ÜLKÜ OCAKLARI'NDAN PROJELER googlepng

 Hatay Ülkü Ocakları Eğitim Ve Kültür VakfI, gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutuyor.
ÜLKÜ+OCAKLARI+#39;NDAN+PROJELER Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Hatay Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı, gençleri kötü alışkanlıklardan uzaklaştıracak projeleri hayata geçiriyor. Hatay Ülkü Ocakları İl Başkanı Naci Akkaya önderliğinde, gençlere yönelik çalışmalar yapıyor. Bu kapsamda Ebru Kursu ve Bağlama Kursu düzenleyen Hatay Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı, gençleri bu kurslara katılarak kötü alışkanlıklardan uzak tutmayı ve gençlere sanat öğretmeyi hedefliyor. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Hatay Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Naci Akkaya “gençlerimizin alkol ve uyuşturucunun esiri olmamaları, Vatanına milletine hayırlı bireyler olmaları için Hatay Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı olarak çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Bu etkinliklerin yanı sıra gençlerimiz sosyal ve kültürel açıdan kendilerini geliştirmeleri için, onları kötü alışkanlıklardan uzaklaştıracak projeleri hayata geçiriyoruz. Bu kapsamda ilk olarak Ebru Kursu ve Bağlama Kursları açtık.  Hatay Ülkü Ocakları bünyesindeki kurslarımıza katılmak isteyenlerin İl Ocak binamıza başvuru yapması veya özel mesaj yoluyla bizlere ulaşması gerekmektedir” dedi. Türkiye gündemi ile ilgili de açıklamalarda bulunan Hatay Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Naci Akkaya, Süleyman Şah Türbesi’ne gerçekleştirilen operasyonu eleştirdi. Akkaya “Süleyman Şah Türbesi rezilliğinden kahramanlık çıkartmaya çalışıyorlar, bunu anlamak mümkün değil. Yaşanan bu olay şunu çok net ortaya koymuştur ki: Bir Türbeyi koruyamayıp kaçanlar, yarın herhangi bir şehrimizi aynı gerekçelerle bırakıp kaçabilirler, Allah bunlara fırsat vermesin, tarih bu rezilliğin hesabını er geç soracaktır” diye konuştu. Akkaya son olarak “bizim sabrımızın, vatanın ve Milletin menfaatine olduğunu anlamayan ya da anlasa da sanal erkeklikten vazgeçemeyenlere diyoruz ki: sizi tutan yok, istediğiniz her eylemi, her olayı yapabilirsiniz. Ama çelikten bir disipline sahip Ülkücü Hareketi hiçbir zaman basit oyunlarınıza alet edemeyeceksiniz” dedi.
ÜLKÜ OCAKLARI'NDAN PROJELER haberi 09 Mart 2015 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay /  880 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
ÜLKÜ OCAKLARI'NDAN PROJELER haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 880 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
ÜLKÜ+OCAKLARI+#39;NDAN+PROJELER Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
ÜLKÜ OCAKLARIveamp;#39;NDAN PROJELER Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 19 Mart 2024 Salı 12:28 https://firmarehberim.com/haber/yerel/ulku-ocaklarindan-projeler--21054 #ÜLKÜ #OCAKLARIveamp;#39;NDAN #PROJELER #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #ÜLKÜOCAKLARIveamp;#39;NDAN #OCAKLARIveamp;#39;NDANPROJELER #ÜLKÜOCAKLARIveamp;#39;NDANPROJELER #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Medeniyetler Korosu Ödül Töreninde Sahne Aldı

2019 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülünü alarak gururumuz olan ilimizin marka değeri Antakya Medeniyetler Korosu , Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödül töreninde sahne aldı. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın tarihi salonunda düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödülünü alan kurum ve kuruluşlar katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ocak 2023 13:53
Hatay’da ekmek fiyatları zamlandı

Hatay Fırıncılar Odası’ndan alınan bilgiye göre, 210 gram ekmeğin 5 TL’den satışa sunulacağı belirtildi.

Nejla Çetinoğlu | 14 Ocak 2023 15:11
BAŞKAN SAVAŞ’TAN RAS-EL SENİ MESAJI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Miladi takvime göre 14 Ocak’a denk gelen ve Alevi vatandaşların yeni yıl olarak kutladığı ‘Ras-el Seni’ bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:23
HGC YÖNETİMİNDEN PROTOKOL ZİYARETLERİ

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, protokol ziyareti kapsamında sırasıyla Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve ATB Başkanı Ali Celal Mursaloğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:37
DEVA Defne’den Başkan Güzel’e ziyaret

Demokrasi ve Atılım Partisi Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli ve beraberindeki heyet Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’i makamında ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 14:34
KIRIKHAN BELEDİYESİ YILIN İLK BELEDİYE MECLİS OLAĞAN TOPLANTISINI YAPTI

Kırıkhan Belediyesi 2023 Yılının Ocak ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:26
UKUD’UN 3. GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hatay’da 6 yıl önce kurulan Uluslararası Kültürler Derneği’nin(UKUD) 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Adnan Taş güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Ocak 2023 16:49
SAADET PARTİSİ HATAY’DA SAHADA

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, GİK Üyeleri, Çelebi Keyhıdır, Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Soner Çontar, Necati Eroğlu, Hayri Kamalı ve Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe ilçe teşkilatlarıyla beraber Hatay’da yerel basın, belediye başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat odası, muhtarlar, STK temsilcileri, hasta ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Nejla Çetinoğlu | 04 Ocak 2023 16:25
YENİ KİMLİK KARTI OLMAYANLAR BANKAYA GİREMEYECEK

Yeni kimlik kartı bulunmayan vatandaşlar banka işlemlerini bankadan yapamayacak.

| 03 Ocak 2023 15:16
MKÜ Hastanesinde Devir Teslim Töreni

Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde devir teslim töreni düzenlendi. Rektör Prof. Dr. Veysel Eren ve Rektör Yardımcısi Prof. Dr. Erhan Yengil’in katıldığı törenle hastane yönetiminde görev devir teslim töreni yapıldı.

Mehmet Katırcıoğlu | 03 Ocak 2023 14:32
Ülkü Ocaklari&Amp;#39;Ndan Projeler Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Ülkü Ocaklari&Amp;#39;Ndan Projeler için Sıkça Sorulan Sorular
Ülkü Ocaklari&Amp;#39;Ndan Projeler En Gücel Haberler
Ülkü Ocaklari&Amp;#39;Ndan Projeler Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Ülkü Ocaklari&Amp;#39;Ndan Projeler Firma Rehberi Nerde?
Ülkü Ocaklari&Amp;#39;Ndan Projeler Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Ülkü Ocaklari&Amp;#39;Ndan Projeler Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Ülkü Ocaklari&Amp;#39;Ndan Projeler En Popüler Haber Listesi Nerede?
Ülkü Ocaklari&Amp;#39;Ndan Projeler Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Ülkü Ocaklari&Amp;#39;Ndan Projeler İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Ülkü Ocaklari&Amp;#39;Ndan Projeler Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Ülkü Ocaklari&Amp;#39;Ndan Projeler Son Güncellemeleri Neler?
Ülkü Ocaklari&Amp;#39;Ndan Projeler Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Ülkü Ocaklari&Amp;#39;Ndan Projeler Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Ülkü Ocaklari&Amp;#39;Ndan Projeler Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?