ÜLKENİN TEMEL SORUNLARI TARTIŞILMALI googlepng

<span style="background-color:rgb(255, 255, 255); color:rgb(68, 68, 68); font-family:calibri,sans-serif; font-size:15px">Saadet Partisi Hatay Milletvekili Adayı Yrd. Do&ccedil;. Dr. Necmettin &Ccedil;alışkan Hatay&rsquo;daki t&uuml;m radyolarda aynı anda ortak yayın ve Hrt Akdeniz TV&rsquo;nin canlı yayın konuğu olarak &ccedil;ok &ouml;nemli a&ccedil;ıklamalarda bulundu.</span>
ÜLKENİN+TEMEL+SORUNLARI+TARTIŞILMALI Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Beyzade Fm, Süper Show Radyo, Akdeniz Fm, Dost Fm, Genç Radyo, Melodi Fm, Asya Radyo, Şok Radyo, Mega Fm, Toros Radyo ve HRT AKDENİZ TV’de konuşan Çalışkan” Saadet Partisi, ülkemizde kamplaşmanın en yoğun olduğu dönemlerde tüm kesimlerle her zaman iyi ilişkiler içerisinde bulunarak birliğe beraberliğe vesile olacak işler ve geçmişte de koalisyonlar yapmıştır diyen Çalışkan, “Bugünde yine en çok ihtiyacımız olduğu milli ve manevi değerlerin tahrip olduğu bir zamanda Milli İttifak adı altında milli ve manevi değerlere bağlı dünya görüşümüze en yakın parti Büyük Birlik ile ittifak kurduk” dedi.Bu Milli İttfak maya tuttu diyen Çalışkan, mitinglerimiz diğer dönemlere göre yoğun katılımlı geçiyor. Nerde bir fabrika varsa altında milli görüş imzası vardır” diye konuştu.Diyanet İşleri başkanlığı ile ilgili tartışmaların sorulması üzerine Çalışkan, Toplumdaki tartışmaların odak noktasına diyanetin getirilmesi en büyük yanlıştır diyerek, “Bu tür şeylerin tartışma konusu bile yapılmasın doğru bulmuyorum. Bu olaylara tarafsız olması gerek Cumhurbaşkanı’nın bizzat taraf olması ikinci bir yanlıştır.Bu ülkenin tüm fertleri dini değerlere saygı duyar, ayık olmayan insan bile dine saygılıdır. Bugün sayın Cumhurbaşkanı miting meydanlarında Kur’an-ı Kerimi, o kutsal kitabı otobüslerde sallamasını incitici buluyorum. Taraftarlarınıza mahsus bir şeymiş gibi kullanırsanız. Hiç ayık gezmeye ama dini değerler saygı duyan insanın bile gönlünü kırarsınız. Gezi olaylarında bile ne zaman cami olaya karıştı infial daha da arttı. Bu da yapılmamalıydı. Bugün camilerimiz ve Kur’an-ı Kerim ortak değerlerimizdendir. Bu ülkenin kutsalları, bayrak, vatan, toprak, Kur’an, Cami bunları yıpratmayalım. Yıpratılmasına izin vermemeliyiz, çiğnetmemeliyiz” dedi.gittiğimiz her yerde bize 4 bakan hırsızlık yaptı neden yüce divana gitmedi? Suçlu ise cezasını çeksin, masum ise aklandıklarını bilelim diyor insanlar. Bugün milli gelir 10 bin dolar deniyor. Herhalde 700 milyarlık saat takan bakanımız olduğu için ortalamayı ona göre yapıyorlar. Bugün ülkenin meseleleri İşsizlik, bölünmeler gibi temel sorunlar konuşulmalı. Ama beyefendiler diyanet gibi başka konulara değerlerimizi daha da yıpratacak tartışmalara giriyor, bir birlerine laf yetiştirme peşindeler maalesef. Bu yüzden bu ülkenin gerçek sorunları gündeme gelmeli ve çözüm yolu olarak da Milli İttifak Saadet Partisi mecliste olmalıdır” şeklinde konuştu.
ÜLKENİN TEMEL SORUNLARI TARTIŞILMALI haberi 29 Mayıs 2015 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay / muhabirimiz Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi tarafından  407 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
ÜLKENİN TEMEL SORUNLARI TARTIŞILMALI haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 407 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
ÜLKENİN+TEMEL+SORUNLARI+TARTIŞILMALI Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
ÜLKENİN TEMEL SORUNLARI TARTIŞILMALI Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 20 Nisan 2024 Cumartesi 06:49 https://firmarehberim.com/haber/yerel/ulkenin-temel-sorunlari-tartisilmali--21963 #ÜLKENİN #TEMEL #SORUNLARI #TARTIŞILMALI #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #ÜLKENİNTEMEL #TEMELSORUNLARI #SORUNLARITARTIŞILMALI #ÜLKENİNTEMELSORUNLARITARTIŞILMALI #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Medeniyetler Korosu Ödül Töreninde Sahne Aldı

