YEŞİLKÖY MAHALLESİNDE 36 SAATTİR SU VE ELEKTRİR YOK googlepng

Hatay’ın Dörtyol İlçesi Yeşilköy Mahallesinde çarşamba günü gece 01;10’ dan kesilen elektrik 36 saat geçmesine rağmen hala verilemedi.
YEŞİLKÖY+MAHALLESİNDE+36+SAATTİR+SU+VE+ELEKTRİR+YOK Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Yoğun sanayi dokusu bulunan alanda özellikle ham petrol ve LPG dolum tesisleri yer almakta. Bölge içme suyunu kuyulardan temin etmekte. Bu nedenle içme suyu şebekesini besleyen hatların tamamı elektrik enerjisine bağımlı halde. 36 saattir kesik olan elektrik nedeniyle mahallede ikamet eden 18 bin vatandaş susuzluk yaşamakta.Toroslar Elektrik A.Ş.’den yoğun bir şikayetin olduğu bölgemizde sorunların çözümü noktasında 20 Ekim 2015 tarihinde Bölge Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu tarafından Toroslar Elektrik Dağıtım A.Ş. Hatay Metropol Bölge Müdürü Selman Nair’in de katılımıyla bir toplantı tertiplenmiş olmasına rağmen sonuç ortada.Gazetemizi arayan Yeşilköy Mahalle Muhtarı Ferhat Aydın haklı olarak sitemlerini dile getirdi ve mahallesinde Toroslar Enerjisa’ya karşı biriken öfkeden duyduğu endişeyi belirtti.Yeşilköy Mahalle Muhtarı Ferhat Aydın yaptığı açıklamada; “Mahallemde 18 bin insan yaşıyor. Bu insanların hastası var, çocuğu var, yaşlısı var. İnsan olarak bu insanların en başta insanca yaşayacak bir enerjiye ihtiyacı var. “Her enerji arkasında büyük bir güç ister.” şeklinde slogan yapmışlar, 2013 yılından bu güne kadar biz ne bu gücü nede enerjiyi göremez olduk. Elbette eskiden de elektrik kesintileri yaşanıyordu. Ama aradığımızda bir muhatap bulup meramımızı anlatıyor, sorunumuzu halledebiliyorduk. Üç yıldır tek yapabildiğimiz 186 yı arayıp telefonun ucunda saatlerce beklemek. Sonrasında ise “Arıza kaydınız alınmıştır, yapabileceğimiz başka bir şey var mı” diye bir hikaye dinlemek. Yarım saat sonra arıyorsunuz, sizin yarım saat önce verdiğiniz arıza kaydından haberleri yok bir daha arıza kaydı açıyorlar. Bu vatandaşla dalga geçmektir. Vatandaş kendisiyle dalga geçeni hoş karşılamaz. Bakın sadece benim mahallemde iki gündür yüzlerce insan öfkesini yüksek sesle dile getirmeye başladı. Bu bir infiale dönüşmeden, bir toplumsal olaya yol açmadan tedbir alınması gerektiğini belirtiyorum. Yetkililerden sorunun en kısa zamanda ve en kalıcı şekilde çözümünü bir mahalle muhtarı ve bir vatandaş olarak talep ediyorum” açıklamasında bulundu.Sorun sadece Yöşilköy Mahallesiyle de sınırlı değil, Dörtyol’un her yerinde istisnasız olarak aynı sıkıntı yaşanmakta. Eski ve yıpranmış trafo binalarının içerisinde yangın çıkmakta, trafolar patlamakta. Direk üstü trafolar binaların içerisinde durmakta.  Enerji nakil hatları ikinci kat balkonlarının önünden geçmekte. İlçenin en önemli toplantılarının yapıldığı meclis birleşimleri bile karanlıkta gerçekleştirilmekte.      Sorunlarınız için lütfen 186’yı arayın. Bölgedeki idareciler ve tercihlerinizi onlardan yana kullandığınız Milletvekillerini meşgul etmeyin. Sedat İSKENDEROĞLU/DÖRTYOL(Hatay),(DHA)  
YEŞİLKÖY MAHALLESİNDE 36 SAATTİR SU VE ELEKTRİR YOK haberi 07 Ocak 2016 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay / muhabirimiz Nejla Çetinoğlu tarafından  320 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
YEŞİLKÖY MAHALLESİNDE 36 SAATTİR SU VE ELEKTRİR YOK haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 320 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
YEŞİLKÖY+MAHALLESİNDE+36+SAATTİR+SU+VE+ELEKTRİR+YOK Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
YEŞİLKÖY MAHALLESİNDE 36 SAATTİR SU VE ELEKTRİR YOK Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 18 Nisan 2024 Perşembe 08:31 https://firmarehberim.com/haber/yerel/yesilkoy-mahallesinde-36-saattir-su-ve-elektrir-yok--24142 #YEŞİLKÖY #MAHALLESİNDE #36 #SAATTİR #SU #VE #ELEKTRİR #YOK #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #YEŞİLKÖYMAHALLESİNDE #MAHALLESİNDE36 #36SAATTİR #SAATTİRSU #SUVE #VEELEKTRİR #ELEKTRİRYOK #YEŞİLKÖYMAHALLESİNDE36SAATTİRSUVEELEKTRİRYOK #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Medeniyetler Korosu Ödül Töreninde Sahne Aldı

