Yeşildağ güven tazeledi googlepng

 Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez İlçe Kongresi'nde seçime tek aday olarak giren Mevlüt Yeşildağ tekrar başkanlığa seçildi.
Yeşildağ+güven+tazeledi+ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

 Princes Düğün Salonu'nda düzenlenen kongrenin Divan Başkanlığını İlmittin Boz yaptı.      Tek listeyle gidilen seçimde, Mevlüt Yeşildağ, yeniden başkanlığa seçildi.      Kongrede yaptığı konuşmada Yeşildağ, partinin Hatay'da en çok birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğunu, delege seçimleriyle ilgili yaşanan olumsuz olayların geride kaldığını ifade etti.      Antakya'da ilk hedeflerinin, belediye başkanlığı mazbatası almak olduğunu belirten Yeşildağ, birlik ve beraberlik içinde hareket ederek Hatay'da CHP'yi yeniden birinci parti yapacaklarını, hedeflerinin Mart 2014 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde büyük bir başarı elde etmek olduğunu söyledi.      Antakya merkez belediyesi ve ileride oluşacak Büyükşehir belediyesini kazanmak için yola çıktıklarını ifade eden Yeşildağ, Hatay'da güçlü bir CHP algısını oluşturarak, halkın da desteğiyle kararlı adımlarla hedefe koşacaklarını belirtti.      Yeşildağ, yerel seçimlerin yanı sıra cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlerde de CHP'yi Hatay'da ve Türkiye'de birinci parti yapacaklarını söyledi.      CHP Hatay Milletvekili Hasan Akgöl de, partinin Türkiye'nin en eski ve en köklü partisi olduğunu, seçilen başkan kim olursa olsun delege sayısını korumak ve arttırmak zorunda olduğunu belirtti.      Delege seçimlerinde yaşanan sorunların parti içinde demokratik bir yolla çözüme kavuşmasının il yönetimi için son derece önemli olduğunu vurgulayan Akgöl, örgütlenmeden sorumlu CHP Genel Başkan Yardımcısı Nihat Matkap, milletvekilleri ve merkez yönetim kurulunun katılacağı bir toplantıyla bu sorunun bir an evvel çözüme kavuşması gerektiğinin altını çizdi.      CHP Hatay İl Başkanı Ertuğrul Gün ise, delege belirleme ve seçimlerinde yapılan çalışmaların parti tüzüğüne uygun olmasının şart olduğunu, seçilecek başkanın bu konuya hassasiyet göstermesi gerektiğini belirtti.
Yeşildağ güven tazeledi haberi 14 Nisan 2012 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay /  73484 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
Yeşildağ güven tazeledi haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 73484 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
Yeşildağ+güven+tazeledi+ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
Yeşildağ güven tazeledi Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 20 Nisan 2024 Cumartesi 08:38 https://firmarehberim.com/haber/yerel/yesildag-guven-tazeledi--13468 #Yeşildağ #güven #tazeledi #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #Yeşildağgüven #güventazeledi #Yeşildağgüventazeledi #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Medeniyetler Korosu Ödül Töreninde Sahne Aldı

2019 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülünü alarak gururumuz olan ilimizin marka değeri Antakya Medeniyetler Korosu , Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödül töreninde sahne aldı. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın tarihi salonunda düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödülünü alan kurum ve kuruluşlar katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ocak 2023 13:53
Hatay’da ekmek fiyatları zamlandı

Hatay Fırıncılar Odası’ndan alınan bilgiye göre, 210 gram ekmeğin 5 TL’den satışa sunulacağı belirtildi.

Nejla Çetinoğlu | 14 Ocak 2023 15:11
BAŞKAN SAVAŞ’TAN RAS-EL SENİ MESAJI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Miladi takvime göre 14 Ocak’a denk gelen ve Alevi vatandaşların yeni yıl olarak kutladığı ‘Ras-el Seni’ bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:23
HGC YÖNETİMİNDEN PROTOKOL ZİYARETLERİ

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, protokol ziyareti kapsamında sırasıyla Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve ATB Başkanı Ali Celal Mursaloğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:37
DEVA Defne’den Başkan Güzel’e ziyaret

Demokrasi ve Atılım Partisi Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli ve beraberindeki heyet Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’i makamında ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 14:34
KIRIKHAN BELEDİYESİ YILIN İLK BELEDİYE MECLİS OLAĞAN TOPLANTISINI YAPTI

Kırıkhan Belediyesi 2023 Yılının Ocak ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:26
UKUD’UN 3. GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hatay’da 6 yıl önce kurulan Uluslararası Kültürler Derneği’nin(UKUD) 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Adnan Taş güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Ocak 2023 16:49
SAADET PARTİSİ HATAY’DA SAHADA

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, GİK Üyeleri, Çelebi Keyhıdır, Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Soner Çontar, Necati Eroğlu, Hayri Kamalı ve Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe ilçe teşkilatlarıyla beraber Hatay’da yerel basın, belediye başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat odası, muhtarlar, STK temsilcileri, hasta ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Nejla Çetinoğlu | 04 Ocak 2023 16:25
YENİ KİMLİK KARTI OLMAYANLAR BANKAYA GİREMEYECEK

Yeni kimlik kartı bulunmayan vatandaşlar banka işlemlerini bankadan yapamayacak.

| 03 Ocak 2023 15:16
MKÜ Hastanesinde Devir Teslim Töreni

Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde devir teslim töreni düzenlendi. Rektör Prof. Dr. Veysel Eren ve Rektör Yardımcısi Prof. Dr. Erhan Yengil’in katıldığı törenle hastane yönetiminde görev devir teslim töreni yapıldı.

Mehmet Katırcıoğlu | 03 Ocak 2023 14:32
Yeşildağ Güven Tazeledi Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Yeşildağ Güven Tazeledi için Sıkça Sorulan Sorular
Yeşildağ Güven Tazeledi En Gücel Haberler
Yeşildağ Güven Tazeledi Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Yeşildağ Güven Tazeledi Firma Rehberi Nerde?
Yeşildağ Güven Tazeledi Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Yeşildağ Güven Tazeledi Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Yeşildağ Güven Tazeledi En Popüler Haber Listesi Nerede?
Yeşildağ Güven Tazeledi Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Yeşildağ Güven Tazeledi İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Yeşildağ Güven Tazeledi Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Yeşildağ Güven Tazeledi Son Güncellemeleri Neler?
Yeşildağ Güven Tazeledi Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Yeşildağ Güven Tazeledi Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Yeşildağ Güven Tazeledi Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?