2019 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülünü alarak gururumuz olan ilimizin marka değeri Antakya Medeniyetler Korosu , Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödül töreninde sahne aldı. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın tarihi salonunda düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödülünü alan kurum ve kuruluşlar katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ocak 2023 13:53
Hatay’da ekmek fiyatları zamlandı

Hatay Fırıncılar Odası’ndan alınan bilgiye göre, 210 gram ekmeğin 5 TL’den satışa sunulacağı belirtildi.

Nejla Çetinoğlu | 14 Ocak 2023 15:11
BAŞKAN SAVAŞ’TAN RAS-EL SENİ MESAJI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Miladi takvime göre 14 Ocak’a denk gelen ve Alevi vatandaşların yeni yıl olarak kutladığı ‘Ras-el Seni’ bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:23
HGC YÖNETİMİNDEN PROTOKOL ZİYARETLERİ

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, protokol ziyareti kapsamında sırasıyla Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve ATB Başkanı Ali Celal Mursaloğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:37
DEVA Defne’den Başkan Güzel’e ziyaret

Demokrasi ve Atılım Partisi Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli ve beraberindeki heyet Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’i makamında ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 14:34
KIRIKHAN BELEDİYESİ YILIN İLK BELEDİYE MECLİS OLAĞAN TOPLANTISINI YAPTI

Kırıkhan Belediyesi 2023 Yılının Ocak ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:26
UKUD’UN 3. GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hatay’da 6 yıl önce kurulan Uluslararası Kültürler Derneği’nin(UKUD) 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Adnan Taş güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Ocak 2023 16:49
SAADET PARTİSİ HATAY’DA SAHADA

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, GİK Üyeleri, Çelebi Keyhıdır, Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Soner Çontar, Necati Eroğlu, Hayri Kamalı ve Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe ilçe teşkilatlarıyla beraber Hatay’da yerel basın, belediye başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat odası, muhtarlar, STK temsilcileri, hasta ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Nejla Çetinoğlu | 04 Ocak 2023 16:25
YENİ KİMLİK KARTI OLMAYANLAR BANKAYA GİREMEYECEK

Yeni kimlik kartı bulunmayan vatandaşlar banka işlemlerini bankadan yapamayacak.

| 03 Ocak 2023 15:16
MKÜ Hastanesinde Devir Teslim Töreni

Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde devir teslim töreni düzenlendi. Rektör Prof. Dr. Veysel Eren ve Rektör Yardımcısi Prof. Dr. Erhan Yengil’in katıldığı törenle hastane yönetiminde görev devir teslim töreni yapıldı.

Mehmet Katırcıoğlu | 03 Ocak 2023 14:32
Ülkenin Temel Sorunlari Tartişilmali Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Ülkenin Temel Sorunlari Tartişilmali için Sıkça Sorulan Sorular
Ülkenin Temel Sorunlari Tartişilmali En Gücel Haberler
Ülkenin Temel Sorunlari Tartişilmali Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Ülkenin Temel Sorunlari Tartişilmali Firma Rehberi Nerde?
Ülkenin Temel Sorunlari Tartişilmali Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Ülkenin Temel Sorunlari Tartişilmali Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Ülkenin Temel Sorunlari Tartişilmali En Popüler Haber Listesi Nerede?
Ülkenin Temel Sorunlari Tartişilmali Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Ülkenin Temel Sorunlari Tartişilmali İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Ülkenin Temel Sorunlari Tartişilmali Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Ülkenin Temel Sorunlari Tartişilmali Son Güncellemeleri Neler?
Ülkenin Temel Sorunlari Tartişilmali Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Ülkenin Temel Sorunlari Tartişilmali Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Ülkenin Temel Sorunlari Tartişilmali Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?