2019 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülünü alarak gururumuz olan ilimizin marka değeri Antakya Medeniyetler Korosu , Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödül töreninde sahne aldı. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın tarihi salonunda düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödülünü alan kurum ve kuruluşlar katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ocak 2023 13:53
Hatay’da ekmek fiyatları zamlandı

Hatay Fırıncılar Odası’ndan alınan bilgiye göre, 210 gram ekmeğin 5 TL’den satışa sunulacağı belirtildi.

Nejla Çetinoğlu | 14 Ocak 2023 15:11
BAŞKAN SAVAŞ’TAN RAS-EL SENİ MESAJI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Miladi takvime göre 14 Ocak’a denk gelen ve Alevi vatandaşların yeni yıl olarak kutladığı ‘Ras-el Seni’ bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:23
HGC YÖNETİMİNDEN PROTOKOL ZİYARETLERİ

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, protokol ziyareti kapsamında sırasıyla Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve ATB Başkanı Ali Celal Mursaloğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:37
DEVA Defne’den Başkan Güzel’e ziyaret

Demokrasi ve Atılım Partisi Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli ve beraberindeki heyet Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’i makamında ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 14:34
KIRIKHAN BELEDİYESİ YILIN İLK BELEDİYE MECLİS OLAĞAN TOPLANTISINI YAPTI

Kırıkhan Belediyesi 2023 Yılının Ocak ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:26
UKUD’UN 3. GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hatay’da 6 yıl önce kurulan Uluslararası Kültürler Derneği’nin(UKUD) 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Adnan Taş güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Ocak 2023 16:49
SAADET PARTİSİ HATAY’DA SAHADA

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, GİK Üyeleri, Çelebi Keyhıdır, Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Soner Çontar, Necati Eroğlu, Hayri Kamalı ve Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe ilçe teşkilatlarıyla beraber Hatay’da yerel basın, belediye başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat odası, muhtarlar, STK temsilcileri, hasta ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Nejla Çetinoğlu | 04 Ocak 2023 16:25
YENİ KİMLİK KARTI OLMAYANLAR BANKAYA GİREMEYECEK

Yeni kimlik kartı bulunmayan vatandaşlar banka işlemlerini bankadan yapamayacak.

| 03 Ocak 2023 15:16
MKÜ Hastanesinde Devir Teslim Töreni

Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde devir teslim töreni düzenlendi. Rektör Prof. Dr. Veysel Eren ve Rektör Yardımcısi Prof. Dr. Erhan Yengil’in katıldığı törenle hastane yönetiminde görev devir teslim töreni yapıldı.

Mehmet Katırcıoğlu | 03 Ocak 2023 14:32
Yeşilköy Mahallesinde 36 Saattir Su Ve Elektrir Yok Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Yeşilköy Mahallesinde 36 Saattir Su Ve Elektrir Yok için Sıkça Sorulan Sorular
Yeşilköy Mahallesinde 36 Saattir Su Ve Elektrir Yok En Gücel Haberler
Yeşilköy Mahallesinde 36 Saattir Su Ve Elektrir Yok Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Yeşilköy Mahallesinde 36 Saattir Su Ve Elektrir Yok Firma Rehberi Nerde?
Yeşilköy Mahallesinde 36 Saattir Su Ve Elektrir Yok Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Yeşilköy Mahallesinde 36 Saattir Su Ve Elektrir Yok Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Yeşilköy Mahallesinde 36 Saattir Su Ve Elektrir Yok En Popüler Haber Listesi Nerede?
Yeşilköy Mahallesinde 36 Saattir Su Ve Elektrir Yok Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Yeşilköy Mahallesinde 36 Saattir Su Ve Elektrir Yok İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Yeşilköy Mahallesinde 36 Saattir Su Ve Elektrir Yok Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Yeşilköy Mahallesinde 36 Saattir Su Ve Elektrir Yok Son Güncellemeleri Neler?
Yeşilköy Mahallesinde 36 Saattir Su Ve Elektrir Yok Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Yeşilköy Mahallesinde 36 Saattir Su Ve Elektrir Yok Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Yeşilköy Mahallesinde 36 Saattir Su Ve Elektrir Yok Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?