VALİLİKTEN YGS BASIN AÇIKLAMASI googlepng

13 Mart 2016 Pazar günü Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) yapılacaktır. Geleceğin teminatı olan gençlerimiz ve değerli aileleri için çok büyük bir önem taşıyan bu sınavın, sakin ve güvenli bir ortamda yapılması, adayların başarısı açısından sınavın huzur içerisinde yapılarak konsantrasyonları ve dikkatlerini etkileyecek unsurların ortadan kaldırılabilmesi önem taşımaktadır.
VALİLİKTEN+YGS+BASIN+AÇIKLAMASI Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Sınava girecek olan öğrencilerimizin konsantrasyonlarının dağılmaması için, sınavın yapılacağı 13 Mart 2016 Pazar günü, sınav öncesinde ve sınavın yapılacağı 10.00-12.40 saatleri arasında,  ►Araçların zorunlu olmadıkça kornalarını kullanmamaları, klakson çalmamaları, ►Sınava girecek öğrencilerin sınav yerlerine rahat erişimini sağlamak için Karayolları 53. Şube Müdürlüğü ve belediyeler tarafından yollara herhangi bir bakım ve onarım çalışması yapılmaması, ►İl Jandarma Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü ve belediye zabıtası tarafından trafik akışını kesecek, yavaşlatacak şekilde herhangi bir düzenleme ve çalışma yapılmaması, ►Her türlü resmi ve özel törenler vesilesiyle dışarıya yayın yapılmaması, ►Düğün, asker uğurlama ve benzeri konvoyların oluşturulmaması, ►Hatay Büyükşehir Belediyesi ve ilgili belediyeler tarafından sınav yapılacak okulların etrafında sınav günü saat 13.00’e kadar pazar kurulmasına müsaade edilmemesi, ►Bina hafriyat ve yıkımları ile seyyar satıcılarla, pazar yeri satıcılarının gürültü yapmamaları ve bunlara benzer her türlü faaliyetlerin yapılmaması, ►Sınav günü, sınav yapılacak okul bahçelerine ve çevrelerine araçların park etmemesi, sınav yapılacak okulların güzergâhı üzerinde yoğun trafik akışı yaşanacağından sınav öncesi ve sonrası bu güzergâhların ve ana arterlerin trafiğe açık tutulması, ►Yemek, yurt ve konaklama hizmetlerinde gerekli kolaylaştırıcı tedbirlerin alınması, ►Belediye başkanlıklarınca sınavların yapılacağı okullara gidecek güzergâhların levhalarla belirlenmesi ve toplu taşıma seferlerinin aksatılmadan yapılması, sınav güzergahlarına ek seferler konulması, ►Sınavın yapılacağı tüm okullar ile çevrelerinde emniyet tertip ve tedbirlerinin polis ve jandarma tarafından önceden planlanarak uygulanması, ►Mustafa Kemal Üniversitesi kampüsü içerisinde oluşturulan sınav sonuçlarına ilişkin evrakı teslim alacak merkeze giden kişilerin ulaşımı için trafik ekiplerinin gerekli kolaylığı göstermesi, ►Sınav öncesi kimliğini kaybeden öğrencilerin yeni nüfus cüzdanı çıkartma taleplerini karşılamak üzere sınavların yapılacağı Antakya, Defne, Dörtyol, İskenderun, Kırıkhan ve Reyhanlı İlçe Nüfus Müdürlüklerinin açık tutulması, ►Her türlü muhtemel olaylara karşı sağlık tedbirlerinin alınması hususunda, Gerekli hassasiyetin gösterilmesi, gençlerimizin geleceği açısından önem arz etmektedir.  Bu vesile ile Hatay Valiliği olarak sınava girecek olan geleceğimizin teminatı tüm gençlerimize başarılar dileriz.  Kamuoyuna saygı ile duyurulur.
VALİLİKTEN YGS BASIN AÇIKLAMASI haberi 12 Mart 2016 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hasbahçe Restaurant Nargile Cafe adına Hatay / Antakya muhabirimiz Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi tarafından  120 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
VALİLİKTEN YGS BASIN AÇIKLAMASI haberi, Hatay Antakya Yerel Haberleri Hatay ili Antakya ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 120 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
VALİLİKTEN+YGS+BASIN+AÇIKLAMASI Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
VALİLİKTEN YGS BASIN AÇIKLAMASI Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 19 Nisan 2024 Cuma 21:16 https://firmarehberim.com/haber/yerel/valilikten-ygs-basin-aciklamasi--24731 #VALİLİKTEN #YGS #BASIN #AÇIKLAMASI #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #VALİLİKTENYGS #YGSBASIN #BASINAÇIKLAMASI #VALİLİKTENYGSBASINAÇIKLAMASI #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Medeniyetler Korosu Ödül Töreninde Sahne Aldı

