Vali Ata, Armutlu Camisinde Mahalle Sakinleriyle İftarını Açtı googlepng

Hatay Valisi Sayın Erdal Ata, İlimiz Defne ilçesinde bulunan Armutlu Camiinde mahalle sakinleriyle iftar sofrasında bir araya geldi.

Hatay Valisi Sayın Erdal Ata’nın yanı sıra 2’nci Hudut Alayı Komutanı Piyade Albay Mehmet Atila Kayı, Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Tekne, Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya, Vali Yardımcısı Orhan Mardinli,  Defne Kaymakamı Hakkı Uzun,  İl Jandarma Komutanı J.Alb. Turgay Aras, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman, Samandağ Kaymakamı Cahit Çelik, CHP İl Başkanı Mehmet Güzelmansur, Armutlu Camii Dernek Başkanı Süleyman Mengüllüoğlu ile birçok mahalleli katıldı. Armutlu Camii Dernek Başkanı Süleyman Mengüllüoğlu’nun selamlama konuşması ile başlayan program, Kur’an-ı Kerim tilaveti ile devam etti. Daha sonra Vali Ata mahalle sakinlerine hitaben kısa bir konuşma gerçekleştirdi.  Ramazan-ı Şerif’in manevi atmosferinde Armutlu Mahallesi sakinleri ile aynı sofrada bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu ifade eden Vali Ata, Ramazan'ın en önemli özelliklerinden birinin toplumumuzu bir araya getirerek birlik ve beraberliğimizi perçinleyecek ortamlar hazırlaması olduğunu vurguladı. Asırlarca karşılıklı hoşgörü ve sevginin en güzel örneklerinin sergilendiği bu coğrafyada bizleri güçlü kılan birliğimizin yaşatılması için her birimize sorumluluklar düştüğünü belirten Vali Ata,  acının ve gözyaşının eksik olmadığı günümüz dünyasında kardeşliğimize ve birliğimize kastetmeye çalışanlara verilecek en güzel cevabın, ülkemizin ve ilimizin tüm renklerinin birbirine daha sıkı sarılarak kucaklaşması olacağını dile getirdi. Vali Ata’nın konuşmasının ardından okunan ezanla oruçlar açıldı ve hep birlikte yapılan iftarın ardından program, İl Müftüsü Hamdi Kavillioğlu tarafından yapılan duayla devam etti. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen iftar programı yapılan sohbetlerin ardından sona erdi.  
Vali Ata, Armutlu Camisinde Mahalle Sakinleriyle İftarını Açtı haberi 21 Haziran 2017 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Kuzeytepe Nehir Restaurant Ve Kebap Salonu adına Hatay / Antakya muhabirimiz Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi tarafından Valilikler sektörüne eklenmiş olup  346 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
İlgili Sektör
Şehir
Vali Ata, Armutlu Camisinde Mahalle Sakinleriyle İftarını Açtı haberi, Hatay Antakya Yerel Haberleri Hatay ili Antakya ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 346 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
Vali+Ata,+Armutlu+Camisinde+Mahalle+Sakinleriyle+İftarını+Açtı Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Medeniyetler Korosu Ödül Töreninde Sahne Aldı

2019 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülünü alarak gururumuz olan ilimizin marka değeri Antakya Medeniyetler Korosu , Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödül töreninde sahne aldı. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın tarihi salonunda düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödülünü alan kurum ve kuruluşlar katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ocak 2023 13:53
Hatay’da ekmek fiyatları zamlandı

Hatay Fırıncılar Odası’ndan alınan bilgiye göre, 210 gram ekmeğin 5 TL’den satışa sunulacağı belirtildi.

Nejla Çetinoğlu | 14 Ocak 2023 15:11
BAŞKAN SAVAŞ’TAN RAS-EL SENİ MESAJI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Miladi takvime göre 14 Ocak’a denk gelen ve Alevi vatandaşların yeni yıl olarak kutladığı ‘Ras-el Seni’ bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:23
HGC YÖNETİMİNDEN PROTOKOL ZİYARETLERİ

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, protokol ziyareti kapsamında sırasıyla Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve ATB Başkanı Ali Celal Mursaloğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:37
DEVA Defne’den Başkan Güzel’e ziyaret

Demokrasi ve Atılım Partisi Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli ve beraberindeki heyet Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’i makamında ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 14:34
KIRIKHAN BELEDİYESİ YILIN İLK BELEDİYE MECLİS OLAĞAN TOPLANTISINI YAPTI

Kırıkhan Belediyesi 2023 Yılının Ocak ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:26
UKUD’UN 3. GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hatay’da 6 yıl önce kurulan Uluslararası Kültürler Derneği’nin(UKUD) 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Adnan Taş güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Ocak 2023 16:49
SAADET PARTİSİ HATAY’DA SAHADA

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, GİK Üyeleri, Çelebi Keyhıdır, Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Soner Çontar, Necati Eroğlu, Hayri Kamalı ve Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe ilçe teşkilatlarıyla beraber Hatay’da yerel basın, belediye başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat odası, muhtarlar, STK temsilcileri, hasta ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Nejla Çetinoğlu | 04 Ocak 2023 16:25
YENİ KİMLİK KARTI OLMAYANLAR BANKAYA GİREMEYECEK

Yeni kimlik kartı bulunmayan vatandaşlar banka işlemlerini bankadan yapamayacak.

| 03 Ocak 2023 15:16
MKÜ Hastanesinde Devir Teslim Töreni

Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde devir teslim töreni düzenlendi. Rektör Prof. Dr. Veysel Eren ve Rektör Yardımcısi Prof. Dr. Erhan Yengil’in katıldığı törenle hastane yönetiminde görev devir teslim töreni yapıldı.

Mehmet Katırcıoğlu | 03 Ocak 2023 14:32
Vali Ata, Armutlu Camisinde Mahalle Sakinleriyle İftarını Açtı Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Vali Ata, Armutlu Camisinde Mahalle Sakinleriyle İftarını Açtı için Sıkça Sorulan Sorular
Vali Ata, Armutlu Camisinde Mahalle Sakinleriyle İftarını Açtı En Gücel Haberler
Vali Ata, Armutlu Camisinde Mahalle Sakinleriyle İftarını Açtı Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Vali Ata, Armutlu Camisinde Mahalle Sakinleriyle İftarını Açtı Firma Rehberi Nerde?
Vali Ata, Armutlu Camisinde Mahalle Sakinleriyle İftarını Açtı Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Vali Ata, Armutlu Camisinde Mahalle Sakinleriyle İftarını Açtı Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Vali Ata, Armutlu Camisinde Mahalle Sakinleriyle İftarını Açtı En Popüler Haber Listesi Nerede?
Vali Ata, Armutlu Camisinde Mahalle Sakinleriyle İftarını Açtı Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Vali Ata, Armutlu Camisinde Mahalle Sakinleriyle İftarını Açtı İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Vali Ata, Armutlu Camisinde Mahalle Sakinleriyle İftarını Açtı Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Vali Ata, Armutlu Camisinde Mahalle Sakinleriyle İftarını Açtı Son Güncellemeleri Neler?
Vali Ata, Armutlu Camisinde Mahalle Sakinleriyle İftarını Açtı Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Vali Ata, Armutlu Camisinde Mahalle Sakinleriyle İftarını Açtı Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Vali Ata, Armutlu Camisinde Mahalle Sakinleriyle İftarını Açtı Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?