YUVAM DEKOR ANTAKYA GENÇLİK ALTINÖZÜ BELEDİYESPOR MAÇI googlepng

Hatay 1.Amatör Küme A Grubuna ait önemli maçta Yuvam Dekor Antakya Gençlik, güçlü rakibi Altınözü Belediyespor’u 3-1 yenerek zirve yolunda önemli bir engeli aşarak haftayı 3 puanla kapattı.

YUVAM+DEKOR+ANTAKYA+GENÇLİK+ALTINÖZÜ+BELEDİYESPOR+MAÇI Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

25 Ekim Cumartesi günü Antakya Nazım Koka sahasında oynanan ve zorlu bir futbol mücadelesine sahne olan maçta Yuvam Dekor Antakya Gençlik, tecrübeli futbolcuları Ömer Fansa ve Kenan Maraşlıoğlu’nun golleriyle sonuca giderek sahadan 3-1’lik galibiyetle ayrıldı.Antrenör Ahmet Hayri Yılmaz’ın talebeleri, maça iyi başlayarak rakip alana yerleşti. Maçın 8. dakikasında kaptan Ömer Fansa’nın soldan şık hareketlerle taşıyıp ortaladığı topa plase bir vuruş yapan golcü futbolcu Kenan Maraşlıoğlu Yuvam Dekor Antakya Gençlik’i 1-0 öne geçirdi.25.dakikada maçın yıldızlarından Ömer Fansa, orta sahadan aldığı topu sürerek Altınözü cezaalanına girdi kaleciyide çalımlayarak farkı ikiye çıkardı:2-034.dakikada Altınözü atağında sağdan gelen ortaya  mükemmel bir vuruş yapan Lütfü, skoru 2-1 yaptı ve ilk yarıda bu skorla tamamlandı.İkinci yarıya yine iyi başlayan Yuvam Dekor Antakya Gençlik, Ömer Fansa’nın sağdan ortasına usta bir kafa vuruşu yapan Kenan Maraşlıoğlu’nun golüyle 3-1 öne geçti.82.dakikada Ünal Andız’ın sert şutu Altınözü direğinden dönünce maçında sonucu belli oldu: Yuvam Dekor Antakya Gençlik:3 – Altınözü Belediyespor:1Ligdeki ilk maçını da 7-0 kazanan Yuvam Dekor Antakya Gençlik, iki maçta topladığı 6 puanla grupta zirveye yerleşti.Maç sonunda Başkan Sadullah Ergin, Başkanvekili Ahmet Davut, yöneticiler Hasan Seid Okay, Aykut Doğru, Yusuf Sayar soyunma odasında antrenör Ahmet Hayri Yılmaz ve tüm futbolcuları tebrik ettiler.  
YUVAM DEKOR ANTAKYA GENÇLİK ALTINÖZÜ BELEDİYESPOR MAÇI haberi 28 Ekim 2014 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay /  5769 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
YUVAM DEKOR ANTAKYA GENÇLİK ALTINÖZÜ BELEDİYESPOR MAÇI haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 5769 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
YUVAM+DEKOR+ANTAKYA+GENÇLİK+ALTINÖZÜ+BELEDİYESPOR+MAÇI Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Oyuncaklar, Hatay'da Depremzede çocuklara Ulaştırıldı

Almanya'nın Dortmund kentinde faaliyet gösteren Çukurova e.V. Dortmund Derneği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Hatay'da depremzede çocuklara oyuncak dağıttı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 19:03
Depremlerde hayatını kaybeden çocuklar 23 Nisan’da unutulmadı

Hatay'da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, depremlerde hayatını kaybeden çocukların mezarları ziyaret edildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 17:54
Medeniyetler Korosu Ödül Töreninde Sahne Aldı

2019 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülünü alarak gururumuz olan ilimizin marka değeri Antakya Medeniyetler Korosu , Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödül töreninde sahne aldı. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın tarihi salonunda düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödülünü alan kurum ve kuruluşlar katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ocak 2023 13:53
Hatay’da ekmek fiyatları zamlandı

Hatay Fırıncılar Odası’ndan alınan bilgiye göre, 210 gram ekmeğin 5 TL’den satışa sunulacağı belirtildi.

Nejla Çetinoğlu | 14 Ocak 2023 15:11
BAŞKAN SAVAŞ’TAN RAS-EL SENİ MESAJI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Miladi takvime göre 14 Ocak’a denk gelen ve Alevi vatandaşların yeni yıl olarak kutladığı ‘Ras-el Seni’ bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:23
HGC YÖNETİMİNDEN PROTOKOL ZİYARETLERİ

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, protokol ziyareti kapsamında sırasıyla Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve ATB Başkanı Ali Celal Mursaloğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:37
DEVA Defne’den Başkan Güzel’e ziyaret

Demokrasi ve Atılım Partisi Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli ve beraberindeki heyet Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’i makamında ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 14:34
KIRIKHAN BELEDİYESİ YILIN İLK BELEDİYE MECLİS OLAĞAN TOPLANTISINI YAPTI

Kırıkhan Belediyesi 2023 Yılının Ocak ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:26
UKUD’UN 3. GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hatay’da 6 yıl önce kurulan Uluslararası Kültürler Derneği’nin(UKUD) 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Adnan Taş güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Ocak 2023 16:49
SAADET PARTİSİ HATAY’DA SAHADA

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, GİK Üyeleri, Çelebi Keyhıdır, Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Soner Çontar, Necati Eroğlu, Hayri Kamalı ve Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe ilçe teşkilatlarıyla beraber Hatay’da yerel basın, belediye başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat odası, muhtarlar, STK temsilcileri, hasta ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Nejla Çetinoğlu | 04 Ocak 2023 16:25
Yuvam Dekor Antakya Gençlik Altinözü Belediyespor Maçi Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Yuvam Dekor Antakya Gençlik Altinözü Belediyespor Maçi için Sıkça Sorulan Sorular
Yuvam Dekor Antakya Gençlik Altinözü Belediyespor Maçi En Gücel Haberler
Yuvam Dekor Antakya Gençlik Altinözü Belediyespor Maçi Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Yuvam Dekor Antakya Gençlik Altinözü Belediyespor Maçi Firma Rehberi Nerde?
Yuvam Dekor Antakya Gençlik Altinözü Belediyespor Maçi Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Yuvam Dekor Antakya Gençlik Altinözü Belediyespor Maçi Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Yuvam Dekor Antakya Gençlik Altinözü Belediyespor Maçi En Popüler Haber Listesi Nerede?
Yuvam Dekor Antakya Gençlik Altinözü Belediyespor Maçi Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Yuvam Dekor Antakya Gençlik Altinözü Belediyespor Maçi İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Yuvam Dekor Antakya Gençlik Altinözü Belediyespor Maçi Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Yuvam Dekor Antakya Gençlik Altinözü Belediyespor Maçi Son Güncellemeleri Neler?
Yuvam Dekor Antakya Gençlik Altinözü Belediyespor Maçi Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Yuvam Dekor Antakya Gençlik Altinözü Belediyespor Maçi Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Yuvam Dekor Antakya Gençlik Altinözü Belediyespor Maçi Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?