Ugandalı bakanlar İskenderun'da googlepng

 Körfez İskenderun Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (KİSİAD) davetlisi olarak Hatay'ın İskenderun ilçesine gelen Ugandalı bakan ve milletvekillerinden oluşan heyet, İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek'i ziyaret etti.
Ugandalı+bakanlar+İskenderun+#39;da+ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Heyet adına konuşma yapan Uganda Ticaret Bakanı David Wakikona, İskenderun'u çok beğendiklerini belirterek birliktelikten ve kardeşlikten yana olduklarını söyledi.      İskenderun ile Uganda'dan bir şehrin kardeş şehir olabileceğini belirten Wakikona, ''İskenderun'u çok beğendik. Son derece düzgün bir şehir. Sizlerin belediyedeki tecrübelerinizden ve şehir planlama konusunda katkılarınızı bekliyoruz'' dedi.      İskenderun'da kahve fabrikası açılması halinde kendilerinin de destek olacağını kaydeden Wakikona, şöyle devam etti:      ''Uganda'da kahve üretimi çok kaliteli ve uygun. İskenderun'a kahve fabrikası açın sizlere destek olalım. Sizlerle çalışmak gerektiğine inanıyoruz. İki ay önce Türkiye'de büyükelçilik açtık. Kentinizde kahve fabrikası açarsanız dünya standartlarında kahve üretimi yaparız.''      Civelek ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ''İskenderun'un nüfusu çevresiyle birlikte 500 bin. İskenderun yakınında havaalanı olan, Doğu Akdeniz'in en büyük limanına ve demiryolu hattına sahip olan Türkiye'nin önemli enerji merkezlerinden biri. Türkiye'nin demir çelik ihtiyacının neredeyse yarısı burada üretilmekte. İskenderun ve Hatay birçok din ve etnik kökenden insanın kardeşçe bir arada yaşadığı yer'' dedi.       Uganda'nın başkenti Kampala'nın Belediye Başkanı Erias Lukwago ise İskenderun'da olmaktan çok mutlu olduklarını belirterek, Uganda'ya gidildiğinde ilk görülecek yerin Kampala olduğunu söyledi.      Jinya Milletvekili Grace Moses Baryeko da ''Bizi kabul ettiğiniz için teşekkür ediyoruz. Kampala'nın burası gibi olması için sizden çok şey öğreneceğiz. Uganda'ya gelen yardımlara teşekkür ediyoruz'' dedi.      KİSİAD Başkanı Tamer Eker de yaptığı konuşmada, Uganda'da Türk ve Hatay yemeklerinin yenilebileceği bir restoran açıldığını belirterek, işadamlarının yeni fırsatlar için Uganda'ya gitmesi gerektiğini söyledi.      Civelek daha sonra Ugandalı heyete belediye binasını gezdirerek, çalışmalar hakkında bilgiler verdi.      Civelek ziyaret sonunda Lukwago'ya İskenderun albümü ve İskenderun resmi olan plaket, diğer konuklara ise İskenderun albümü hediye etti.      Ziyarette AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, KİSİAD yönetim kurulu üyeleri, Uganda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Bright Ruvamirwama, Arazi Bakanı Achieng Sarah, Jinya Milletvekili Grace Moses Baryeko, Bududa Milletvekili Khaiza Sustine, Uganda Çevre Düzenleme Kurulu Başkanı Tom Okurrut ve Nkumba Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Lokman Cinar hazır bulundu.
Ugandalı bakanlar İskenderun'da haberi 03 Ekim 2011 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay /  14141 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
Ugandalı bakanlar İskenderun'da haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 14141 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
Ugandalı+bakanlar+İskenderun+#39;da+ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
Ugandalı bakanlar İskenderunveamp;#39;da Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 19 Nisan 2024 Cuma 20:03 https://firmarehberim.com/haber/yerel/ugandali-bakanlar-iskenderunda--12040 #Ugandalı #bakanlar #İskenderunveamp;#39;da #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #Ugandalıbakanlar #bakanlarİskenderunveamp;#39;da #Ugandalıbakanlarİskenderunveamp;#39;da #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Medeniyetler Korosu Ödül Töreninde Sahne Aldı