2019 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülünü alarak gururumuz olan ilimizin marka değeri Antakya Medeniyetler Korosu , Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödül töreninde sahne aldı. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın tarihi salonunda düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödülünü alan kurum ve kuruluşlar katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ocak 2023 13:53
Hatay’da ekmek fiyatları zamlandı

Hatay Fırıncılar Odası’ndan alınan bilgiye göre, 210 gram ekmeğin 5 TL’den satışa sunulacağı belirtildi.

Nejla Çetinoğlu | 14 Ocak 2023 15:11
BAŞKAN SAVAŞ’TAN RAS-EL SENİ MESAJI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Miladi takvime göre 14 Ocak’a denk gelen ve Alevi vatandaşların yeni yıl olarak kutladığı ‘Ras-el Seni’ bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:23
HGC YÖNETİMİNDEN PROTOKOL ZİYARETLERİ

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, protokol ziyareti kapsamında sırasıyla Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve ATB Başkanı Ali Celal Mursaloğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:37
DEVA Defne’den Başkan Güzel’e ziyaret

Demokrasi ve Atılım Partisi Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli ve beraberindeki heyet Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’i makamında ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 14:34
KIRIKHAN BELEDİYESİ YILIN İLK BELEDİYE MECLİS OLAĞAN TOPLANTISINI YAPTI

Kırıkhan Belediyesi 2023 Yılının Ocak ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:26
UKUD’UN 3. GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hatay’da 6 yıl önce kurulan Uluslararası Kültürler Derneği’nin(UKUD) 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Adnan Taş güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Ocak 2023 16:49
SAADET PARTİSİ HATAY’DA SAHADA

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, GİK Üyeleri, Çelebi Keyhıdır, Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Soner Çontar, Necati Eroğlu, Hayri Kamalı ve Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe ilçe teşkilatlarıyla beraber Hatay’da yerel basın, belediye başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat odası, muhtarlar, STK temsilcileri, hasta ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Nejla Çetinoğlu | 04 Ocak 2023 16:25
YENİ KİMLİK KARTI OLMAYANLAR BANKAYA GİREMEYECEK

Yeni kimlik kartı bulunmayan vatandaşlar banka işlemlerini bankadan yapamayacak.

| 03 Ocak 2023 15:16
MKÜ Hastanesinde Devir Teslim Töreni

Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde devir teslim töreni düzenlendi. Rektör Prof. Dr. Veysel Eren ve Rektör Yardımcısi Prof. Dr. Erhan Yengil’in katıldığı törenle hastane yönetiminde görev devir teslim töreni yapıldı.

Mehmet Katırcıoğlu | 03 Ocak 2023 14:32
Valilikten Ygs Basin Açiklamasi Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Valilikten Ygs Basin Açiklamasi için Sıkça Sorulan Sorular
Valilikten Ygs Basin Açiklamasi En Gücel Haberler
Valilikten Ygs Basin Açiklamasi Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Valilikten Ygs Basin Açiklamasi Firma Rehberi Nerde?
Valilikten Ygs Basin Açiklamasi Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Valilikten Ygs Basin Açiklamasi Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Valilikten Ygs Basin Açiklamasi En Popüler Haber Listesi Nerede?
Valilikten Ygs Basin Açiklamasi Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Valilikten Ygs Basin Açiklamasi İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Valilikten Ygs Basin Açiklamasi Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Valilikten Ygs Basin Açiklamasi Son Güncellemeleri Neler?
Valilikten Ygs Basin Açiklamasi Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Valilikten Ygs Basin Açiklamasi Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Valilikten Ygs Basin Açiklamasi Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?