahkûmdur.” dedi  Bizler rahat yataklarımızda uyurken, 20 yaşındaki gencecik evlatlarımızın, soğukta, sıcakta; gece, gündüz, yağmur, çamur demeden nöbet tutarak, çatışmaya girdiğinin unutulmaması gerektiğini belirten Türk Eğitim Sen Hatay Şube Başkanı Şahin açıklamasını şöyle sürdürdü:“Bu topraklarda ezanlar susmasın diye, ay yıldızlı al bayrak göklerden inmesin diye can veren evlatlarımız var. Bu yavrularımız, gündelik, gelip geçici telaşlar içerisinde unutulup gitmeyi değil, her an, her saniye hatırlanmayı hak ediyorlar. Bizler milletçe birlik, beraberlik ve dayanışma içinde olduğumuz sürece ülkemizi bölmeye, kardeşi kardeşe düşman etmeye kimsenin gücü yetmeyecektir. Birliğimiz ve kardeşliğimiz; ortak hareket ederek, sevinci ve kederi paylaşarak artacak, şehitlerimizin ruhları bu sayede huzur bulacaktır.Bilinmelidir ki, şehitlerimiz canlarını bu vatanın birliği ve dirliği için verdiler. Bu nedenle her türlü provakasona ve tahrike rağmen et tırnaktan ayrılmayacak, bu vatanın hiçbir ferdi binlerce yıllık kardeşliğimizden vazgeçmeyecek, hainler emellerine ulaşamayacaktır.  Şundan eminiz ki; bizi bize düşman etmeye, kardeşliğimizi bozmaya yeltenenler, döktükleri kardeş kanlarında, babaların, bacıların, anaların göz yaşlarında boğulup gidecektir!” Bugün burada, Milletçe şehitlerimizi unutmayacağımızı ve unutturmayacağımızı belirtmek, İstiklal Marşımızın ebediyete kadar bu topraklarda yankılanacağını bir kez daha ilan etmek ve onlara olan minnetimizi, ruhlarına göndereceğimiz bir Fatiha ile duyurmak üzere toplandık diyen Şahin; “ Bu vatan için hayatlarının baharında canlarını vermiş, bizlerin buralarda güven içinde çalışabilmelerini ve yaşayabilmelerini sağlamış şehitlerimizi anmak, Bu vesile ile terörü, teröristi ve onların gizli açık her türlü destekçilerini lanetliyor; devletimizin ve birliğimizin teminatı; varlığımız ve huzurumuz için can veren şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyoruz." Sözleriyle açıklamasını noktaladı. 
Türk Sağlık Sen Hatay Şubesi Üyelerinden Teröre kınama haberi 27 Eylül 2012 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay /  18791 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
Türk Sağlık Sen Hatay Şubesi Üyelerinden Teröre kınama haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 18791 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
Türk+Sağlık+Sen+Hatay+Şubesi+Üyelerinden+Teröre+kınama Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Oyuncaklar, Hatay'da Depremzede çocuklara Ulaştırıldı

Almanya'nın Dortmund kentinde faaliyet gösteren Çukurova e.V. Dortmund Derneği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Hatay'da depremzede çocuklara oyuncak dağıttı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 19:03
Depremlerde hayatını kaybeden çocuklar 23 Nisan’da unutulmadı

Hatay'da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, depremlerde hayatını kaybeden çocukların mezarları ziyaret edildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 17:54
Medeniyetler Korosu Ödül Töreninde Sahne Aldı

2019 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülünü alarak gururumuz olan ilimizin marka değeri Antakya Medeniyetler Korosu , Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödül töreninde sahne aldı. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın tarihi salonunda düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödülünü alan kurum ve kuruluşlar katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ocak 2023 13:53
Hatay’da ekmek fiyatları zamlandı

Hatay Fırıncılar Odası’ndan alınan bilgiye göre, 210 gram ekmeğin 5 TL’den satışa sunulacağı belirtildi.

Nejla Çetinoğlu | 14 Ocak 2023 15:11
BAŞKAN SAVAŞ’TAN RAS-EL SENİ MESAJI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Miladi takvime göre 14 Ocak’a denk gelen ve Alevi vatandaşların yeni yıl olarak kutladığı ‘Ras-el Seni’ bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:23
HGC YÖNETİMİNDEN PROTOKOL ZİYARETLERİ

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, protokol ziyareti kapsamında sırasıyla Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve ATB Başkanı Ali Celal Mursaloğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:37
DEVA Defne’den Başkan Güzel’e ziyaret

Demokrasi ve Atılım Partisi Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli ve beraberindeki heyet Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’i makamında ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 14:34
KIRIKHAN BELEDİYESİ YILIN İLK BELEDİYE MECLİS OLAĞAN TOPLANTISINI YAPTI

Kırıkhan Belediyesi 2023 Yılının Ocak ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:26
UKUD’UN 3. GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hatay’da 6 yıl önce kurulan Uluslararası Kültürler Derneği’nin(UKUD) 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Adnan Taş güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Ocak 2023 16:49
SAADET PARTİSİ HATAY’DA SAHADA

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, GİK Üyeleri, Çelebi Keyhıdır, Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Soner Çontar, Necati Eroğlu, Hayri Kamalı ve Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe ilçe teşkilatlarıyla beraber Hatay’da yerel basın, belediye başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat odası, muhtarlar, STK temsilcileri, hasta ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Nejla Çetinoğlu | 04 Ocak 2023 16:25
Türk Sağlık Sen Hatay Şubesi Üyelerinden Teröre Kınama Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Türk Sağlık Sen Hatay Şubesi Üyelerinden Teröre Kınama için Sıkça Sorulan Sorular
Türk Sağlık Sen Hatay Şubesi Üyelerinden Teröre Kınama En Gücel Haberler
Türk Sağlık Sen Hatay Şubesi Üyelerinden Teröre Kınama Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Türk Sağlık Sen Hatay Şubesi Üyelerinden Teröre Kınama Firma Rehberi Nerde?
Türk Sağlık Sen Hatay Şubesi Üyelerinden Teröre Kınama Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Türk Sağlık Sen Hatay Şubesi Üyelerinden Teröre Kınama Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Türk Sağlık Sen Hatay Şubesi Üyelerinden Teröre Kınama En Popüler Haber Listesi Nerede?
Türk Sağlık Sen Hatay Şubesi Üyelerinden Teröre Kınama Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Türk Sağlık Sen Hatay Şubesi Üyelerinden Teröre Kınama İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Türk Sağlık Sen Hatay Şubesi Üyelerinden Teröre Kınama Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Türk Sağlık Sen Hatay Şubesi Üyelerinden Teröre Kınama Son Güncellemeleri Neler?
Türk Sağlık Sen Hatay Şubesi Üyelerinden Teröre Kınama Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Türk Sağlık Sen Hatay Şubesi Üyelerinden Teröre Kınama Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Türk Sağlık Sen Hatay Şubesi Üyelerinden Teröre Kınama Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?