2019 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülünü alarak gururumuz olan ilimizin marka değeri Antakya Medeniyetler Korosu , Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödül töreninde sahne aldı. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın tarihi salonunda düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödülünü alan kurum ve kuruluşlar katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ocak 2023 13:53
Hatay’da ekmek fiyatları zamlandı

Hatay Fırıncılar Odası’ndan alınan bilgiye göre, 210 gram ekmeğin 5 TL’den satışa sunulacağı belirtildi.

Nejla Çetinoğlu | 14 Ocak 2023 15:11
BAŞKAN SAVAŞ’TAN RAS-EL SENİ MESAJI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Miladi takvime göre 14 Ocak’a denk gelen ve Alevi vatandaşların yeni yıl olarak kutladığı ‘Ras-el Seni’ bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:23
HGC YÖNETİMİNDEN PROTOKOL ZİYARETLERİ

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, protokol ziyareti kapsamında sırasıyla Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve ATB Başkanı Ali Celal Mursaloğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:37
DEVA Defne’den Başkan Güzel’e ziyaret

Demokrasi ve Atılım Partisi Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli ve beraberindeki heyet Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’i makamında ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 14:34
KIRIKHAN BELEDİYESİ YILIN İLK BELEDİYE MECLİS OLAĞAN TOPLANTISINI YAPTI

Kırıkhan Belediyesi 2023 Yılının Ocak ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:26
UKUD’UN 3. GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hatay’da 6 yıl önce kurulan Uluslararası Kültürler Derneği’nin(UKUD) 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Adnan Taş güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Ocak 2023 16:49
SAADET PARTİSİ HATAY’DA SAHADA

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, GİK Üyeleri, Çelebi Keyhıdır, Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Soner Çontar, Necati Eroğlu, Hayri Kamalı ve Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe ilçe teşkilatlarıyla beraber Hatay’da yerel basın, belediye başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat odası, muhtarlar, STK temsilcileri, hasta ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Nejla Çetinoğlu | 04 Ocak 2023 16:25
YENİ KİMLİK KARTI OLMAYANLAR BANKAYA GİREMEYECEK

Yeni kimlik kartı bulunmayan vatandaşlar banka işlemlerini bankadan yapamayacak.

| 03 Ocak 2023 15:16
MKÜ Hastanesinde Devir Teslim Töreni

Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde devir teslim töreni düzenlendi. Rektör Prof. Dr. Veysel Eren ve Rektör Yardımcısi Prof. Dr. Erhan Yengil’in katıldığı törenle hastane yönetiminde görev devir teslim töreni yapıldı.

Mehmet Katırcıoğlu | 03 Ocak 2023 14:32
Ugandalı Bakanlar İskenderun&Amp;#39;Da Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Ugandalı Bakanlar İskenderun&Amp;#39;Da için Sıkça Sorulan Sorular
Ugandalı Bakanlar İskenderun&Amp;#39;Da En Gücel Haberler
Ugandalı Bakanlar İskenderun&Amp;#39;Da Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Ugandalı Bakanlar İskenderun&Amp;#39;Da Firma Rehberi Nerde?
Ugandalı Bakanlar İskenderun&Amp;#39;Da Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Ugandalı Bakanlar İskenderun&Amp;#39;Da Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Ugandalı Bakanlar İskenderun&Amp;#39;Da En Popüler Haber Listesi Nerede?
Ugandalı Bakanlar İskenderun&Amp;#39;Da Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Ugandalı Bakanlar İskenderun&Amp;#39;Da İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Ugandalı Bakanlar İskenderun&Amp;#39;Da Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Ugandalı Bakanlar İskenderun&Amp;#39;Da Son Güncellemeleri Neler?
Ugandalı Bakanlar İskenderun&Amp;#39;Da Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Ugandalı Bakanlar İskenderun&Amp;#39;Da Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Ugandalı Bakanlar İskenderun&Amp;#39;Da Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?